Konkursowiczki w ciąży

Gość: cytrynkowa

#4808952 Napisano: 04.11.2011 07:41:24
oj już mam dosc, dzidzia jak sie rusza to mnie kuje jakby w lapkach miala srubokrety, ehhhhhh.....
0 0

Gość: katrin22

#4809004 Napisano: 04.11.2011 07:53:55
cytrynkowa napisał(a):

oj już mam dosc, dzidzia jak sie rusza to mnie kuje jakby w lapkach miala srubokrety, ehhhhhh.....

Jeszcze trochę i będzie koniec ,i będziesz tulić swoją córunię emotka
0 0

Gość: cytrynkowa

#4809015 Napisano: 04.11.2011 07:57:19
katrin22 napisał(a):

cytrynkowa napisał(a):

emotka
0 0

monika1985monik

#4809031 Napisano: 04.11.2011 08:01:27
cytrynkowa napisał(a):

A ja juz mam dosc....byłam u lekarza szyja zwarta, a mnie brzuch boli, mam napiety i twardy, moge tylko no-spe brac i czekac....jak przyspieszyc porod?????

Skąd ja to znam ha ha emotka ja ciągle mówiłam mężowi że wszystkie moje koleżanki już urodziły a ja nadal chodzę z brzuchem i chyba nigdy nie urodzę ale spokojnie nim się oglądniesz będziesz tulić dzidzie
emotka
0 0

#4809036 Napisano: 04.11.2011 08:03:42
cytrynkowa napisał(a):

katrin22 napisał(a):

cytrynkowa napisał(a):

emotka

emotka
Ps.Mi pod koniec też było już ciężko, ale jak pomyślę, że Kubuś ma już 10 dni to sama w to nie wierzę, jak to szybko zleciało, a On z dnia na dzień staje się inny.
A co do brzusia to zdecydowanie jest mi lepiej bez niego, już nie jestem taka niedołężna, za to zawartość noszę na rękach emotka
Nie wiedziałam do tej pory, że macierzyństwo daje tyle radości. emotka
0 0

monika1985monik

#4809092 Napisano: 04.11.2011 08:18:49
katrin22 napisał(a):

cytrynkowa napisał(a):

katrin22 napisał(a):

cytrynkowa napisał(a):

emotka

emotka
Ps.Mi pod koniec też było już ciężko, ale jak pomyślę, że Kubuś ma już 10 dni to sama w to nie wierzę, jak to szybko zleciało, a On z dnia na dzień staje się inny.
A co do brzusia to zdecydowanie jest mi lepiej bez niego, już nie jestem taka niedołężna, za to zawartość noszę na rękach emotka

Oj nim się spostrzeżesz będziesz szykować roczek dla synka emotka zobaczysz jak to szybko zleci i dopiero wtedy jak spojrzysz wstecz to jest coś nieprawdopodobnego jak dziecko potrafi się zmienić z dnia na dzień, z miesiąca na miesiąc. U mnie ten 1 rok zleciał nawet nie wiem kiedy i jak przyszłam z małym do domu to nie raz na niego patrzyłam a on nic tylko leżał spał i jadł emotka i tak nieraz żartowałam syku kiedy ty będziesz chodził emotka a gdy zaczął chodzić i wszędzie jest go teraz pełno to tak nie raz marzę o czasach gdy leżał i słodko do mnie gaworzył
emotka
0 0

beniaminowa

#4809099 Napisano: 04.11.2011 08:20:20
monika1985monik napisał(a):

katrin22 napisał(a):

cytrynkowa napisał(a):

katrin22 napisał(a):

cytrynkowa napisał(a):

emotka

emotka

Oj nim się spostrzeżesz będziesz szykować roczek dla synka emotka zobaczysz jak to szybko zleci i dopiero wtedy jak spojrzysz wstecz to jest coś nieprawdopodobnego jak dziecko potrafi się zmienić z dnia na dzień, z miesiąca na miesiąc. U mnie ten 1 rok zleciał nawet nie wiem kiedy i jak przyszłam z małym do domu to nie raz na niego patrzyłam a on nic tylko leżał spał i jadł emotka i tak nieraz żartowałam syku kiedy ty będziesz chodził emotka a gdy zaczął chodzić i wszędzie jest go teraz pełno to tak nie raz marzę o czasach gdy leżał i słodko do mnie gaworzył
emotka

też tak mam emotka chyba każda mama przez to przechodzi... a co powiemy jak przyprowadzi narzeczoną?! ja chyba nie oddam emotka
0 0

leoniu

#4809111 Napisano: 04.11.2011 08:24:10
O!!! Gaworzenie jest rozkoszne... Po prostu się rozpływam przy tym a guuu.
Jezu, najgorsze jest to, że ja zawsze publicznie drwiłam z takich kobiet emotka
0 0

Gość: marielu

#4809133 Napisano: 04.11.2011 08:31:11
leoniu napisał(a):

a jak człowiek sie jara jak troll puści bąka
emotka albo jak zrobi ładną kupę ile się można zachwycać emotka i cmoka sie te nóżki i dupcie a jak puści pawia to sie czule szepce oj ulało sie maleństwu .. emotka

pocekajcie z 18 lat - bąki nie te, wc do remontu po ładnej kupce, stopy wielkie walą jak z ruskiego czołgu etc... emotka
0 0

#4809136 Napisano: 04.11.2011 08:33:03
leoniu napisał(a):

Ja też drwiłam, a teraz robię się taka sama emotka
Ja teraz chciałabym żeby malutki podrósł, bo boję się o niego, że uleje, ze sie zakrztusi... Boże, jaki to stres.
0 0

#4809139 Napisano: 04.11.2011 08:33:53
marielu napisał(a):

leoniu napisał(a):

a jak człowiek sie jara jak troll puści bąka
emotka albo jak zrobi ładną kupę ile się można zachwycać emotka i cmoka sie te nóżki i dupcie a jak puści pawia to sie czule szepce oj ulało sie maleństwu .. emotka

pocekajcie z 18 lat - bąki nie te, wc do remontu po ładnej kupce, stopy wielkie walą jak z ruskiego czołgu etc... emotka

Marielu błagam, ja nie mogę się śmiać, bo mi szwy puszczą emotka emotka emotka
0 0

monika1985monik

#4809167 Napisano: 04.11.2011 08:43:14
katrin22 napisał(a):

leoniu napisał(a):

Ja też drwiłam, a teraz robię się taka sama emotka
Ja teraz chciałabym żeby malutki podrósł, bo boję się o niego, że uleje, ze sie zakrztusi... Boże, jaki to stres.

Jeszcze będziesz chciała by znowu był takim malusim kochanym maluszkiem emotka Spokojnie dasz radę i dzidzi nic nie będzie emotka Każda mama tak ma że się boi że coś się stanie
0 0

Gość: marielu

#4809169 Napisano: 04.11.2011 08:43:19
i jeszcze dodam bo edytować nie mogę że a guuuu zmienia się w walkę o ostatnie słowo , a gęba sie nie zamyka nawet w nocy - po ukończeniu 10 roku życia najpopularniejszym słowem jest daj i nie chce mi sie emotka a jak się takiemu staremu koniowi uleje to na zachwyt nie ma co liczyć emotka

Jednym słowem - majonc dzidzi w brzuchu możemy bujać w obłokach emotka
0 0

#4809175 Napisano: 04.11.2011 08:45:13
marielu napisał(a):

i jeszcze dodam bo edytować nie mogę że a guuuu zmienia się w walkę o ostatnie słowo , a gęba sie nie zamyka nawet w nocy - po ukończeniu 10 roku życia najpopularniejszym słowem jest daj i nie chce mi sie emotka a jak się takiemu staremu koniowi uleje to na zachwyt nie ma co liczyć emotka

Dokładnie!!! i zacwycać się kopniaczkami
emotka
0 0

monika1985monik

#4809178 Napisano: 04.11.2011 08:45:55
marielu emotka emotka emotka

Przypomniała mi się historia jak przychodziła do mnie położna co za babsko normalnie koszmar nad koszmarami i kazała rozebrać synka i oglądała czy jest wszystko w porządku a mój synek chyba też jej nie polubił i najpierw zaczął sikać prosto w jej twarz a na koniec zrobił kupkę na jej piękne rączki myślałam że pęknę ze śmiechu emotka
0 0

leoniu

#4809411 Napisano: 04.11.2011 09:29:44
marielu napisał(a):

Marielu, jesteś okropną trolicą emotka emotka emotka
0 0

#4810127 Napisano: 05.11.2011 08:33:29
monika1985monik napisał(a):

marielu emotka emotka emotka

Przypomniała mi się historia jak przychodziła do mnie położna co za babsko normalnie koszmar nad koszmarami i kazała rozebrać synka i oglądała czy jest wszystko w porządku a mój synek chyba też jej nie polubił i najpierw zaczął sikać prosto w jej twarz a na koniec zrobił kupkę na jej piękne rączki myślałam że pęknę ze śmiechu emotka

emotka emotka
0 0

grazia1981

#4811122 Napisano: 05.11.2011 05:33:57
Dziewczyny,jak się zarejestrowałam w programie bebilon,to moje dziecko dostanie misia? Ma ktoś może?
0 0

Gość: dianek

#4811129 Napisano: 05.11.2011 05:40:22
zarejestrowałam się, przysłali misia emotka malutki, biały, milutki, bardzo fajny
0 0

grazia1981

#4811198 Napisano: 05.11.2011 06:26:48
O fajnie ,butelkę też już mam z mamaebaby pasowałoby po troszke kompletować emotka
jakieś pieluszki,a jeszcze jedno jakie macie witaminki? I na początku łykałyście kwas foliowy?
Ja przy pierwszym dziecku miałam feminatal+ dha
a przez 3 m-ce zażywałam Folik chyba 2 tabletki dziennie
0 0