Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: kotek11
fryteczka
Postów 4287
Data rejestracji 13.06.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
wyniki ok a tamto podwyzszone prawdopodobnie przez antybiotyk.
na 1 pomogl ale na 2 zaszkodzil.
dostalam skierowanie do szpitala.. prawdopodobnie poleze 2 dni pod KTG.
kurde..mam nadzieje,ze na sile trzymac mnie nie beda a jeszcze wieksza,ze nie bedzie koniecznosci wywolywania porodu
fryteczka
Postów 4287
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
kurde. tak jakby mieli wrazenie ,ze sie o tym nie dowiedza.
wkurza mnie to,ze od razu chca wpadac goscie
Gość: emilka1705
powiem Ci, że mnie nie trzymali na siłe. Leżałam w szpitalu tydzień(z powodu crp podniesionego)a wypuścili mnie 2 dni po terminie
jednak po 3 godzinach wróciłam do nich bo jak dojechałam do domu to mi wody odeszły:) No, ale poród wcześniej mimo, że był dopiero dzień po terminie próbowali wywołać.
Gość: dianek
fryteczka
Postów 4287
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
taa..i beda dzwonic do mojej mamy.
mysle,ze ostatnia rzecza o jakiej marzy czlowiek po porodzie to goscie..
masz ochote odpoczac,przespac chwilke,nacieszyc sie z partnerem. eh..
Gość: grusia
Dokładnie 35,99 , w Kauflandzie od wczoraj to samo opakowanie 34,95
ziolko
Postów 10412
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no to wyjaśnij im to!!
wywal prosto z mostu, że kobieta po porodzie NIE przyjmuje gości i chce ten czas mieć na dojście do siebie i opiekę nad maleństwem
osoby, które zrozumieją nie obrażą się, a tacy, co nie zrozumieją strzelą wielkiego focha
najgorzej, jeśli są tacy zapomniał wół, jak cielęciem był
fryteczka
Postów 4287
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
Gość: tato999
też nie rozumiem takiego pchania się na siłę
koleżankę po porodzie odwiedziałam chyba po miesiącu i to dopiero jak sama do mnie zadzwoniła że chciałaby żebym wpadła
fryteczka
Postów 4287
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
znam siebie i wiem z gory,ze bede potrzebowala sporo czasu zeby sie oswoic z nowa sytuacja. 1 dziecko wkoncu
ziolko
Postów 10412
Punkty karne 0
Konkursy dodane
tym bardziej, że to pierwsze dziecko
ja bym nie pchała się do kobiety po urodzeniu, tym bardziej JUZ po szpitalu
ja pierniczę... powiedz, że zdjęcia możesz wysłać albo wstawić na nk
ale że chcesz mieć chociaż tydzień dla siebie - nie rozumiem takiego błagania o czas dla siebie, to ONI powinni mieć na tyle taktu, żeby się nie pchać
bądź twarda, bo wlezą Ci na głowę
ziolko
Postów 10412
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Normalnie bym nie pojechała.
I wtedy jeszcze widziałam mimo że tyle czasu minęło, że jeszcze nie czuje się na siłach i w ogóle, a co dopiero mówić od razu po szpitalu... masakra
fryteczka
Postów 4287
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
Bylo tylko- i co ? jak ta i ta przyjedzie to wygonisz ich z domu ?
moja odp.pewnie znacie - TAK
no i cichy dzien a wlasciwie pol. bo to przeciez rodzina.
Gość: dianek
za tydzień im zadzwonimy i opowiemy co i jak jak wszystko będzie ok
z resztą rodziny mam ten komfort, że mieszkają dość daleko... i raczej będę trzymać się wersji że to my odwiedzimy ich niż oni nas..
wiem, zua kobieta jestem
ziolko
Postów 10412
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a.. przykład woła
Twoja mama już sama zapomniała, jak się czuła po porodzie? nie mów, że od razu po wszystkim tańczyła kankana
powinna Cię wspierać, a nie takie teksty ;/
moja by mnie wsparła, bo do dziś pamięta, co się działo jak wróciła ze mną ze szpitala i musiała od razu wziąć się za robotę, bo teściowa się zmyła.. już sobie poradzisz - a mama co? popłakała się, że nie ma pomocy i przez siłę musiała wszystko robić
Gość: katrin22
Ja jak nie będę miała ochoty to nie wpuszczę i kropka .