Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: katrin22
Jeszcze dużo dziwnych dolegliwości związanych z ciążą doświadczysz, oby jak najmniej, ale to wszystko jest normalne:)
Ból pleców, te wiązadła, i chyba najgorsze co ja teraz doświadczam to ból w kroczu, i po bokach
ziolko co chciałabyś i, dlaczego się tego boisz?
benasia
Postów 9176
Data rejestracji 08.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zrobię zakupy na konkursy w: ABC, Tesco HM, Intermarche, Kaufland, Polomarket, Dino, Eko, Biedronka i innych - pw
Gość: dianek
lecę polować na all na jakieś wkładki laktacyjne
oczywiście na jednorazówki mam uczulenie, nie wiem co oni w nie pakują...
a obie piersi mi się obudziły jakby miały zaraz wykarmić całe stado maluchów a nie jednego
dobrze że na waciki bawełniane chociaż uczulenia nie mam...
Z płcią to się nawet ostatnio nie pytałam, bo lekarz mierzył każdy szczegół dzidzi.
Niestety siedzi na dupce sobie i już się raczej nie odwróci, w poniedziałek mam dzwonić i wtedy lekarz powie kiedy CC, bo nie wie jak tam z kolejką do operacji, także podejrzewam, że za około tydzień dzidzia będzie ze mną.
Najgorsze jest, że w szpitalu po CC trzeba być 6 dób, i po 24h każą się dzieckiem opiekować, nie wiem jak podołam. Operacji się nie boję, tylko tej opieki, bo tu rana boląca a tu dzidzia...
Spakowana już jestem. Dziś rano miałam lekkie skurcz taki jak przed okresem, ale bardzo leciutki i trwał około kilku minut, chyba już czas się zbliża.
Spokojnie, przed wyjazdem do szpitala, wymeldowałabym się na jakiś czas z forum
a Ty też dasz rady - czytam relacje dziewczyn, które rodzą w szpitalu w którym i ja planuję - na prawdę spora część z nich na drugi dzień od cc może wstać z łóżka - boli, ale da się znieść, i duża część z nich wychodzi nawet po trzeciej, czwartej dobie od cc, bo są w stanie już normalnie egzystować
a pielęgniarki i tak pomagają - nie bój się, nie zostawią ci dziecka głodnego i zasikanego jak ty nie będziesz się mogła ruszyć
tak mi się przynajmniej wydaje
ziolko
Postów 10411
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
latem miałam pourazowe zapalenie żył w lewej nodze, więc... boję się, że mi się odnowi podczas ciąży
a czas leci...
U mnie już 29 roczek leci.....
ziolko
Postów 10411
Punkty karne 0
Konkursy dodane
monika1985monik
Postów 1415
Data rejestracji 08.04.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ale to super określiłaś
monika1985monik
Postów 1415
Data rejestracji 08.04.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Starsza nie starsza na pewno dasz radę z dzidzią więc działaj
mia
Postów 17567
Data rejestracji 04.05.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane 12
No to tym bardziej, na co czekasz?
Chyba nie liczysz, że za dwa, trzy lata będziesz młodsza?
P.S.
Właściwie nie powinnam się tu odzywać, bo jestem już z epoki dinozaurów, ale uwielbiam czytać ten wątek i wspominać z lubością te cudowne czasy...
Opowiedz Panu Bogu o swoich planach na przyszłość, a rozbawisz Go do rozpuku...
ziolko
Postów 10411
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Moja bratowa ma 36 latek, i ma śliczną roczną córę
Ja pamiętam, jak się wystraszyłam, bo wszędzie w mediach i znajomi trąbili, że pierwsze dziecko to najlepiej do 25 roku życia należy urodzić, a ja jak zaszłam w ciążę miałam już 28 latek .
mia
Postów 17567
Data rejestracji 04.05.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane 12
No, babcią już mogę być... Odpukać!
ziolko
Postów 10411
Punkty karne 0
Konkursy dodane