Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
benasia
Postów 9176
Data rejestracji 08.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja wstałam już po 15 godz. i musiałam chodzić. Teraz jestem rozchodzona -opatrunek ściągnięty w sobotę, szwy najpierw ciągnęły ale teraz już latam wszędzie.
Karmię naszego Słodziaka i piersia i potem po cycusiu dostaje jeszcze troszkę butelkę - potem śpi nasz Skarbuś ok 2-3 godzin.
Zrobię zakupy na konkursy w: ABC, Tesco HM, Intermarche, Kaufland, Polomarket, Dino, Eko, Biedronka i innych - pw
agusia147
Postów 4520
Data rejestracji 01.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jakże wam zazdroszczę, że wy już po wszystkim;)
Dianek kupiłam pierwszą część z tych książek, czyli w oczekiwaniu na dziecko, kosztowała w matrasie 37zł po odjęciu 25%, drugiej części niestety nie mieli, ale jak wrócę do Warszawy to upoluję i drugą
Zrobię zakupy w: Top Market, Rossman, Tesco, Real, Auchan, Carrefour, Lidl, Biedronka, Żabka
Gość: dianek
ja właśnie czytam część o porodzie i połogu - z czystej ciekawości - wszystko tam jest bardzo dobrze rozpisane, chyba nie będę miała żadnych wątpliwości
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Właśnie po to kupiłam, żałując że nie ma kolejnych części w księgarni. Na razie tylko przeglądałam, ale jutro biorę się za czytanie. Mam nadzieję, że rozwieje wszelakie wątpliwości.
Gość: katrin22
Już ucałowałam
agusiu, czerp radość z brzuszka i pomasuj go od forumowej cioci
benasia, ja tez juz rozchodzona, ale ciągnie z prawej czasem, w piatek jade sciagnac szwy.
Też karmię cycem, ale dokarmiam butlą, daję mu Bebiolon, a Ty jakim dokarmiasz?
dianek dasz radę i bez książek, bo to samo przyjdzie, ale dobrze jest się douczyć, nawet z czystej ciekawości.
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Brzuszek pogłaskany
agusia na kiedy masz termin??
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wg USG 8 luty
benasia
Postów 9176
Data rejestracji 08.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja mam kupione też Bebilon, i jeszcze Nestle Nan Pro 1. Mikuś chętnie pije cycia, ale zazwyczaj na noc dodatkowo dostaje jeszcze po cyciu butelkę i śpi slicznie ok 3 godziny
Ja też na noc daję butlę i śpię spokojnie, tylko nastawiam budzik by go przebrać, bo on nie łacze jak ma mokro.
Kupiłam laktator i też odciągam(jaka to wygoda)
a tak to wisi Kubulek na cycu pół dnia
Za to mi zostało po tygodniu 4kg do zrzucenia.
agusia to już tuż tuż zleci nawet nie wiesz jak szybko, u mnie luty jest szczególnym miesiącem bo wtedy Kubuś został poczęty
Gość: cytrynkowa
Cytrynko a to może się stać w każdej chwili
U mnie karmienie piersią nie przyszło łatwo, Zaczęło się od pełnych twardych bolących piersi, masowałam a kanaliki były zatkane, i kupiłam laktator i on poruszył cyce, potem nie miałam wykształconych brodawek, i używałam kapturków, one się sprawdzały ale odklejały- wrrr, i teraz już od 3 dni karmię normalnie, także nie wolno się poddawać.
Cytrynka ja wiadomo miałam sztucznie wywoływany poród, bo podawali mi też oxydocynę, żeby ruszyć macicę, ale ponoć miałam skurcze, jeszcze przed podanie bo pod KTG byłam podłączona, a myślałam, że dziecko się rusza, a to macica się kurczyła, bóle w domu miałam takie jak na okres, ale chwilowe i bardzo rzadko, także bądz przygotowana, bo nigdy nie wiesz kiedy akcja może się zacząć.
A jak się czujesz???
monika1985monik
Postów 1415
Data rejestracji 08.04.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Oj nie martw się nawet się nie będziesz spodziewać a poród nastąpi i będziesz mieć dzidzię przy sobie
monika1985monik
Postów 1415
Data rejestracji 08.04.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Hm to nie wiem czemu się odklejają mój mały jak się dossał
Gość: grusia
Pozdrawiam
Gość: aka
agusia147