Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
benasia
Postów 9176
Data rejestracji 08.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mogę brac obojętnie o jakiej porze, byle wcześniej i 2 godz po nie pić mleka bo wtedy się nie wchłonie.
Zrobię zakupy na konkursy w: ABC, Tesco HM, Intermarche, Kaufland, Polomarket, Dino, Eko, Biedronka i innych - pw
Gość: grusia
benasia
Postów 9176
Data rejestracji 08.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
cudaczek121
Postów 6809
Data rejestracji 28.02.2006
Punkty karne 1
Konkursy dodane
polecam w tym roku datę urodzin 11.11.2011
https://poznaj.to/rejestracja?r=qYGwG
http://greenpanth...pl/?rf=fe7923290ef74
http://rejestracj...apros.htm?u=76199977
https://panel.dem...2421eee602a151c9a17/
agusia147
Postów 4520
Data rejestracji 01.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja popijam sokiem grejfrutowym. Jest ciut lepiej. A co też masz mdłości po nim?
Zrobię zakupy w: Top Market, Rossman, Tesco, Real, Auchan, Carrefour, Lidl, Biedronka, Żabka
Gość: katrin22
Błagam, bo siku zrobię, a dużo mi nie trzeba
ziolko
Postów 10411
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ten sok zwiększa działanie innych tabletek, więc możecie sobie narobić kłopotów
do żelaza najlepiej brać komplet - wit C, bo zwiększa jego wchłanianie, wit B12, bo pomaga tworzyć krew, ja jeszcze dodatkowo biorę B complex
jak wezmę taki komplet tabletek to nie mam sensacji żołądkowych
po samym żelazie owszem
beniaminowa
Postów 1327
Data rejestracji 21.02.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A słyszałyście o tym że w ciąży trzeba uważać na wit C? Moja siostra miała z tym problem i nie mogla łykać razem z żelazem (lepiej się wchłania z wit C)...
Gość: anavaX
mogę Ci wysłać bo mi zostało jeszcze trochę a juz nie muszę brac
ziolko
Postów 10411
Punkty karne 0
Konkursy dodane
u mnie ok 19-20 zł
monika1985monik
Postów 1415
Data rejestracji 08.04.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: dianek
sok grejpfrutowy nie tylko może zwiększać działanie tabletek co je... zmieniać
nie powinno się go pić podczas przyjmowania jakichkolwiek leków
ziółko - tak przy okazji - wiesz, że przy łykaniu tabletek na tarczyce grejpfruty są zabronione bo niszczą sztuczne hormony ?
ziolko
Postów 10411
Punkty karne 0
Konkursy dodane
poza tym nie wiedziałam, że je niszczą
Gość: dianek
to była pierwsza rzecz której się mnie zapytał endokrynolog, jak wykryto u mnie niedoczynność tarczycy - czy jem dużo grejpfrutów, piję dużo soków, bo nadmiar soku grejpfrutowego może również częściowo niszczyć naturalne hormony i zaburzać pracę gruczołu
a te sztuczne całkiem niszczy
no i oczywiście wszelkie grejpfruty podczas brania Euthyroxu miałam odstawić - teraz mogę od czasu do czasu i raczej owoce, bo w sokach są te gorzkie części a w tych gorzkich właśnie jest ta substancja
jakoś od 20-tego jak się nie mylę.
agusia147
Postów 4520
Data rejestracji 01.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
To już na kibelek
Gość: grusia
Oj biedna dlugo w tej ciazy chodzisz
A mnie nic nie rusza
Kibelek to mój drugi dom
Eh, ja też w celibacie od jakiegoś czasu, mam nadzieję, że moje libido wróci hihihi.
heheh
Grusia daj małej podrosnąć jeszcze, no ale zawsze można męża zaangażować w wyganianie
monika1985monik
Postów 1415
Data rejestracji 08.04.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ha ha