Konkursowiczki w ciąży

Gość: grusia

#4771049 Napisano: 20.10.2011 07:20:18
Ta tylko żeby mi sie chciało tak jak mi sie nie chce emotka .
0 0

Gość: katrin22

#4771059 Napisano: 20.10.2011 07:23:09
monika1985monik napisał(a):

katrin22 napisał(a):

grusia napisał(a):

katrin22 napisał(a):

Dziewczyny od którego miesiąca bierzecie ten magnez ??

jakoś od 20-tego jak się nie mylę.

Oj biedna dlugo w tej ciazy chodzisz emotka hehe

A mnie nic nie rusza emotka jeny pier sie młoda cisnie a teraz wyganiac ja trzeba bedzie emotka

heheh emotka
Grusia daj małej podrosnąć jeszcze, no ale zawsze można męża zaangażować w wyganianie emotka

Ha ha emotka przez Was i ja muszę latać do łazienki aparatki jedne
emotka emotka No a zaangażowaniem męża to dobry pomysł podobno działa emotka

monika jak widzisz człowiek w ciąży ma nie tylko specyficzne poczucie humoru emotka , ale także jest rozkojarzony jak np. ja, zamiast miesiąc, ja czytam - tydzień emotka , do tego dochodzi huśtawka nastrojów, teraz na każdym programie ryczę, czy smutny, czy radosny, to ryczę hehe.
0 0

monika1985monik

#4771063 Napisano: 20.10.2011 07:23:36
grusia napisał(a):

emotka emotka emotka emotka
0 0

agusia147

#4771066 Napisano: 20.10.2011 07:24:27
katrin22 napisał(a):

agusia147 napisał(a):

katrin22 napisał(a):

agusia147 napisał(a):

dianek napisał(a):

agusia147 napisał(a):

Mój jak mówię że nie mam ochoty to wyskakuje z tekstem Aguś to może chociaż laseczkę emotka

emotka emotka emotka padłam

Ja za każdym razem padam i mówię, że Bozia mu dała dwie zdrowe ręce emotka

Błagam, bo siku zrobię, a dużo mi nie trzeba emotka emotka emotka emotka

To już na kibelek emotka Przynajmniej u nas jest wesoło emotka

Kibelek to mój drugi dom emotka od moich nocnych wędrówek można zegarki nastawiać, takie są regularne emotka
Eh, ja też w celibacie od jakiegoś czasu, mam nadzieję, że moje libido wróci hihihi.

Kochana ja w nocy to też śmigam jak w zegarku, Co noc równo o 3, potem o 6 a potem o 9 emotka pod warunkiem, że idę spać o północy emotka Jak wcześniej to cykl latania do toalety się przesuwa adekwatnie do godziny.
0 0

monika1985monik

#4771069 Napisano: 20.10.2011 07:25:05
katrin22 napisał(a):

katrin22 napisał(a):

grusia napisał(a):

katrin22 napisał(a):

A mnie nic nie rusza emotka jeny pier sie młoda cisnie a teraz wyganiac ja trzeba bedzie emotka

heheh emotka
Grusia daj małej podrosnąć jeszcze, no ale zawsze można męża zaangażować w wyganianie emotka

monika jak widzisz człowiek w ciąży ma nie tylko specyficzne poczucie humoru emotka , ale także jest rozkojarzony jak np. ja, zamiast miesiąc, ja czytam - tydzień emotka , do tego dochodzi huśtawka nastrojów, teraz na każdym programie ryczę, czy smutny, czy radosny, to ryczę hehe.

Spoko spoko znam to emotka to moja 2 ciąża więc co nie co wiem emotka odziwo narazie huśtawki nastrojów nie ma ale w 1 ciąży ryczałam o byle co emotka
0 0

#4771070 Napisano: 20.10.2011 07:25:07
grusia napisał(a):

Popieram! za dużo z tym zachodu emotka
0 0

agusia147

#4771073 Napisano: 20.10.2011 07:25:50
katrin22 napisał(a):

katrin22 napisał(a):

grusia napisał(a):

katrin22 napisał(a):

heheh emotka

Mam to samo emotka Nawet jak czytam gazetę emotka A najgorzej jest jak Fakty oglądam i widzę gemby polityków emotka Wtedy to od razu płakać się chce.
0 0

Gość: grusia

#4771078 Napisano: 20.10.2011 07:26:27
katrin22 napisał(a):

grusia napisał(a):

No chyba ze na Chinczyka - On lezy, Ona lezy i oboje czekaja na trzesienie ziemi emotka
0 0

#4771079 Napisano: 20.10.2011 07:27:06
agusia
U mnie to też jest około 1:40, potem 3:00, potem jest 4:00, a następnie około 8.00 rano emotka
0 0

#4771098 Napisano: 20.10.2011 07:31:17
grusia napisał(a):

katrin22 napisał(a):

grusia napisał(a):

No chyba ze na Chinczyka - On lezy, Ona lezy i oboje czekaja na trzesienie ziemi emotka

hahah emotka , przypomniało mi się coś. Ostatnio jak byliśmy z mężem u znajomych i w nocy próbowaliśmy zasnąć w ich pięknym łożu małżeńskim, to nagle jak się łóżko nie zaczęło trzęść emotka i tak co chwilka, a okazało się, że oni mają pokój blisko drogi, a droga jest bardzo ruchliwa i co chwilka przejeżdżał tir hehehe, a że domek poniemiecki to i ściany liche hehe. Także niektórym Chiny nie potrzebne.
0 0

Gość: dianek

#4771166 Napisano: 20.10.2011 07:51:21
dziewczyny ratunku emotka ja wiem, że mam dzisiaj dzień panikowania, ale teraz to już przesada

brzuch mnie boli - nisko, po prawej stronie, ale bliżej środka brzucha
ból dość silny, kujący, pojawia się co kilka, kilkanaście minut, tak jakby mi ktoś igłę wbijał i później cisza

nie jest rozległy, boli mnie w jednym, konkretnym miejscu

i nie wiem czy to jelito, jajnik czy co... wyrostek na pewno nie

ogólnie czuje że mam jakiś napięty brzuch ale nie wiem czy to ze stresu teraz, czy co...

czy któraś tak miała? któraś ma pomysł co to? weźcie mi coś powiedzcie bo zwariuje zaraz...

jeszcze mnie lewy cycek boli i się z niego leje jak głupie emotka

i brzdąc się nie chce ruszyć żeby uspokoić mame emotka
0 0

leoniu

#4771224 Napisano: 20.10.2011 08:04:46
dianek napisał(a):

dziewczyny ratunku emotka ja wiem, że mam dzisiaj dzień panikowania, ale teraz to już przesada

ból dość silny, kujący, pojawia się co kilka, kilkanaście minut, tak jakby mi ktoś igłę wbijał i później cisza

ogólnie czuje że mam jakiś napięty brzuch ale nie wiem czy to ze stresu teraz, czy co...

czy któraś tak miała? któraś ma pomysł co to? weźcie mi coś powiedzcie bo zwariuje zaraz...

Idź Dianek do lekarza... Dalej, już... Jeśli ci coś jest - pomogą, a jeśli nie - uspokoją.
0 0

#4771394 Napisano: 20.10.2011 08:57:44
dianek zadzwoń jutro do lekarza.
Co do kłucia w prawym dolnym boku (też miałam wrażenie, że to jajnik), to kuło mnie bardzo długo, nawet jechałam z tym specjalnie do lekarza, a okazało się, że to więzadła macicy się rozciągają, także możliwe, że u Ciebie jest to samo.
Brzusio możesz mieć napięty, bo już się denerwujesz, najlepiej połóż się i odpoczywaj.
Dzidzia na pewno śpi, i dlatego się nie rusza, albo zmieniła pozycję i jej nie czujesz, takie maleństwo przesypia 20 h na dobę.
0 0

agusia147

#4771791 Napisano: 21.10.2011 07:15:36
katrin22 napisał(a):

dianek zadzwoń jutro do lekarza.
Co do kłucia w prawym dolnym boku (też miałam wrażenie, że to jajnik), to kuło mnie bardzo długo, nawet jechałam z tym specjalnie do lekarza, a okazało się, że to więzadła macicy się rozciągają, także możliwe, że u Ciebie jest to samo.
Brzusio możesz mieć napięty, bo już się denerwujesz, najlepiej połóż się i odpoczywaj.
Dzidzia na pewno śpi, i dlatego się nie rusza, albo zmieniła pozycję i jej nie czujesz, takie maleństwo przesypia 20 h na dobę.

Jak śpi to rośnie. U mnie się okazało, że kłucie to kolka ot co emotka

Dianek jak nie jesteś pewna to truj lekarzowi, on od tego jest by rozjaśnić wszelkie niejasności i przeprowadzić przez te 9 miesięcy.
0 0

Gość: rachel

#4771841 Napisano: 21.10.2011 07:40:30
dianek napisał(a):

Ja miałam to samo, w sensie też taki ból co jakis czas po lewej stronie. Własnie stąd mój lekarz kazał zrobić badanie moczu myśląc ze to zapaelnie pecherza. W końcu po USG staneło na tym ze to po prostu ból o ktorym pisała katrin. Do tego zauważyłam ze kiedy się stresuję dodatkowo, to łapie mnie tak mocno ze nie moge wstać co jakis czas czuje porządne kłucie. Ale to podobn całkiem normalne jest.
0 0

benasia

#4771842 Napisano: 21.10.2011 07:40:31

ja biorę żelazo od 32 tyg. bo miałam za niski poziom, teraz mam zrobić morfologię ale brać nadal.\
A magnez to właściwie jakoś tak chyba na początku - nie wiem chyba coś od ok 14tyg...
0 0

benasia

#4771853 Napisano: 21.10.2011 07:43:19
a ja teraz codziennie czekam na ruchy mojego maluszka bo lekarz kazał w razie gdyby coś jechac lub dzwonić, lub jakby mnie coś niepokoiło, a mnie najbardziej by niepokoiło gdyby się nie ruszał - więc uwielbiam gdy czuję jak się wypina i prostuje nóżki bo wiem że wszystko ok, choć teraz ma mniej miejsca i jest duży, no i musi czasem pospać emotka
0 0

agusia147

#4771965 Napisano: 21.10.2011 08:16:22
benasia napisał(a):

ja biorę żelazo od 32 tyg. bo miałam za niski poziom, teraz mam zrobić morfologię ale brać nadal.\
A magnez to właściwie jakoś tak chyba na początku - nie wiem chyba coś od ok 14tyg...

Ja tylko żelazo, magnez mam w witaminach emotka
0 0

Gość: dianek

#4772059 Napisano: 21.10.2011 08:49:03
już wiem co bolało - jelito po prawej stronie i do tego coś co mi macice trzyma - też po prawej stronie

położyłam się spać wczoraj z tego wszystkiego,
jak leżałam na prawym boku to mnie tylko kuło na dole, jak na lewym - to kuło i ciągnęło wyżej, za to na dole przestawało...
i standardowo - przy zasypianiu obudził się maluch i... zaczął mnie kopać po tym jelicie emotka

jakoś zasnęłam
dzisiaj pobolewa tylko wyżej - chyba właśnie jakieś wiązadło, bo tak całkiem z boku kuje, brzusio miękki, maluch kopie już w innym miejscu, a jelitko nie boli za to ciągle coś w nim burczy emotka chyba się coś zatkało wczoraj po prostu...

a jak znowu zacznie tak boleć to sobie zadzwonię do lekarza - w końcu się od 5 października nie widzieliśmy - na pewno się stęsknił emotka
0 0

ziolko

#4772077 Napisano: 21.10.2011 08:54:58
Dianek, jak Ci się jelito zatkało, to namów malucha, aby pokopał trochę po nim, to będziesz miała odetkane, że ho ho emotka emotka

a na serio...
i chciałabym... i boję się...

0 0