Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: mooniq82
dziękuję bardzo
grazia1981
Postów 615
Data rejestracji 01.02.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
agusia147
Postów 4520
Data rejestracji 01.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mnie się zaś turystyczne składane podobają, ale z drugiej strony ponad 100zł za wanienkę
Zrobię zakupy w: Top Market, Rossman, Tesco, Real, Auchan, Carrefour, Lidl, Biedronka, Żabka
Gość: dianek
znajomi mieli - bardzo sobie chwalili
na all można upolować za 15-20zł spokojnie
sonata
Postów 596
Data rejestracji 21.01.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Medycznych przeciwwskazań nie ma, ale mi robiło się słabo, myślałam, że zemdleję
Gość: dianek
samopoczucie po tym badaniu jest raczej nie najlepsze
Gość: asik
Ja po glukozie czułam się normalnie i wracałam do domu autem bez problemu. Zależy jak orgazizm zareaguje:)
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Lepiej zabierz kogoś ze sobą, kto w razie co cię odwiezie... Wiem po sobie, że idzie zwymiotować po tym i robi się słabo... Więc się na taką ewentualność również przygotuj lepiej...
Gość: grusia25
raczej nie ryzykuj, a najlepiej zabierz kogoś ze sobą na to badanie , ja jestem kawał baby ,wypicie nie było dla mnie problemem (piłam z cytryną) ale 3 razy prawie zemdlałam (a wżyciu nie mdlałam) oblewały mnie raz to zimne raz gorące poty ,masakra jak by nie maż to pewnie glebę bym zaliczyła te 3 razy. A potem przez 3 dni dochodziłam do siebie (przeleżałam cały czas)
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: katrin22
Myślę, że można, jeśli będziesz czuła się dobrze
Świetny pomysł
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: rachel
Ludzie się różnie po tym zachowują z tego co czytałam na forum. Mi przez pierwsze 10 min było niedobrze, ale jechałam autem chociaz nie prowadziłam. Jak ktoś lubi słodycze to glukoza to taki napój marzenie:)))
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja lubię słodycze, ale ten napój to już przesada... Feeee...
monika1985monik
Postów 1415
Data rejestracji 08.04.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Co do waniennki my mieliśmy taką zwykłą z przyklejanym w środku termometrem i naprawdę jestem z niej mega zadowolona.
Gość: tinagoni
tak Monia...w środę będę piła 75g chyba,że ktoś ma ochotę iść za mnie?
Miałam chomika- Perszinga, żył 2 lata.