Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: katrin22
agusia147
Postów 4520
Data rejestracji 01.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ubezpiecz się w mBanku, będziesz mieć wizyty za darmo w wielu placówkach i podstawowe badania.
Zrobię zakupy w: Top Market, Rossman, Tesco, Real, Auchan, Carrefour, Lidl, Biedronka, Żabka
Gość: grusia
Ja juz po zdjeciu krazka - bolało jak cho...ra. Male rozwarcie jest, brzuch nisko, macica napieta. Musze na szybko jeszcze zrobic mocz, mofro i CRP i Jak Bog da to za 2 tyg wizyta
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A z czego taki krążek? Jak to działa, że tak boli zdejmowanie?
Znalazlam fotke oddajaca wielkosc krazka :
http://images30.f...236f6b7013b0d43b.jpg
Gość: nniewidzialnaa
A z zakupów dzisiejszych - wanienka, łóżeczko i akcesoria dla dziecka (nożyczki, grzebyk itp.). Teraz jak na to patrzę, czuję, że to się dzieje, że to coraz bliżej.. i trochę zaczynam się bać.
kasia10006
Postów 61
Data rejestracji 12.07.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Kochana nic się nie bój. Ja choruję na nerki i w ciąży między 8 a 12 tygodniem ciąży jadłam Furagin. Urodziłam ponad 3 kg, donoszoną córeczkę. Dzisiaj ma prawie 2 latka i jest nad wiek rozwinięta
P.s. Z tego co mi wiadomo to furagin to nie antybiotyk. Mam go dość często przepisywanego na nerki i pęcherz. Naprawdę bardzo pomaga. Radzę zaufać lekarzom
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jak można tam wsadzić coś tak dużego?
Gość: kotek11
co do zdejmowania - moglo tez bolec/ ew. moglas czuc sysomfort bo ze sie tak wyraze narzad nieuzywany w celu wiadomym moze byc ciasniejszy niz w momecie zakladania
kotek zalozono mi w 31 tygodniu. A co do dyskofortu - narzad i przed zalozeniem byl malo uzywany bo nie bylo wolno
Pessar dobra rzecz ale tez obce cialo a co za tym idzie zwiekszona podatnosc na wszelkie infekcje, trzeba o niego dbac i wogole. Czasem wybiera sie mniejsze zlo by bylo dobrze.
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ale ty już jesteś w o tyle dobrej sytuacji, że dziecko jest na tyle duże że poród nikomu nie zaszkodzi
myslisz ze ni probowalysmy jej z kolezankami tlumaczyc.. ale wiesz... to jest pan ordynator.. dziewczyna wierazy, ze bedac jego pacjentka bedzie inaczej traktowana w szpitalu, szybciej urodzi etc... z bledu wyprowadzic sie jej nie da... dobrze ze za 2 miesiace ma koniec
grusia - u mnie w pierwszej z synkiem skracala sie szyjka, ale jak pislaam - zawsze wybieram lekarza od ktorego wyjde przekonana do jego decyzji. wskazaniem u mnie bylo odpoczywanie - i czestsze wuizyty. w razie pogorszenia mielismy myslec.. na szczesie obylo sie bez dalszych interwencji i wypoczynek pomogl
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: bubulina
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja zaczynam 6sty i chyba nieźle mam brzuch wydęty bo wszyscy pytają o termin