Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: wera
Gość: allice
nie, u Arciszewskiego
Gość: dorota19791
ZAPRASZAM
codziennie cos nowego
agusia147
Postów 4520
Data rejestracji 01.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja nie dam rady? Phi
Zrobię zakupy w: Top Market, Rossman, Tesco, Real, Auchan, Carrefour, Lidl, Biedronka, Żabka
dolly
Postów 8954
Data rejestracji 01.09.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gratulacje i dużżżo zdrówka
3x dziennie???
porównujesz palenie z przemywaniem buzi?
Jak zwykle próbujesz przeforsować swoje zdanie, dając do zrozumienia, że kazdy inny robi źle, tylko Ty zawsze masz rację i robisz wszystko super.
Jak tylko ktos sie odezwie mając inne zdaniem jak Ty, to od razu atakujesz.
Przeczytaj co napisałam, a potem cytuj- ze zrozumieniem- to, że ja nie przemywałam, nie znaczy, że sugeruję - ja tak robiłam to Wy też
nikt CIę nie ocenił , czy robisz dobrze, czy źle, więc po to ta agresja od razu.
I jeszcze jedno, afty nie robią się od jedzenia, ale z wkładania do buziaka np. rączek, kocyka, brudnego smoczka, więc niech każdy sobie sam decyduje na jaka higienę zwracać uwagę....
sonata
Postów 596
Data rejestracji 21.01.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Szkoda, że u mnie ni ma takiej opcji
sonata
Postów 596
Data rejestracji 21.01.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jak rodziłam SN to już taka byłam wściekła, że jak mi dali tą maskę z gazem to ją ze złości pogryzłam
dolly
Postów 8954
Data rejestracji 01.09.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
blisko Wawy jest jeden taki szpital zagazowany
Gość: grusia
Jak juz pisalam - robta co chceta
P.S.Chodzilo mi o plesniawki a nie afty - sorki za blad .
KONIEC TEMATU
Gość: katrin22
Ja miałam maskę z tlenem, myślałam, że się uduszę, prosiłam o zdjęcie, a tylko słyszałam:
To dla dziecka, to dla dziecka....
A co ja kurde nie oddycham?
Strasznie mnie tlen męczył, a sama nie mogłam zdjąć, bo w jednej ręce kroplówa i ciśnieniomierz, a drugą mi pod prześcieradło dały, nawet się podrapać nie mogłam. KOSZMAR!
Ostatnio jak byłam u pediatry, żeby potwierdził/zaprzeczył o AZP to na koniec usłyszałam słowa:
NIE CHOWAÆ DZIECKA STERYLNIE
A to na prawdę jeden z najlepszych pediatrów w moim województwie.
I stosuję się do tego, co nie znaczy, że nie trzymamy higieny.
8 lutego jedziemy na szczepienie, pokaże buziunię Kubusia i popytam i czyszczenie jemy ustnej, zobaczymy co powie.
Gość: cytrynkowa
Beniaminowa- serdeczne gratulacje!!!!!
Co do buźki to ja jeszcze nie myłam i już sama nie wiem co robić
Co do spania to ja malą owijam kocykiem żeby raczki byly schowane i włączam biały szum - w skutek tego mała spi po 10 min, bez bujania itp
Ja ze szpitala wyszłam na 3 dobę, poród wspominam bardzo dobrze był mega szybki i mało bolesny - raczej męczący bo czułam się jak po jakimś maratonie biegowym.
dziewczyny wiecie moja mała zagorączkowala mi po 1 szczepieniu i juz sie boje następnego. wasze dzieciaki miały gorączki?
Gość: mooniq82
Witamy i jeszcze raz gratulujemy
monika1985monik
Postów 1415
Data rejestracji 08.04.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mój synek na szczęście nie gorączkował po żadnej szczepionce ale to zależy od dziecka i podanej dawki
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: dianek
chyba że szpital stary i mieli starą instalację... to faktycznie mogło być średnio przyjemnie bo pewnie był bardzo ciepły i walił stęchlizną
najfajniejszy tlen jest ten prosto z butli - ale gardziołko można przeziębić
dianek tak jak napisałaś, ciepły, duszący i śmierdział, a jak dziecko mówiłam, że nie chcę tego, bo jeszcze gorzej mi się oddycha, ale mogłam se gadać z maską na twarzy, jeszcze mi krzywo założyli i obgniotło mi nos
Z operacji najgorszy był tlen i uczucie zabetonowanych nóg reszta to pikuś.
Po operacji to inne były nieprzyjemne sprawy.
A wracając do tlenu, to ja myślałam, że to będzie morska bryza,a nie uczucie jakbym głowę go woreczka włożyła i oddychała...
agusia bo mało ciężarnych teraz
Wysyp był 3,5 miesiąca temu
Wątek powinien nazywać się :
konkursowiczki w ciąży i po ciąży