Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
agusia147
Postów 4520
Data rejestracji 01.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
http://cgi.ebay.p...0e2cf3#ht_1827wt_972
http://cgi.ebay.p...a1a06#ht_1624wt_1199
Zrobię zakupy w: Top Market, Rossman, Tesco, Real, Auchan, Carrefour, Lidl, Biedronka, Żabka
Gość: dianek
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
o 11 zwlekliśmy się z łóżka i postanowiliśmy wyskoczyć do ikei i castoramy zerknąć na jakieś podłogi i meble do nowego mieszkania
a mężu mi zrobił mega niespodzianke - marudziłam mu od tygodnia że pojechałabym na spacer do lasu - połazić po suchych liściach, pooddychać sobie.. no ale on w ten weekend pracował więc na nic nie liczyłam
a dzisiaj pojechaliśmy w stronę ikei... tylko wywiózł mnie za ikee - 10 km, do Korzkwi na zamek i do lasu
godzinka spacerku i powrót na planowane zakupy
do domu wróciliśmy godzinę temu
a najlepsze z tego wszystkiego - taki aktywny dzień a z serduchem wszystko w porządku - wieczorem troszkę zakuło od zmęczenia, ale siadłam z herbatką i już cisza, zero częstoskurczów, skoków ciśnienia
a w aucie po jeździe po wertepach brzdąc tak szalał, że aż mnie brzuch od środka łaskotał
luimig
Postów 559
Data rejestracji 03.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a co do ubranek, to trzeba kupić wszystko co się planuje najlepiej do końca roku, bo od 1 stycznia VAT na ubranka i buciki rośnie z 7% do 23%... niestety
Czytanie to najlepsze uzależnienie, zapraszam do nas:

https://www.instagram.com/mamo_czytamy/
The sky is the limit
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Przesyłka drugie tyle co sam kostium, ale niestety w Polsce nie ma takich rzeczy. A szkoda.
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
luimig
Postów 559
Data rejestracji 03.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dawno dawno temu widziałam na allegro... ale wówczas nawet o maleństwu jeszcze nie myślałam.
Teraz szukałam dla mojej Maleńkiej w polskich sklepach internetowych i znalazłam tylko: zielony groszek, papryczkę chili i pseudo kwiatuszki...
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Polska 100 lat za murzynami jak chodzi o takie rzeczy
Gość: wera
pełno tego na Allegro
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ale to za duże by było na mojego Kamisia, który się urodzi w styczniu/lutym.
dolly
Postów 8954
Data rejestracji 01.09.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mam tego 38 torebek czyli niecałe 4 opakowania.
Termin do końca tego roku- gdyby był dłuższy to bym zostawiła, bo jest rewelacyjny, ale tak to bez sensu żeby się zmarnował.
Jak któraś zainteresowana to dajcie znać na pw- mogę sprzedać czy wymienić na coś, część lub całość.
Aaaa i to jest oryginalny Plantex nie ten nasz polski
http://www.plantex.com.pl/glowna.php?x=1
benasia
Postów 9176
Data rejestracji 08.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja mam i w rozmiarze 56 i rozmiarze 62 - niby dziecko szybko rośne, ale nie wiadomo jakie się urodzi a poza tym za duże od razu to też śmiesznie byłoby żeby nosiło. W ogóle skończyłam segregowac, popakowałam i mam ubranka w rozmiarze 56, 62, 68 i 74, a kilka większych. Ubranka po siostrzenicy, niekóre nowe które dostałam z różnych okazji, niektóre sama kupiłam nowe - powiem wam trochę tego jest że i bliźniaki malutkie bym mogła ubrac
później wiadomo dokupi się bo najwięcej mam 56 i 62
a jeśli chodzi o ubranka króliczki to ja bym wolała ubranko Mikołajkowe dla mojego Mikusia na gwiazdkę
Zrobię zakupy na konkursy w: ABC, Tesco HM, Intermarche, Kaufland, Polomarket, Dino, Eko, Biedronka i innych - pw
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
U nas będzie Wielkanoc bliżej niż Boże Narodzenie
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: agasiam
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja mam upatrzonych sprzedawców od których kupię wszystko. Nie wiem tylko czy nie za wcześnie kupować (22tydz)? Rodzina mi trochę zabobonów powkręcała
ja się z zakupami dla dziecka wstrzymuję do 6-7 miesiąca, ale już teraz oglądam co jest, czego mi brakuje, co tam ciekawego na rynku
no i odkładamy kasę - na razie niech zarabia na koncie oszczędnościowym, za 2-3 miesiące się ją wyda
teraz bardziej martwię się o siebie - jakieś swetry czy grubsze tuniki by się przydały, kurtki na zimę nie mam
benasia
Postów 9176
Data rejestracji 08.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
aneta411
Postów 886
Data rejestracji 15.06.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane