Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
ziolko
Postów 10411
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
to raczej producenci tego wszystkiego papadają, bo kiedyś można było zjeść coś ze smakiem, a teraz co??
parówki bez mięsa! cielęce z 3% zaw. cielęciny
i inne tego typu perełki
sama piję colę, jak mnie żołądek męczy
albo jak mam ochotę, ale nie za dużo, i do tego pół na pół z wodą i do tego cytryna
Gość: katrin22
A tak na marginesie, moja bratowa miała wujka, który żył, że tak się wyrażę BIO, EKO i to go raczysko dopadło, czyli nic nie jest oczywiste w życiu, wiadomo, że chemia szkodzi i trzeba starać się jej unikać, ale do końca nikt od tego się nie uchroni.
A u mnie znów pęcherz- Urosept słaby, ale liczę na to, że da radę. Nie wychodzę z domku by nie narażać się na zimno, jak dobrze, że mężuś z rana zapalił w centralnym i mi pozostało tylko dokładanie do pieca.
Mam pytanie z innej beczki, jaka powinna być temperatura w pomieszczeniu, gdzie przebywa noworodek, i jakie kupić chusteczki do pupci, bo większość jest od 1miesiąca.
tyrande1991, mam nadzieję, że dzieciątko jest silne i zniesie wszystko.
Gość: marielu
ja jestem zwolenniczką chłodniejszych pomieszczeń ( mimo protestów babć) Postaw na intuicję ona rzadko zawodzi
dzięki marielu nie pomyślałam o tym od 1miesiaca
No właśnie, nie chcę biednego dziecka przegrzać, bo potem gdy wyjdzie na powietrze, to infekcja murowana.
benasia
Postów 9176
Data rejestracji 08.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
potem się dokupi jak się skończą
Zrobię zakupy na konkursy w: ABC, Tesco HM, Intermarche, Kaufland, Polomarket, Dino, Eko, Biedronka i innych - pw
jakie tam biedne , ma porządny kapitał w postaci troskliwej mamy
Właśnie czytałam, że mamy polecają Z Pamerrs Sensitive, Nivea Baby, i Bambino.
Troskliwej na pewno, ale kompletnie niedoświadczonej.
Zauważyłam u siebie syndrom zakładania gniazda
Zawsze byłam luzakiem, na wszystko zawsze miałam czas, i wszelkie porządki czekały do jutra, a teraz mi odbiło, codziennie syzyfowa praca, zamiast leżeć i odpoczywać, to ja cięgle myślę co muszę zrobić, by zdążyć, jakiś obłęd
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
moja siostra takie uzywała i małej nic nigdy nie było. Zreszta jak co to i tak mama zużyje
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja torbę mam już prawie spakowaną, brakuje mi tylko środków higienicznych typu wkłady połogowe, czy wkładki laktacyjne, ale wystarczy jedna wizyta w aptece.
Mam 3 koszule nocne, nie wiem, czy to starczy, bo po cc dłużej się leży. Wiadomo w razie czego mężuś coś dowiezie, ale i tak czuję, że ciągle mi czegoś brakuje.
Ciuszki dla bobaska do szpitala poprasowane i przygotowane, ale nie wiem ile będzie ich trzeba, bo lekarz coś nabąkiwał, że leży się około tygodnia.
Za tydzień się wszystko okaże, czy się obróciło, chociaż pod żebrami czuję takie twarde, i nie wiem, czy dupka czy główka, kopniaków nie czuję tylko takie pukanie w dole i od żebrami, przydałoby się domowe USG hehe
Gość: dianek
dokładnie
ja właśnie zeżarłam łososia skandynawskiego z rtęcią, domowe frytki z ziemniaków od babci - oczywiście na dziwnym oleju
a coś mam jakiś zmartwiony dzień
avatea
Postów 1348
Data rejestracji 23.02.2013
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
no chyba, że ze szczęścia nie będzie w stanie iść;)różnie to z tatusiami po porodzie bywa;)
https://www.vinte...4347-fartuszekdeluxe
https://zapaska.eu
https://www.youtube.com/@AvateaEdyta
A ja właśnie jem gołąbki od teściowej, po raz pierwszy w życiu mąż od niej przywiózł coś gotowego, i jeszcze sernika dała
Jak to się mówi- chyba czyjś pies zdechł
A moje relacje synowa- teściowa są neutralne, tolerujemy się, i wszyscy są zadowoleni.
avatea nie strasz, ja swojemu powiem, że może zacząć świętować w granicach rozsądku, by na drugi dzień nie było promili we krwi heheh
avatea
Postów 1348
Data rejestracji 23.02.2013
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
nie straszę - tylko znam z podwórka jak to się kończy - w tym względzie większość facetów jest niereformowalna;)
ziolko
Postów 10411
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
agusia147
Postów 4520
Data rejestracji 01.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
i SMACZNEGO
Zrobię zakupy w: Top Market, Rossman, Tesco, Real, Auchan, Carrefour, Lidl, Biedronka, Żabka
a to takie powiedzonko