Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
agusia147
Postów 4520
Data rejestracji 01.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zrobię zakupy w: Top Market, Rossman, Tesco, Real, Auchan, Carrefour, Lidl, Biedronka, Żabka
benasia
Postów 9176
Data rejestracji 08.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
czyli najpierw ryżowa na mleczku modyfikowanym, a kiedy ta mleczno-ryżowa na wodzie?
co do smaku to chyba obojętny byleby od 4 miesiąca prawda?
a jeszcze co do kaszek to najpierw tak myślałam łyżeczkę do mleka i potem stopniowo więcej, tak piszę o tym bo musze się dowiedzieć wszystkiego dokładnie
Zrobię zakupy na konkursy w: ABC, Tesco HM, Intermarche, Kaufland, Polomarket, Dino, Eko, Biedronka i innych - pw
Gość: anavaX
pokaże Wam mojego skarba
http://a1.sphotos...319_1979912638_n.jpg
(zdjęcie w dniu chrzcin)
Gość: dianek
oczy ma boskie! ciekawe czy bardzo mu zjaśnieją... oby nie
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
śliczniutki
Gość: katrin22
Oj będziesz mieć jakby to ładnie ująć- ciekawie.
Przypomniała mi się moja ostatnia rozmowa (chodziło o pupę Kubusia, która była lekko odparzona)z teściową, która mówi, że ona swojego synka młodszego (brata mojego męża) po każdym siknięciu w tetrę myła wodą i on nie miał odparzeń (ot jaka mądra
- Przecież ja też wycieram po zmianie pieluchy, nie wyobrażam sobie jak można nie wytrzeć, przecież to normalne.
Po tym tekście noż w powietrzu wisiał
atmosfera cudoowna.
Po wyjściu teściowej tekst mojego męża- bezcenny:
- To mnie w takim razie nie myła po sikaniu
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mój Mikołaj też ma śliczne niebieskie oczka, ale nie wiem jak mam wstawić foto
fotosik.pl
pochwal się
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
fajnie byłoby pooglądać maluszki w końcu w tym samym wieku są
http://www.fotosi...4a1c9cf96553b6d.html
Gość: dianek
nieźle wyrośnięty
spory chłopak
mój też jest taki długi tylko cieńsze nóżki ma
długi, długi:)
cycuś i Peptik hehe
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Właśnie się tego boję, że będzie ciekawie. Cholera a powinna znormalnieć, w końcu to już 7my jej wnuk...
Dziewczyny która z was ma ochotę wymienić się numerami telefonu?
Jak ktoś ma ochotę z forumowiczek zobaczyć inne fotki Kubuśka zapraszam na FB, najlepiej na PW
Jaki słodki
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A mnie nie działa link Katrin ;(, za to Twój Emanuelo słodziak, tak samo synek Anavy
Gość: emilka1705
i nie zdąrzyłąm zobaczyć:(