Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: dagmara
JUZ NIEAKTUALNE
Gość: dianek
migdałów nie tknę - na samą myśl mi niedobrze
zielona herbata z różą też dość kojąca była o dziwo
gorzej bo coś mnie zaczyna pęcherz boleć
jeszcze mnie jakiś niepokój od wczoraj trzyma o brzdąca... nie wiem co mi odbiło, ale przy problemach żołądkowych nie pomaga
Gość: katrin22
dlatego też po zakończeniu kuracji antybiotykowej zaleca się jeszcze przez 2-3 miesiące zażywanie żurawiny, dużej ilości witaminy C i uważanie by znów nie przeziębić pęcherza
ja kiedyś lekko zbagatelizowałam sprawę i miałam nawroty przez pół roku - myślałam, że zwariuję
tylko teraz się martwię, bo antybiotyk jakikolwiek w 10tc to tak średnio
dzisiaj przez przypadek przedawkowałam - zapomniałam że brałam rano i po obiedzie wzięłam... ale chyba to był klucz do sukcesu - zaczęło działać, a nadmiar żurawiny i wit. c mi nie zaszkodzi
jeszcze teraz w łazience zauważyłam, że się do mnie jakieś drożdżaki dobrały
U mnie też byle do środy
benasia
Postów 9176
Data rejestracji 08.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zrobię zakupy na konkursy w: ABC, Tesco HM, Intermarche, Kaufland, Polomarket, Dino, Eko, Biedronka i innych - pw
najlepiej w rejestracji podpisać papierek, by mógł zrobić to Twój mąż, lub ktokolwiek z rodziny i poprosić by zrobili to za ciebie - wtedy nikt nie zadaje pytań dlaczego i nie protestuje
a u mnie dzisiaj dużo lepiej - żurawina cuda czyni
Gość: anavaX
macie namiary na tą stronę?
Gość: nineczka17
jeżeli to przychodnia to w rejestracji poprosić o xero karty pacjenta, nie wydają oryginał ale xero mogą udostępnić pacjentowi i było by dobrze by nowy lekarz miał już te wszystkie informacje z karty pacjenta bo w karcie ciąży pisze się nie wszystko
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
tak to przychodnia, czyli ksero mojej karty wystarczy? a czy wyniki badań krwi które ten poprzedni lekarz ma u siebie mi wydadzą lub zrobią ksero? i czy muszę powiedzieć im jasno że chcę zrezygnować u nich?
Gość: kotek11
Gość: nineczka17
wyniki oddają ale kartę z zapisami lekarza kserują jak przychodnia ma xero i płaci się grosze za prze-kserowanie
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
tylko ciezko sie do niego dostac - wczoraj jak dzwonilam sie zapisac to dopiero na 6 wrzesnia wiec bede musiala isc do gbura na wizyte w miedzy czasie jeszcze.
a czy wiecie czy lekarz rodzinny wypisałby mi zwolnienie L4 zebym miala ciaglosc miedzy 1 wizyta a druga teraz przy zmianie ginekologa? bo pewnie gbur nie wypisze mi tak by pasowalo do wizyty u nowego...
aneta411
Postów 886
Data rejestracji 15.06.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
lekarz rodzinny może wypisać zwolnienie, nawet na gardło, a i tak będzie 100% płatne. Może, ale nie musi.... zależy od lekarza
Gość: ewachem
tylko, że nalezy pamiętac iz zwolnienie ciązowe a zwolnienie na gardło to jesli chodzi o wyplate pensji stanowia dwie rownze sprawy. Ja bedac na zwolnienieniu ciazowym dostawalam ok 200zl wiecej miesiecznie do pensji (praca panstwowa na etacie), a bedac na zwolnieniu na gardlo dostawalam gola pensje
aneta411
Postów 886
Data rejestracji 15.06.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a ja nie, mi płacili jednakowo od jakiego lekarza i na co bym nie miała....
silvia8
Postów 1205
Data rejestracji 16.04.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
tylko zwolnienia ciążowe są 100% płatne
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane