Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
agusia147
Postów 4520
Data rejestracji 01.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jak się skrzykniecie, to zawsze jakiś bliski weekend się dopasuje
Zrobię zakupy w: Top Market, Rossman, Tesco, Real, Auchan, Carrefour, Lidl, Biedronka, Żabka
grazia1981
Postów 615
Data rejestracji 01.02.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Trzymam kciuki
monika1985monik
Postów 1415
Data rejestracji 08.04.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
No ja też się nie mogę doczekać wizyty jutro do południa mam wizytę ale trochę się boję czy wszystko jest ok , kurcze i ta nieszczęsna pierś mnie boli
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja mam 17 wizytę, a w międzyczasie muszę jeszcze zrobić badania... Powtórzyć glukozę itp... Mam wrażenie że w tej ciąży to nie robię nic tylko krew do analiz oddaję
monika1985monik
Postów 1415
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ło rany a co to tak dużo tych wizyt ? ja mam teraz 2
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mnie mdliło na początku ciąży przez 3 miesiące dzień w dzień więc wiem jaki to ból. Z tym, że nie wymiotowałam raczej. Znaczy zdarzyło się kilka razy ale to jak się okazało przez witaminy Falvit mama, podobno dużo ludzi tak na nie reaguje.
monika1985monik
Postów 1415
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja niestety po raz 2 przechodzę ten koszmar wymiotny dzień na dzień koszmarrrrrrrrr
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Współczuję
Gość: grusia25
o kurcze to mnie nastraszyłaś u mnie koniec piątego miesiąca i mnie wogle nie mdliło, nie wymiotowało zresztą nic mi nie jest i gdyby mi się okres nie zatrzymał to pewnie nawet bym nie wiedziała ,ze w ciąży jestem -ale tez mnie lekarka pocieszyła jak jej powiedziałam ,że nie mam żadnych objawów i mnie to trochę martwi - a ona na to ,że to nagroda ,za to że tak długo czekałam na ta ciąże
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Podobno to zależy od poziomu hormonu HCG.
Gość: katrin22
teraz pozstało mi kilka rozstępów na brzuchu, na piersiach sporo, i 3 kg jeszcze do zrzucenia, przez 10 dni pozbyłam się 10 kg
Mały mi wszytskie rozstępy wynagradza, jeszcze muszę sobie pas poporodowy kupić i będzie gitara
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja już kupiłam na zapas wczoraj
Już zdradzam- szpitalna dieta
Agusia co do zrzucenia kg, to myślę, że dużo daje karmienie piersią.Mały wisi na cycu co 1,5- 2h.
jaki pas kupiłaś?
Nie jestem pewna, ale pas chyba się kupuje po porodzie, o wtedy się mierzy obwód, ale nie jestem pewna, może są różne rodzaje.
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Kupiłam taki zapinany na haftki z przodu jak przy gorsecie, są co jakiś czas więc jakoś się dopasuje
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Szpitalna dieta wszystko wyjaśnia
Gość: size
Gość: anavaX
Noc ledwie przespana, bóle nieregularne od wczoraj od godz 20
Trzymajcie kciuki!
Gość: tato999
nikt Ci nie daje 100% gwarancji że jak powie dziewczynka to będzie dziewczynka a jak chłopczyk to chłopczyk i ginekolog nie jest niczemu winny