Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
agusia147
Postów 4520
Data rejestracji 01.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Luźniejsze ubranie i nie widać
Zrobię zakupy w: Top Market, Rossman, Tesco, Real, Auchan, Carrefour, Lidl, Biedronka, Żabka
Gość: katrin22
Gość: grusia
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10412
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ile trwa ta próba?
pytali się o bobasa?
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
To jest to samo chyba z tego co mi wiadomo. 3 miesiące próba... O bobasa nie pytali więc nie będę się wyhylać... Jak myślisz da radę? Czy to już nie bardzo?
Gość: dianek
tylko przy umowie o dzieło nie masz zusu płaconego, chyba że to jakoś z nimi wynegocjujesz
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Przy umowie zlecenie też chyba nie mam? Kurcze ale to pokićkane... Chciałabym chociaż miec potem zasiłek macierzyński i normalne prawa jak kobiety pracujące w ciąży.
ziolko
Postów 10412
Punkty karne 0
Konkursy dodane
w każdym razie ja tak usłyszałam w up, i to musi być przepracowane 12 miesięcy w ciągu 18 miesięcy kalendarzowych, aby otrzymac zasiłek
chyba, ze coś się zmieniło - nie jestem na bieżąco
Gość: cytrynkowa
kochana zaloza szew i bedziesz spokojna, mi nie chcieli zalozyc kazali lerzec
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
No i nie mogę znaleźć tych praw przy takiej umowie ;(
Ja się pytałam kiedyś mojego lekarza, czy jak się szyjka skraca to konieczny jest krążek, i mój gin powiedział, że leżenie to to samo co założenie krążka, także nie wiem, pewnie każdy przypadek jest inny i do każdego lekarz podejdzie inaczej.
Najlepiej przejdź się do radcy prawnego
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10412
Punkty karne 0
Konkursy dodane
http://umowaodzie...za---okres-ochronny!
wrzuć w google
umowa o dzieło ciąża
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wrzucałam, ale wszędzie piszą co innego
ziolko
Postów 10412
Punkty karne 0
Konkursy dodane
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
No właśnie umowa w przygotowaniu dopiero.