Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: grusia
Pierwsze słysze
agusia147
Postów 4520
Data rejestracji 01.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyluzuj
Zrobię zakupy w: Top Market, Rossman, Tesco, Real, Auchan, Carrefour, Lidl, Biedronka, Żabka
beniaminowa
Postów 1327
Data rejestracji 21.02.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Sprzedajesz go w tej cenie? Czy masz taki sam i jakaś promocyjna cena jest?
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Cena na Allegro powalająca
Gość: agasiam
Gratuluje!!! Kolejny chłopak forumowy. Wiem, wiem sa też dziewczynki.
Co do pościeli to ja kupiłam:
http://allegro.pl...owa-i1874266263.html
i jestem zadowolona. ślicznie wygląda w łóżeczku , ma duży ochraniacz i jest mięciutka.
monika1985monik
Postów 1415
Data rejestracji 08.04.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
I 2 pytanko z innej dziedziny
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mnie nic nie badał, aczkolwiek słyszałam, że badanie piersi wchodzi w skład badanie ginekologicznego u niektórych lekarzy. To chyba zależy od lekarza.
Gość: dianek
dzisiaj o 18 idziemy na USG
a w ogóle to... pracę dostałam
Gość: anavaX
ta nuda i oczekiwanie mnie dobija...
Gość: agulecece
koper
Postów 2237
Data rejestracji 20.03.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Karmiłam 14 m-cy jadłam wszystko oprócz truskawek, bo po truskawkach moja córeczka miała wysypkę.
Na początku tuż po porodzie byłam na lekkostrawnej diecie, nic smażonego ani wzymającego, ale potem jadłam generalnie wszystko, trzeba po prostu obserwować dziecko. U nas obyło się bez kolek i tym podobnych historii mimo całkowicie normelnej diety bez ograniczneń, oczywiście bez kofeiny i alkoholu
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Daj znać jak się dowiesz czy chłopak czy dziewczynka
Ja mam termin na styczeń/luty i też mnie to męczy. W nocy ułożyć się nie mogę, bo jak kładę na plecach to mam problem z oddychaniem, jak na boku to synio kopie... A kopie coraz mocniej.
Gość: lula81
u mnie to samo nie wiem jak ja te 3 miesiące dociągnę
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Myślałam, że ze mną coś nie tak
lekarz ma dzisiaj kocioł straszny, aż mi go żal było jak dzwonił, taki już zmęczony, a do końca dyżuru daleko
nagle wszyscy się zjechali rodzić, jeszcze jakieś cesarki po drodze
dopytał tylko który tydzień i czy wszystko w porządku
a jest bardzo w porządku - brzdąc mnie kopie jak oszalały - jakieś hulanki i swawole na całego się w tym moim brzuchu odbywają... tylko jak tata zaczyna gadać do brzucha to jest spokój i nasłuchiwanie
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Hihi mój mężul narzeka, że zawsze jak go nie ma to kopie mały, a jak jest i głaska to nic
no i jak mi nagle przywalił z obu nóżek, to aż tata na ręce poczuł
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mój też ostatnio, jak tulił mnie jak co wieczór
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja w oczekiwaniu na dziecko prawie całą przeczytałam, tam są informacje o ciąży i połogu
natomiast pierwszy rok życia... to wiadomości już typowo o dziecku, nie tylko o pielęgnacji i żywieniu ale i wychowaniu
podobnie drugi i trzeci rok życia
każda z książek ma po ok. 700 stron więc jest co czytać
zdecydowanie polecam Aguś wszystkie trzy, ja mam z tej aukcji: http://allegro.pl...ier-i1887152350.html
a jak z kasą cienko to na naszym etapie zdecydowanie w oczekiwaniu na dziecko - bo to w tej części znajdziesz info o ciąży, porodzie i połogu, jest też bardzo fajny rozdział dla przyszłych tatusiów