Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: grusia
Gość: katrin22
Gość: dianek
dzisiaj po jazdach lekko zmęczona poszłam jeszcze do galerii kupić kubełek w KFC bo strasznie mi się chciało kurczaka, a już nie miałam siły sama robić, no i oczywiście zaraz po odejściu od kolejki zrobiło mi się słabo
nic dziwnego bo było gorąco, dużno i ciśnienie leciało w dół
siadłam na chwilę na podłodze, bo mi się już przed oczami ciemno robiło, a tu jak mnie serducho nie zacznie boleć... myślałam że mi tak ciśnienie skoczyło - szukam tętna na szyi i znaleźć nie mogę - normalnie jakbym nie żyła... tak mnie to zestresowało, że zaraz mi krążenie ruszyło normalnie i wróciłam do siebie
zemdleć - nic nadzwyczajnego, ale to kłujące serducho trochę mnie zmartwiło, zwłaszcza, że nigdy tak nie miałam
no nic, jutro lekarz, może on coś na to wymyśli
swoją drogą od poniedziałku kompletnie na nic nie mam siły - rano wstaje męczę się z mdłościami ok. 11 dochodzę do siebie i kręci mi się w głowie nawet jak przy biurku siedzę
do tego kompletnie nie mam apetytu, głodu nie czuję - może to z tego lekkiego braku jedzenia tak...
eh, trochę mnie to martwić zaczyna wszystko
Gość: cytrynkowa
Jak tam brzuszki? Mój rośnie:) niestety czesto twardnieje i z tego powodu muszę leżeć i wcinać no-spę i magnez
a u was?
Gość: dianek
tyle ze mi to twardnieje nawet jak leże
prawie wogóle nie łażę, tylkoleże i siedze:(
do tego bolą nie sutki, a ten etap powinnam miec juz chyba za sobą , bo to 24 tc
benasia
Postów 9176
Data rejestracji 08.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja biorę magnez 2 tabletki dziennie.
Zrobię zakupy na konkursy w: ABC, Tesco HM, Intermarche, Kaufland, Polomarket, Dino, Eko, Biedronka i innych - pw
barszcz
Postów 2199
Data rejestracji 22.03.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja brałam leki ,żeby zapobiec twardnieniu brzuch,ale oprócz tego lekarz zabronił mi dotykania brzuszka i jedzenia migdałów!
Benasia grozne moga one byc jesli zdarzaja sie zbyt czesto i na bardzo dlugo - np nie ustepuja po odpoczynku czy nospie. Ogolnie lekarz powiedzial bym zprawdzila kiedy najczesciej takie cos sie dzieje i bym jesli potrafie zapobiegała ich powstawaniu nawet jesli ma to oznaczac np odkurzanie mieszkania na raty czy odpoczywaniem na polpietrach.
Cytrynkowa no ja jak sie maluch stawia to czuje w roznych miejscach - czasem na srodku brzucha czasem po bokach i jest to dosc bolesne,najczesciej wtedy tez mam mega ucisk na pecherz. A jak macica twardnieje to tez mam twardy brzuch a najwiecej jakby na dole.
zabronił dotykania brzuszka
ziolko
Postów 10412
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Kupiłam dziś jabłuszka, ale teraz boję się je jeśc, by nie namieszać. Jutro rano zetrę
dzięki zioleczko za radę.
A tak wogole to dzis zrobilismy juz male zakupki - materacyk, posciel do wozka i lozeczka i takie tam.Skorzystalismy z wolnego, synek u dziadkow wiec na spokojnie mozna bylo sie porozgladac itd. Na miesiac przed planowanym terminem chce miec wszystko w domu,spakowana torbe i spokoj duszy
ziolko
Postów 10412
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
proszę bardzo
poza tym polecam ISPAGUL
jest bardziej śluzowaty, niż siemię lniane
można pić z wodą, sokiem, jogurtem
ja osobiście czasami zażywam z jogurtem - 1 łyżka Ispagula na szklankę jogurtu, wymieszać. Jogurt nieźle gęstnieje.
Po tym wszystkim dodatkowo wypić szklankę wody.
Ispagul wchłania wodę, zawiera dużo błonnika, dzięki temu ułatwia przesuwanie wszystkiego w jelitach i łatwo wszystko idzie
Nie przeczyszcza gwałtownie, więc nie ma się co bać, że nie zdąży się do wc.
http://www.doz.pl..._ziola_100_g_torebka
w ciąży
http://forum.troj...-w-ciazy-t19468.html - jest dłuuga wypowiedź babki na ten temat
http://f.kafeteri...mat.php?id_p=3442067
Ogólnie Ispagul polecany jest przy zaparciach, hemoroidach. Dzięki niemu wizyta w wc nie jest bolesna