Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: katrin22
ziolko
Postów 10412
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: cytrynkowa
właśnie sie zastanwaiałam czy tylko moj bobas kopie po pachwinach, jest chyba dosc nisko ulozony bo czuje jego lapki lub nozki wlasnie jak mi jezdza po pachwinach
agusia147
Postów 4520
Data rejestracji 01.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A ja stwierdziłam, że szukam pracy póki jeszcze mogę pracować, tylko kto mnie przyjmie?
Zrobię zakupy w: Top Market, Rossman, Tesco, Real, Auchan, Carrefour, Lidl, Biedronka, Żabka
benasia
Postów 9176
Data rejestracji 08.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Bo słyszałam w sklepie dziecięcym że lepiej nie kupować i kocyk spokojnie wystarczy bo się dziecko przegrzeje. Sama nie wiem...
Zrobię zakupy na konkursy w: ABC, Tesco HM, Intermarche, Kaufland, Polomarket, Dino, Eko, Biedronka i innych - pw
Gość: anavaX
patrząc po lokalizacji z pracą chyba problemu nie masz
efelinkaaa
Postów 3061
Data rejestracji 27.10.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja urodziłam synka w październiku 3 lata temu i było tak cieplutko, że mały ubrany był w pajacyk + polarkowy pajacyk i tyle
A jak robiło się chłodniej, przykrywałam Go kocykiem akrylowym i ewentualnie przykryciem gondoli. Śpiwora używaliśmy tylko na sanki, ale to później
Myślę, że możesz spokojnie poczekać - zawsze możesz cos dokupić później
Gość: grusia
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ok więc poczekam bo zreszta i tak z małym nie będę od razu wychodzić
a czy kombinezon też nie będzie potrzebne?
bo chyba trudniej do kombinezona włożyć niemowlaka niż do śpiworka...
efelinkaaa
Postów 3061
Data rejestracji 27.10.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
heh, kwestia przyzwyczajenia.. w bodziaka też cięzko włożyć takie malutkie ciałko
wydaje mi się, że w kombinezonie jest cieplej, jest pod szyjkę, z rękawami, kapturem.. no nie wiem, to tylko moje zdanie
1. Kombinezonik-spiworek z wycieciem na pasy z fotelika
http://allegro.pl...ply-i1786854719.html
2.Kombinezon zapinany na dwa zamki
http://allegro.pl...z-7-i1780629226.html
W oba własciwie tak samo łatwo ubiera sie maluszka
http://allegro.pl...ies-i1787349481.html
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
http://allegro.pl...-68-i1780625751.html
http://allegro.pl...sek-i1786213846.html
ale pierwszy jest minimum 2 razy droższy niż ten drugi... i nie wiem który lepszy dla takiego maluszka...
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a na możesz mi powiedzieć jaki jest na żywo - czy ładnie zrobiony -tzn szwy itp, i czy jest ciepły?
Ty pewnie grusia masz dla swojej córeczki teraz kupiony? tez na allegro? i jaki rozmiar kupiłaś? ja myślałam nad 68cm żeby przechodzić zimę i wiosnę czy lepiej 74?
50 0-1 miesiąc
56 1-2 miesiąc
62 2-3 miesiąc
68 4-6 miesiąc
74 6-9 miesiąc
80 9-12 miesiąc
86 12-18 miesiąc
92 18-24 miesiąc
agusia147
Postów 4520
Data rejestracji 01.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Oj kochana zdziwiłabyś się
Gość: dianek
ja po rodzinie mam kilka ogromnych worków ciuszków (nic nie muszę kupować) i jest tam pare śpiworków, kombinezonów - widać że używane były te z osobnymi nogami, natomiast te łączone, typowo śpiworkowate prawie w ogóle bo podobno ruchliwe dzieciaki strasznie się denerwują że normalnie nogami nie mogą pomachać
czy w praktyce to prawda to nie wiem, ale tak podrzucam co zauważyłam i co mi tam nagadali
z nowych nowości - dzisiaj byłam u gina po recepte, jeszcze mi USG zrobił takie mega szybkie bo wczoraj nie udało nam się zrobić wyraźnego zdjęcia serduszka, dzisiaj maluch smacznie spał i wyszła piękna fotka
a ja w aptece wydałam 70 zł
Gość: dorota19791
kobietki mam bardzo duzo ubranek dla dziewczynki i pilnie potrzebuje kasy ...
musze zaplacic za przedszkole...
jakby ktos potrzebowal to sie polecam
mam 2 butelki nowe avent rozowe , rozek w delikanta krateczke rozowy, kilka body next i innych firm wszystko w bdb stanie zdj moge wyslac na @
Gość: katrin22