Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: grusia
Gość: katrin22
monika jak widzisz człowiek w ciąży ma nie tylko specyficzne poczucie humoru
monika1985monik
Postów 1415
Data rejestracji 08.04.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
agusia147
Postów 4520
Data rejestracji 01.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Kochana ja w nocy to też śmigam jak w zegarku, Co noc równo o 3, potem o 6 a potem o 9
Zrobię zakupy w: Top Market, Rossman, Tesco, Real, Auchan, Carrefour, Lidl, Biedronka, Żabka
monika1985monik
Postów 1415
Data rejestracji 08.04.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Spoko spoko znam to
Popieram! za dużo z tym zachodu
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mam to samo
Gość: grusia
No chyba ze na Chinczyka - On lezy, Ona lezy i oboje czekaja na trzesienie ziemi
U mnie to też jest około 1:40, potem 3:00, potem jest 4:00, a następnie około 8.00 rano
hahah
Gość: dianek
brzuch mnie boli - nisko, po prawej stronie, ale bliżej środka brzucha
ból dość silny, kujący, pojawia się co kilka, kilkanaście minut, tak jakby mi ktoś igłę wbijał i później cisza
nie jest rozległy, boli mnie w jednym, konkretnym miejscu
i nie wiem czy to jelito, jajnik czy co... wyrostek na pewno nie
ogólnie czuje że mam jakiś napięty brzuch ale nie wiem czy to ze stresu teraz, czy co...
czy któraś tak miała? któraś ma pomysł co to? weźcie mi coś powiedzcie bo zwariuje zaraz...
jeszcze mnie lewy cycek boli i się z niego leje jak głupie
i brzdąc się nie chce ruszyć żeby uspokoić mame
leoniu
Postów 485
Data rejestracji 04.02.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Idź Dianek do lekarza... Dalej, już... Jeśli ci coś jest - pomogą, a jeśli nie - uspokoją.
Co do kłucia w prawym dolnym boku (też miałam wrażenie, że to jajnik), to kuło mnie bardzo długo, nawet jechałam z tym specjalnie do lekarza, a okazało się, że to więzadła macicy się rozciągają, także możliwe, że u Ciebie jest to samo.
Brzusio możesz mieć napięty, bo już się denerwujesz, najlepiej połóż się i odpoczywaj.
Dzidzia na pewno śpi, i dlatego się nie rusza, albo zmieniła pozycję i jej nie czujesz, takie maleństwo przesypia 20 h na dobę.
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jak śpi to rośnie. U mnie się okazało, że kłucie to kolka ot co
Dianek jak nie jesteś pewna to truj lekarzowi, on od tego jest by rozjaśnić wszelkie niejasności i przeprowadzić przez te 9 miesięcy.
Gość: rachel
Ja miałam to samo, w sensie też taki ból co jakis czas po lewej stronie. Własnie stąd mój lekarz kazał zrobić badanie moczu myśląc ze to zapaelnie pecherza. W końcu po USG staneło na tym ze to po prostu ból o ktorym pisała katrin. Do tego zauważyłam ze kiedy się stresuję dodatkowo, to łapie mnie tak mocno ze nie moge wstać co jakis czas czuje porządne kłucie. Ale to podobn całkiem normalne jest.
benasia
Postów 9176
Data rejestracji 08.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja biorę żelazo od 32 tyg. bo miałam za niski poziom, teraz mam zrobić morfologię ale brać nadal.\
A magnez to właściwie jakoś tak chyba na początku - nie wiem chyba coś od ok 14tyg...
Zrobię zakupy na konkursy w: ABC, Tesco HM, Intermarche, Kaufland, Polomarket, Dino, Eko, Biedronka i innych - pw
benasia
Postów 9176
Data rejestracji 08.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja tylko żelazo, magnez mam w witaminach
Gość: dianek
położyłam się spać wczoraj z tego wszystkiego,
jak leżałam na prawym boku to mnie tylko kuło na dole, jak na lewym - to kuło i ciągnęło wyżej, za to na dole przestawało...
i standardowo - przy zasypianiu obudził się maluch i... zaczął mnie kopać po tym jelicie
jakoś zasnęłam
dzisiaj pobolewa tylko wyżej - chyba właśnie jakieś wiązadło, bo tak całkiem z boku kuje, brzusio miękki, maluch kopie już w innym miejscu, a jelitko nie boli za to ciągle coś w nim burczy
a jak znowu zacznie tak boleć to sobie zadzwonię do lekarza - w końcu się od 5 października nie widzieliśmy - na pewno się stęsknił
ziolko
Postów 10411
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a na serio...
i chciałabym... i boję się...