Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: aneczka155
Gratuluję!
Gość: dagmara
Wielkie gratulacje
Gość: nniewidzialnaa
ja mimo wszystko zaczekałam, wyniki wyszły na czczo 80, po 2h 111, chociaż zdaję sobie sprawę z tego, że ten drugi wynik jest zafałszowany. zobaczymy co powie mój lekarz prowadzący na to.. na pewno w swoim lokalnym szpitalu poprawiać tego nie będę, jak już to w Poznaniu.
fryteczka serdeczne gratulacje
Gość: dianek
thx za info
dostałam skierowanie od lekarza, bo jak myślę o porodzie w wodzie to muszę mieć to badanie zrobione
muszę poszukać czy gdzieś da się z free zrobić
a tymczasem - jakieś choróbsko mnie bierze
Gość: katrin22
Superrr !!! gratuluję. JAk będziesz miała siłę i czas to opisz jak było, czy dało się przeżyć
benasia
Postów 9176
Data rejestracji 08.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zrobię zakupy na konkursy w: ABC, Tesco HM, Intermarche, Kaufland, Polomarket, Dino, Eko, Biedronka i innych - pw
a ja umieram na gardło '-_- jeszcze ten upał... bleh...
powiem Wam, że rewelacja! mimo iż dopiero 3 miesiąc, brzuszek nieduży to czuć znaaaaczną różnicę - wreszcie mogę normalnie siedzieć w aucie i mnie nic nie uciska
bezpieczeństwo oczywiście swoją drogą, ja jako ratownik KSRG przez parę lat naoglądałam się tego i tamtego, więc decyzja o zakupie adaptera była podjęta już dawno, ale że aż tak podnosi komfort jazdy to mnie zaskoczyło
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: emilka1705
ponoć(tak mówiła mi położna) szkoła rodzenia jest fajna dla tych którzy nie mieli do czynienia z maluchami. Tam można nauczyć się podstaw instrucji obsługi takiego stworka. Ponoć ma tak oswoić z porodem żeby się nie bać, a ta sama położna stwierdziła, że zna wiele kobitek, które były az tak uświadomione, że bały się 100razy bardziej:) Sama nie wiem bo nie chodziłam i nie żałuje. Jedynie cytuje moją p. położna.
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: emilka1705
Jedynie przedstawiam to na swoim przykładzie może komuś pomaga:) U nas sz.r kosztuje od 200zł w górę. Ile w tym jest spotkań itp to nie mam pojęcia. Jak się dowiem to naposzę:)
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
chyba dosyć ciekawa oferta zważywszy że prowadzi to położna z szpitala w którym chcę rodzić i inne osoby
Gość: kotek11
no ale to fart - mieszkam w duym miescie i dziala u nas cos takiego jak osrodek wspierania rodziny ( zy jakos tak ) .. prowdza to ksieza i zakonnice... oni tez postanowili utworzyc u siebie szkole rodzenia - przy czym zajecia prowadza polozne i psychoogowie oraz osoby zwiazane w jakis sposob z osrodkem - to byly wyklady o praktycznej stronie bycie rodzicem- malzonstwo z 4 dzieci je prowadzilo
jesli chodzi o cwiczenia - moje zaufanie zdobyli chocby tym, iz nie dopuscili do czesci praktycznej zadnej ciezarnej bez zaswiadczenia lekarza, iz moze brac udzial w takich zajeciac. jak rozmawialam z moja lekarka o takim zasiwadczeniu to powiedziala, ze chcialaby aby kazda szkola miala takie wymagania... bo niby to nie sa jakies trudne cwiczenia, ale niewielkiemu promilowi pacjentek moga zaszkodzic.. i wtedy pretensje do wszystkich tylko nie do siebie dziewczyna ma...
tak wiec jesli macie mozliwosc.. wiedzie ze szkola jest dobra.. sprobujcie...
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a teraz tylko jeszcze pytanko czy sądzicie że fioletowy wózek będzie pasował do chłopca? mi osobiście wydaje się że jest uniwersalny, i można potem wykorzystać przy drugim dziecku gdy np będzie dziewczynka
bo pomarańczowy też ładny ale obawiam się że latem owady do jaskrawego będą leciały...
podaję linka:
http://www.sojan....ny-p-58.html?cPath=5
bridget
Postów 5955
Data rejestracji 11.08.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jeżeli nie potrafisz kogoś zrozumieć, załóż jego buty, przejdź jego drogę i spójrz jego oczami, a dopiero później oceniaj !!
Gość: agasiam
Gość: agasiam
benasia fajny ten wózek, fiolet w takim odcieniu chyba może być. chyba że w realu to taki fioletowo-różowy ale nie wydaje mi się.