Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: katrin22
Gość: dianek
mi się tarczyca w ciąży naprawiła
serducho się za to popsuło, ale kofane forumowiczki powiedziały jak sobie z tym radzić i nie ma problemu - ani razu leków jeszcze nie brałam
kręgosłup mam w stanie strasznym bo miałam krzywicę jako dzieciak i kilka innych schorzeń - boli mnie mniej niż przed ciążą... w sumie to w ogóle nie boli
i wzrok mi się popsuł.. -5 już mam na pewno na obu okach... ale w książce pani Murkoff wyczytałam, że normalne że w ciąży leci, a po ciąży często się znacznie poprawia, więc okularków nie zmieniam i liczę na cud jakiś
mia jak nie chcesz być babcią to lepiej chyba nie odpukiwać
eh...muszę się do egzaminu dyplomowego uczyć.. nie chcę mi się..
ziolko
Postów 10411
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dianek - echh...
też mam minusy, ale nie tyle
jakieś 3, 3,5 na prawym (info sprzed 2 lat)
serce ok - info sprzed prawie 2 lat,
hmm..
hmmm.....
ale z drugiej strony, muszę zmienić nastawienie
Ale są i korzyści, zniknęły mi zmarszczki mimiczne po prawym okiem, włosy zawsze miałam liche, a teraz są lśniące i mocne, paznokcie twarde i też lśnią
Wada- rozstępy
ziolko w tym wątku aż kipi miłością macierzyńską
Myśl pozytywnie, i do dzieła!!!
Gość: extraanka
mdłości nie mam, biegunki też... ja po prostu wolę sobie rozpuścić tabletki w soku niż je połykać...
mi z -4,5 skoczyło myślę że do -5,0, ale to 5 miesiąc więc pewnie dobiję do -5,5
w sumie mi wszystko jedno, bo od -3,5 to nie ma różnicy później - i tak się nic nie widzi
okularów nie ma sensu zmieniać - mąż po prostu pamięta by w sklepie nie odchodzić za daleko ode mnie bo go później nie znajdę
Ja mam miesięczne noc i dzień.
dianek weź je z powrotem, bo Ty jeszcze masz czas zwalczać te rozstępy, a mi jak rozetną brzusio to już się tam długo nie posmaruję.
Pociesza mnie jedno, że mąż w łóżku nie będzie zaglądał na rozstępy heheheh, dobrze, ze faceci myślą inaczej, inną częścią ciała w sypialni hahhaah
choć pewnie i tak do mnie wrócą
dobra, idę zabierać się za życie jakieś, czas na drugie śniadanko, obiadek wstawić, mężowi pomarudzić przez telefon (wymyślili sobie w firmie, że dzisiaj mają dzień budowlańca i od 16 wóda się leje... on jako kadra podobno musi zostać... a żeby miał kaca jutro, przypomni sobie co to marudna kobieta w ciąży
ziolko
Postów 10411
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
hehehe... wszystko jedno, bo od -3,5 się nie widzi
racja
też mam męża budowlańca i w sobotę miał imprezę integracyjną, więc jak wrócił to spał
a co się z niego dośmiałam, to moje
Ja jak ściągnę soczewki to jestem jak kret
benasia
Postów 9176
Data rejestracji 08.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jedynie leżeć dziś mogę...
Zrobię zakupy na konkursy w: ABC, Tesco HM, Intermarche, Kaufland, Polomarket, Dino, Eko, Biedronka i innych - pw
ziolko - ten mój pan inżynier obiecał mi że jutro rano spacer do parku który projektuje porobić fotki i później na miasto polować na drzwi i podłogi - niech sobie dzisiaj pije ile chce, jutro o 8 rano mam mieć auto i on ma być na nogach, w jakim stanie to mnie już nie interesuje - najwyżej ja będę prowadzić, a on będzie tego bardzo żałował
wracam do czyszczenia i pastowania butów - coś mnie wzięło na odpicowanie moich ulubionych dwóch jesiennych par ^^
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Fajne uczucie jak lekarz zdziwiony, że czekamy czy synek czy córeczka
A co do cesarki, pielęgniarki na pewno pomogą, a sama cesarka nie świadczy, że będziesz gorzej się czuła niż po naturalnym.
My z siostrą leżałyśmy razem na oddziane
Jedyny minus w tm, że na pewno dłużej posiedzisz w szpitalu, ale teraz już nawet nie trzymają chyba aż 6 dni
Gość: grusia
Benasia ja mam tak od kilku dni
Ja własnie wrocilam z zakupow i kawusi u siostry - specjalnie łaze co by młoda wygonic, jestem juz pod blokiem, siatki w dłoniach, synek kilka krokow przedemna maszeruje i gada do swojego dinozaura, na chwile przystanelam by poprawic torebke i nagle z na przeciw ida dwie starsze panie - jedna wyciagla reke,poglaskala brzuszek i powiedziala Zdrowej i urodziwej coreczki zycze
beniaminowa
Postów 1327
Data rejestracji 21.02.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Po CC nie jest bardzo źle... No i u nas wypuszczają po 3 dobach tzn urodziłam we czwartek o 19 a w niedzielę o 12 do domu
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dokładnie, teraz szybciutko wypuszczają,
ja po naturalnym urodziłam 1 zaraz po północy a 2 już byłam w domu, siostra po cc urodziła 30 po południu , a w domu była jakoś 2 chyba
Gość: grusia
Gość: grusia25
heheh ziolko a masz już jakiegoś dzieciaka?? Bo ja ma 31 lat w piątym miesiącu jestem, tez ciągle mówiłam ,że jeszcze czas
grusia nie dowiadywałam się nic, bo do końca czekałam z wiadomością, czy się obróciło.
A co do tej wróżki to na prawdę dziwne
kalisto mam nadzieję, że będę się czuła jak Twoja siostra
Ps. Fajnie, że razem byłyście
Wiecie, jeśli się będę dobrze czuła to nie przeraża mnie opieka, sama tam nie będę, ale na dwoje babka wróżyła, ale staram się myśleć pozytywnie.