Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: katrin22
I tak bez końca
benasia
Postów 9176
Data rejestracji 08.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
gratulacje
na kiedy termin?
Zrobię zakupy na konkursy w: ABC, Tesco HM, Intermarche, Kaufland, Polomarket, Dino, Eko, Biedronka i innych - pw
Gość: bubulina
Lekarz jeszcze nie określił mi terminu porodu,powiedział,że zrobi to przy następnej wizycie za miesiąc.Ale tak na moje oko to będzie druga połowa kwietnia,zobaczymy czy się sprawdzi??
agusia147
Postów 4520
Data rejestracji 01.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gratulacje!
Zrobię zakupy w: Top Market, Rossman, Tesco, Real, Auchan, Carrefour, Lidl, Biedronka, Żabka
Gość: rachel
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jasne że tak
gratulacje
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jest miły, uprzejmy, wszystko opowie, pokaże, wytłumaczy, odpowiada na pytania, jest w pełni dla pacjentek - wizyty są ustalane tak aby pacjetki były spokojne
naprawdę super doktor
I na usg wszystko pokazał mi i mężowi - tak jak wam pisałam że czułam wyraźnie pięte i nóżkę pod prawą stroną żeber - to prawda nasz Mikołaj jest już prawidłowo ułożony główką w dół, a nózkami kopie mamusię w tamto miejsce
a waży już 1750g więc duży chłopak jak na 30 tyg
Gość: emilka1705
Gość: sisia
gratki
leoniu
Postów 485
Data rejestracji 04.02.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
uśmiechnę się o to samo, ale nie tyle, że nie zdążyłam, co nie dopatrzyłam się, że są takie kody...
Duży dzidziuś
Gość: grusia
Wszedzie dobrze ale w domu najlepiej. Załozono mi pessar- szyjka skracała sie zbyt szybko,woleli zalozyc krązek bo leki moglyby nie zadzialac a ze to 32 tydzien to zbyt wczesnie na porod. Dodatkowo musze brac dyfaston.Krazek zdejma w 38 tyg i wtedy niech sie dzieje co chce - wiadomo mala juz bedzie bezpiecznie.Teraz tak na prawde kazdy dzien jest na wage zlota.
Gratuluje nowym klubowiczkom
Gość: agasiam
Ja dziś byłam pierwszy raz w szkole rodzenia. Było fajnie. Grupa mała bo 5 osobowa i dwie położne. Były ciastka i owoce oraz standardowo herbatka. Pierwsza lekcja wprowadzjąca 1,5h-sympatycznie i miło. Następna to ćwiczenia. Wpadłam w oko ordynatorowi jeżeli mozna tak powiedzieć bo wychodząc z potkania powiedział mi że mnie to on sobie zapamięta. Chyba nie była to groźba bo śmiał się przy tym
Od dwóch dni badam sobie ten cukier 4 razy dziennie i najwyższy jaki miał 119 mg/dL godzine po posiłku. Tylko zero słodyczy reszta po staremu. Nie jest źle.
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
też grupa była złożona z 5 ciężarnych - same lub z osobą towarzyszącą. Termin jedna miała tak samo jak ja na 15 listopada.
Przez 1,5 godz był wykład o ciąży i rozmowa w między czasie a potem ćwiczenia oddechowe i tym podobne
naprawdę fajnie było a za tydzień wykład o porodzie będzie
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wiem, że potem będę kupować w miarę jak maluch będzie rósł - ale na początek chciałabym mieć kupione tylko nie wiem czy faktycznie nie kupić 2 paczek nr1 np z wycięciem na pępek bo to są małe paczki i chyba do czasu odpadnięcia pępka by się przydały. Jak sądzicie?
Gość: anavaX
na razie kupiłam jedną paczkę 1.
Nie wiadomo jak mały będzie duży. Jak będzie trzeba to dokupię 1 albo od razu trzeba będzie zaopatrywać się w 2.
Gość: dianek
ja dzisiaj po badaniach - bałam się jak nie wiem, a jak zwykle było spoko
a od 2 dni coś mnie brzuch boli
no i wczoraj odkryłam, że nie mieszczę się w żadne spodnie jakie mam Oo i to w ciągu 2 dni ta się stało... mam tylko jeden dres w miarę dobry, ale na zewnątrz w nim nie wyjdę
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
też byłam wczoraj na pobraniu krwi - to chyba jedne z ostatnich pojedynczych badań, bo wiadomo morfologię, mocz robi się co jakiś czas
Gość: emilka1705
u mnie od początku ciąży 3kg do przodu(licząc od wagi obniżonej po wymiotach 5). W sumie jestem zadowolona bo to 34 tydzień, a w pierwszej ciąży przytyłam ponad 20