Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: cytrynkowa
moj bobas na razie się nie odwrócił- kopie mnie po pęcherzu i kroczu, mam nadzieje że jeszcze się obróci bo nie chce cesarki !
Gość: katrin22
Gość: agasiam
agusia147
Postów 4520
Data rejestracji 01.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zrobię zakupy w: Top Market, Rossman, Tesco, Real, Auchan, Carrefour, Lidl, Biedronka, Żabka
malutka456
Postów 2712
Data rejestracji 03.08.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jak dla mnie ten zel to zwykla sciema i naciaganie
Gość: grusia
Gość: dianek
czy bez by było gorzej? na pewno by ją nacinali i sądzę, że by było nieco wolniej i nieprzyjemniej
czy warto u nas płacić za to 400zł? to już kwestia dyskusyjna
zastanawiam się tylko czy u nas również aplikują ten żel tak jak za granicą, Aga mówiła, że aplikowali jej baaardzo głęboko i dużo... mam nadzieję że u nas położne też potrafią się tym obsługiwać - chociaż to wypadałoby wybadać
PS. ciekawe czy to dokładnie ten sam żel, bo nazwy tego belgijskiego nie znam, ale oni to w szpitalach mają za free
Gość: dianek
nazwy żelu nie pamięta, ale mówi, że belgowie używali do aplikacji takiej sporej pompki
mówi że nie wie gdzie dokładnie ale że rurka od pompki była długa bardzo
u nas o żadnej pompce nie czytałam... to nie wiem czy to to samo
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja bym się chyba bała kupować na jakimś allegro czy czymś w tym stylu. Takie rzeczy to tylko z apteki.
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Grusia trzymaj się i raportuj co u Ciebie.
aguasia 147 myślałam o aptece internetowej, ale na allegro to chyba też jakas apteka sprzedaje.
malutka456
Postów 2712
Data rejestracji 03.08.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10411
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
https://www.e-kon...23-cat-5-pg-164.html
Gość: anavaX
Najgorsze, że jeszcze nie ogarnęłam domu na przybycie maluszka. Brakuje mi czasu i sił.
Gość: katrin22
u mnie też 2 miesiące, i także myślami bym wszytsko robiła, a jak już się za coś zabieram, to brzusio przeszkadza..