Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: dianek
a wczesność wykrycia zależy od Twoich hormonów - u mnie ruszyły późno i bardzo delikatnie (pojawiły się tylko bladziutkie kreseczki)
a niektórym wychodzi już po 6 dniach od zapłodnienia wszystko jasno i wyraźnie
Gość: chochliczka
taa przeczucie to ja mam ech
Dianek dziekuje za pomoc
sydariameki
Postów 1894
Data rejestracji 28.11.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Najlepiej w aptece poprosić o czuły test
Ja też używałam tych za 1zł z allegro. Fajnie bo można sprawdzać aż się uwierzy
Gość: rynka
Nie straszcie dziewczyny. Do 42 tygodnia to wszystko jest normalne i lekarze nawet nie mówią że to po terminie. Ja rodziłam w 42 tygodniu - 8 dni po wyznaczonym terminie, wszystko było i jest ok.
benasia
Postów 9176
Data rejestracji 08.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
chyba płytkowy jest najlepszy, i z tego co wiem wykrywa już kilkudniową ciąże - mi się okres tydzień spóźniał -mniej wiecej bo miałam nieregularne, i od razu były ciemne kreski i wyraźne
Zrobię zakupy na konkursy w: ABC, Tesco HM, Intermarche, Kaufland, Polomarket, Dino, Eko, Biedronka i innych - pw
Gość: katrin22
prawie na każdym teście jest napisane, że 6 dni od zapłodnienia test wykrywa ciążę, ja kupiłam 2 x Pink test, jeden kosztował ok 7zł i oba wykazały bladusią kreseczkę, a byłam w bardzo wczesnej 2 tygodniowej ciąży. A najlepsze jest to, że miałam wtedy grypę i okresik się spóźniał, co było u mnie normalne, i coś mnie tknęło, żeby zrobić test przed wzięciem antybiotyku i dobrze zrobiłam, bo kto wie, czy bym nie zaszkodziła wtedy fasolce. Najlepszym testem jednak jest BETA HCG- test krwi, u mnie najpewniej się sprawdził
fryteczka
Postów 4287
Data rejestracji 13.06.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
wczesniej mialam w normie,teraz tak patrze ,ze cos nie tak
fryteczka
Postów 4287
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
w czwartek..
cholera jasna no
co ja na to -> przeszukiwanie internetu-> marskosc watroby ? żółtaczka ? . co to ma byc
nie wiem,...moze to po antybiotyku ,ktory teraz biore.. rece mi opadaja
Spokojnie, poczytaj i się uspokoisz
Gość: chochliczka
fryteczka
Postów 4287
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
czytalam ten artykul.. gdzies w innym przewinelo sie,ze wzmozony uro.w trakcie ciazy szczeg.w III trymestrze jest normalny przez wzmozona prace tych calych kłebuszkow.. nie zmienia to jednak faktu ,ze troche sie boje.. im blizej rozwiazania tym coraz wiecej jakis dziwnych rzeczy sie dzieje
Gość: swibek
później zasnęłam na dosłownie 15 min i mi sie śniło, że malucha na USG oglądałam i znów się obudziłam i spać nie mogłam
nie poznaję się...
Ja mam ginekologa na 16.00
Gość: grusia
właśnie dzwoniłam do męża z pytaniem czy jedzie ze mną do lekarza, bo chciał - oczywiście zapomniał
gdzie ten chłop ma głowę to ja nie wiem
a co do nastrojów, to ja raz kocham bezgranicznie mężusia, a potem bym go.... hehehe, także też popadam w skrajności.
Też biorę męża do lekarza, aż miło patrzeć jak się cieszy jak coś wypatrzy na USG