Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: katrin22
agusia147
Postów 4520
Data rejestracji 01.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gratulacje! Mnie na początku jeszcze koszmarnie bolały piersi, a brzuch na dole jak przy okresie. Więc nie bój się, pewnie macica się powoli poszerza.
Zrobię zakupy w: Top Market, Rossman, Tesco, Real, Auchan, Carrefour, Lidl, Biedronka, Żabka
Gość: dianek
nie no jeździć się nie opłaca
ja raz trafiłam za 36zł właśnie to kupiłam od razu 3 opakowania (niestety tylko tyle im zostało)
Moja pierwsza aukcja z ciuszkami z allegro zakończyła się powiedzmy dziwnie, ponieważ otrzymałam całkiem co innego niż w aukcji, ale OK! Towar nawet lepszy.
Natomiast moja druga upolowana aukcja zakończyła się fiaskiem. Otrzymałam takiego maila:
Zakupiła Pani na mojej aukcji zestaw ubranek dla chłopca - i chciałam dziś je Pani wysłać - niestety 3 szt z tego zestawu zaginęły mi, nigdzie nie mogę ich poszukać (być może moje dzieci miały w tym swój udział:-)). Bardzo przepraszam za zaistniałą sytuację i proponuję Pani 2 pary sztruksów w rozm. 74 (wypadają większe) i kompletny dres H&M welurowy także w rozm. 74 ale wypada dużo większy.
Przesyłam Pani zdjęcie z zaznaczeniem których 3 szt brakuje i 3 zdjęcia ubranek do zaproponowania zamiast... Proszę o decyzję czy godzi się Pani na tą propozycję, czy rezygnuje Pani z zakupu - wówczas zwrócę wpłaconą kwotę.
Brak słów, jak ciuszki mogą zaginąć??? przecież to nie igła. Nie zgodziłam się na wymianę, ponieważ te inne proponowane nie spodobały m się i poprosiłam o zwrot pieniędzy.
Jak ja nie lubię nieodpowiedzialnych allegrowiczów!!!
Wczoraj wygrałam inną aukcję, zobaczymy co tym razem będzie...
Pochwalę się co kupiłam:
http://allegro.pl...8-7-i2037546553.html
Gość: mooniq82
fajny zakup
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Elegancki zestawik
A co za allegrowicz ci takiego maila miłego napisał? Może powiedz jaki nick żebyśmy nie wpadły czasem na niego.
Gość: grusia
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Moja teoria jest taka, że sprzedającej cena się nie spodobała/była za niska, przez co schowała ciuszki te, które były najfajniejsze/najdroższe...
Licytacja była od 20zł i tylko ja zalicytowałam.
http://allegro.pl....php?item=2029211438
Co jak co,ale zachowała się nie fair!!!
Ale ja się nie denerwuję i napisałam spokojnie, że jak odda pieniądze, to może wystawię jej pozytyw.
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
No nie ma się co denerwować, zawsze się wśród ludzi znajdą jakieś taborety i nic na to nie poradzisz, ale dziadostwo trzeba tępić... Jako kupująca pierwsza wystawiasz komentarz, jak dasz negatywa to ona ci w odwecie da to samo...
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja mam na koncie dwa odwetowe mimo iż ktoś nie wykonał dla mnie usługi
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wkurzyłam się wtedy jak nie wiem, bo miałam 100% pozytywnych, prawie 300 komentarzy a tu takie coś... Ale cóż, szkoda zdrowia, z pajacami się do ładu nie dojdzie...
Mam wrażenie że synek mi zaraz między żebrami wyjdzie, tak się dziś wierci...
sonata
Postów 596
Data rejestracji 21.01.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A mnie się on nie podoba... Kojarzy mi się z nosidełkami jakie były przy wózkach za czasów niemowlęctwa moich sióstr... Mama na ławie takie stawiała w kuchni jak siostry były małe, one sobie w tym spały, kiedy mama obiad gotowała.
Owszem, zdarza się taka zguba, nie mogę kobitki osądzić do końca, ale niesmak mi pozostał...
Pewnie prawda jest taka jak napisałaś, sprzeda za więcej, ale trudno się mówi, takie zakupy to zawsze ryzyko.