Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: cytrynkowa
Gość: katrin22
Jeszcze trochę i będzie koniec ,i będziesz tulić swoją córunię
Gość: cytrynkowa
monika1985monik
Postów 1415
Data rejestracji 08.04.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Skąd ja to znam ha ha
Ps.Mi pod koniec też było już ciężko, ale jak pomyślę, że Kubuś ma już 10 dni to sama w to nie wierzę, jak to szybko zleciało, a On z dnia na dzień staje się inny.
A co do brzusia to zdecydowanie jest mi lepiej bez niego, już nie jestem taka niedołężna, za to zawartość noszę na rękach
Nie wiedziałam do tej pory, że macierzyństwo daje tyle radości.
monika1985monik
Postów 1415
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Oj nim się spostrzeżesz będziesz szykować roczek dla synka
beniaminowa
Postów 1327
Data rejestracji 21.02.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
też tak mam
leoniu
Postów 485
Data rejestracji 04.02.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jezu, najgorsze jest to, że ja zawsze publicznie drwiłam z takich kobiet
Gość: marielu
a jak człowiek sie jara jak troll puści bąka
pocekajcie z 18 lat - bąki nie te, wc do remontu po ładnej kupce, stopy wielkie walą jak z ruskiego czołgu etc...
Ja też drwiłam, a teraz robię się taka sama
Ja teraz chciałabym żeby malutki podrósł, bo boję się o niego, że uleje, ze sie zakrztusi... Boże, jaki to stres.
Marielu błagam, ja nie mogę się śmiać, bo mi szwy puszczą
monika1985monik
Postów 1415
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jeszcze będziesz chciała by znowu był takim malusim kochanym maluszkiem
Gość: marielu
Jednym słowem - majonc dzidzi w brzuchu możemy bujać w obłokach
Dokładnie!!! i zacwycać się kopniaczkami
monika1985monik
Postów 1415
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Przypomniała mi się historia jak przychodziła do mnie położna co za babsko normalnie koszmar nad koszmarami i kazała rozebrać synka i oglądała czy jest wszystko w porządku a mój synek chyba też jej nie polubił i najpierw zaczął sikać prosto w jej twarz a na koniec zrobił kupkę na jej piękne rączki myślałam że pęknę ze śmiechu
leoniu
Postów 485
Data rejestracji 04.02.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Marielu, jesteś okropną trolicą
grazia1981
Postów 615
Data rejestracji 01.02.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: dianek
grazia1981
Postów 615
Data rejestracji 01.02.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jakieś pieluszki,a jeszcze jedno jakie macie witaminki? I na początku łykałyście kwas foliowy?
Ja przy pierwszym dziecku miałam feminatal+ dha
a przez 3 m-ce zażywałam Folik chyba 2 tabletki dziennie