Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: grusia25
Gość: agasiam
Gość: agasiam
A jeszcze w sprawie tego żelu podobno położne stosują oliwke z parfiny( chyba) ale podobno to raczej babcine sposoby. Żelu do usg sie nie stosuje, ale nie wiem dlaczego.
Gość: cytrynkowa
witamy
kiedy termin?
Gość: cytrynkowa
place 100, ale teraz juz co 2 tyg chodze
co do lekarza no wlasnie mu ufam, choc nie zawsze jest sympatyczny
na 18 marca -więc długa droga jeszcze przede mną
benasia
Postów 9176
Data rejestracji 08.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dzięki, my tez w środę idziemy do szkoły rodzenia na pierwsze zajęcia
myślicie że pytać lekarza jutro czy mogę ćwiczyć? nie zastanawiałam się wcześniej nad tym, i ogólnie robię dużo rzeczy które robiłabym normalnie -jedynie nie dźwigam cięzarów powyżej 5-6 kg.
Zrobię zakupy na konkursy w: ABC, Tesco HM, Intermarche, Kaufland, Polomarket, Dino, Eko, Biedronka i innych - pw
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
i ciesz się że nidoczekałaś tego masażu dla mnie to była najgorsza z chwil w czasie całego porodu i mimo, że niby przyspiesza poród drugi raz najzwyczajniej bym się nie dała
Są tez żele przyspieszające rozwarcie, ale nie wiem czy każdemu są zalecane
Gość: dianek
oo, to koleżanka też marcowa
ja wstępnie mam na 3.03, ale będzie przesunięcie o ok 7-10 dni (ciąża troszkę młodsza), za 2 tyg. gin mi dokładniejszy termin poda
no to dianek będziemy walczyć
pewnie gdybym odebrała wyniki wcześniej to bym w to uwierzyła
u mnie 2 miesiąc był ciężkawy - 2 tygodni mnie straaaszne mdłości męczyły - marudziłam tu dziewczynom okropnie
no i dzieciak niegrzeczny - strasznie fika, ja go jeszcze nie czuję, ale zrobić porządnie badania na USG to niemożliwość... ale lekarz mnie pociesze, że jak taki ruchliwy, to znaczy że silny i zdrowy
agusia147
Postów 4520
Data rejestracji 01.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mój brzus też rośnie jak na drożdżach
Zrobię zakupy w: Top Market, Rossman, Tesco, Real, Auchan, Carrefour, Lidl, Biedronka, Żabka
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: katrin22
Moje właśnie kopie heh, to chyba z wdzięczności, bo obżarłam się właśnie pizzą
chyba idę się zapchać kolejną kanapką z twarożkiem...
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mnie dziś podeszła kanapka z konfiturą truskawkową, wcześniej pizzerka i pół litra Coli. A tak zapijam wodę mineralną. Głodu jakoś nie czuję.
Gość: agulecece
Gość: bubulina
Gość: anavaX
Gratulacje! I zapraszamy
Gość: agulecece