Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: mooniq82
u mnie ma być dziewczynka
agusia147
Postów 4520
Data rejestracji 01.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
To super! Hihi będziesz miała komu warkoczyki zaplatać
Może przeszybszyła, hehe ale fajne słowo
Zrobię zakupy w: Top Market, Rossman, Tesco, Real, Auchan, Carrefour, Lidl, Biedronka, Żabka
zobaczymy jak urodzę
Gość: anavaX
Gość: katrin22
Z czym on zmieszał tą wodkę?
Gość: agasiam
To i ja się pochwale swoim synkiem.
http://www.fotosi...af724d294886696.html
http://www.fotosi...bad8259bc011a22.html
Ale fajny chłopczyk, ja mam fotki Kubusia na FB, zapraszam do znajomych
jaki fajny słodziak
Gość: dianek
on bierze powiedzmy niezbyt silny lek z grupy psychotropowych, w dość niskiej dawce (leczy nim lunatykowanie - i to z powodzeniem
i lekarka mu powiedziała, że ten lek nie zachodzi w reakcje z alkoholem i na ulotce też nic nie ma, tylko że jak przy każdej kuracji się nie zaleca...
no więc Marcin popróbował delikatnie czy po 1 czy 2 piwach coś się dzieje - nic się nie działo, więc o sprawie zapomniał...
no i po 2-3 piwach się nie dzieje
ale przy dużej dawce alkoholu jest dramat - o czym dopiero wyczytałam w necie na podstawie doświadczeń oraz źródeł medycznych wygrzebanych przez inne osoby, które biorą leki o takim składzie
ogólnie lek mniejsza 2-3 krotnie zdolność utylizacji: alkoholu przez organizm
w praktyce - pijesz, pijesz, powinno się rozkładać, a to się tylko kumuluje
po objawach wyszło, że mąż miał w nocy między 2,5 a 4 promile
wypił sporo, ale nie aż tak...
w dodatku lek normalnie ma wpływ na wątrobę, nerki, żołądek i jelita, a przy połączeniu z alkoholem skutki uboczne na tych organach są silniejsze...
no i stało się to co się stało, teraz walczymy żeby toksyny jakoś z niego wylazły, a później tydzień, dwa diety w trosce o wątrobę i powinno być ok
póki co nerki ruszyły wreszcie normalnie i od razu jest dużo lepiej
Gość: agasiam
Dużo witaminki C i minerałów i wooody niech pije sporo, może i glukoza by mu pomogła na wzmocnienie.
grazia1981
Postów 615
Data rejestracji 01.02.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mi się marzy dziewczynka,synka już mam
masza
Postów 7686
Data rejestracji 11.11.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Obcując z kotem, człowiek ryzykuje jedynie to, że stanie się wewnętrznie bogatszy.
Colette
no dokładnie
z piciem jest problem, bo żołądek mu nic nie przyjmuje - od rana co 10-15 min zmuszam go do wypicia 2-3 łyków wody lub wody z cytryną i coś tam z tego się wchłania - teraz już chyba całkiem sporo, wcześniej co wypił to zaraz było w misce
glukoza by się przydała dożylnie, ale kuzyn w pracy na popołudnie więc na razie nie ma
świetnie za to działa trzymanie odrobiny miodu pod językiem - bo cukier się rozkłada w ślinie - i to mu trochę daje energii
dobrze będzie
ale rachuneczek za opiekę ode mnie jeszcze dostanie
agusia147
Postów 4520
Data rejestracji 01.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
haha pewnie rachuneczek spory
grazia1981
Postów 615
Data rejestracji 01.02.2011
Punkty karne 0