Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
agusia147
Postów 4520
Data rejestracji 01.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Po prostu nie rób tego, nie rób tamtego, nie patrz przez judasza, nie kupuj ubranek, na łóżeczko za wcześnie, na cośtam za wcześnie i tak w kółko... Nie powinnaś robić tyle tych usg (teściowa), a robię raz w miesiącu jak jestem u lekarza... itp....
Zrobię zakupy w: Top Market, Rossman, Tesco, Real, Auchan, Carrefour, Lidl, Biedronka, Żabka
benasia
Postów 9176
Data rejestracji 08.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zrobię zakupy na konkursy w: ABC, Tesco HM, Intermarche, Kaufland, Polomarket, Dino, Eko, Biedronka i innych - pw
Gość: grusia
Gość: katrin22
hehe, u mnie moja mama wierzy w zabobony, też mi mówiła, na ubranka za wcześnie, na to na tamto na siamto, ale powiedziałam, że w te durnoty nie wierzę i robiłam po swojemu, ubranek nie kupowałam, bo zwyczajnie mnie yo nie kręciło jeszcze. Dopiero ok 33 tygodnia pokupowałam co mi trzeba
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
chyba kupię normalny - tylko teraz tak: frida ma filtry higieniczne i jest taka wąska (tak mi się wydaje ze zdj), a np Marimer jest dosyć szeroka i nie trzeba filtrów, a znowu sopelek jest dosyć szeroki i ma filtry ale też ma końcówki takie fajne wielorazowe - i jak tu wybrać odpowiedni...
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
To w takim razie chyba takie pokolenie zaboboniaste...
Gość: grusia
A co do Sudocremu to 400g wcale nie az tak duzo jakby sie wydawało zwłaszcza przy noworodku - biorac pod uwage il zmienianych pieluch ( pod warunkiem ze smarujesz pupcie po kazdej zmianie ).Nie powiem wg mnie krem jest mega wydajny. W aptece u meza jest teraz promo i barzdiej oplaca sie kupic np 2x250g niz na All raz 400g z wysylka
Gość: cytrynkowa
byłam u lekarza, niby wszystko ok, malutka przekręciła sie glową w dół, ale lekarz twierdzi że to nie przesądza sprawy i jeszcze może spowrotem wskoczyć głową do góry, niby wszystko ok ale ruchy dość mozolne ma, martwie sie tym tym bardziej że jest malutka 2 kg ma tylko a to34 tydzień, lekarz mówi że będzie długi chudzielec, jutro jade na ktg
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
napewno mała jeszcze urośnie bo dzieci w ostatnich tyg najwięcej przybierają na wadze
My też jutro jedziemy na wizytę
A Mikuś lubi harcować w brzuszku i daje o sobie znać
Gość: kotek11
mam zimowego i wiosennego smyka i to sa moje odczucia
Gość: dianek
rozstępy na brzuchu...a tu dopiero 17tc
Gość: kotek11
dianek sprobuj oliwki dla dzieci. jesli to nie bedzie pomagalo to kup mustele... mi na poczatku oliwka doskonale natluszczala skore ...
inna sprawa- niektorzy maja sklonnosci i nic im niepomoze.. chocby fortune zostawili w sklepach ...
Gość: katrin22
Ostatnio byłam 1,5 tygodnia temu, i dziecko ważyło między 1800- a 2,200 kg.
Na kiedy Ty masz dokładnie termin?
Mi zaczyna się 36, bo wg.okresu urodzę 25 października, wg USG 6-9 listopad, a ostatnio lekarz mówił, że wg. kości udowej (która zawsze rośnie zgodnie z tygodniem) termin na 29 października.
I ja już głupia jestem...
dianek głowa do góry, ja mam cyce od spodu w rozstępach, brzusio czysty, nawet krem Vichy na cyce nie pomóg, chyba trzeba je pokochać...
kotek11, dzięki za rady, właśnie kompletuję bodziaki z długim rękawkiem
a winę zrzucę na męża - że niedokładnie olejek wsmarowywał, albo że mu się wchłonął w ręce zamiast mi w brzuch
dobra pomidorowa mi wyszła - od razu mi się humor poprawił
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a nasz Mikuś ważył tydzień temu 2300g
A co do ubranek to mam już prawie wszystko dla malucha: body kr. rękaw, body dł. rękaw, kaftaniki, koszulki rozpinane, śpioszki, pajacyki, bluzy i bluzki itp. Jedynie teraz chcemy kupić kombinezoniko-śpiworek
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: agasiam
Na rozstępy stosuje oliwke w żelu penaten ale tylko na noc i u mnie działa a mam tendencje do rozstępów.
izoldaaa6
Postów 770
Data rejestracji 08.08.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jeżeli chodzi o zakupy ja od 4 lat tak już mam, najpierw dzieci...
a o rozstępach to można gadać i gadać.... ja stosowałam oliwki, kremy.. itd... i co...
i tak rostąpiłam się jak morze Czerwone za sprawą MOjżesza . w każdym możliwym miejscu (nawet na łydkach, przedramionach itd.) więc to chyba jest już genetycznie uwarunkowane albo coś w podobie ....
Gość: agasiam
Nie wiem czy był juz tu poruszany temat, ale mnie bardzo interesuje jak to jest z urlopem -opieka nad żoną po porodzie dla męża. Czy to jest 100% płatne i czy każdemu tacie się należy?