Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
agusia147
Postów 4520
Data rejestracji 01.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mogą w ostatniej chwili wyskoczyć. Też się cieszyłam że nie mam, a tu nagle z dnia na dzień hopsa i już.
Zrobię zakupy w: Top Market, Rossman, Tesco, Real, Auchan, Carrefour, Lidl, Biedronka, Żabka
Gość: katrin22
A wkłady z innymi białymi na 40 stopni i wszystko czyściutkie, ale nie pachnące, bo daję mało proszku i 2 razy płuczę, nie musi pachnieć
Gość: agasiam
Gość: mooniq82
ja póki co to też nie zauważyłam tzn widziałam rano jedną sztukę a wieczorem nie było
Gość: dianek
na bokach się pojawiały cieniutkie, ale znikały
tylko że to smarowanie to o d** rozbić - pewnego wieczora poszłam spać, rano wstałam, a nad pępkiem 5 szerokich, głębokich rozstępów
Bernard sobie wymyślił piętami mi pępek wypychać no i rozstępy takie wyskoczyły że już nic z nimi nie zrobię
nawet je już polubiłam
Gość: sandra1
monika1985monik
Postów 1415
Data rejestracji 08.04.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Poród chyba każdy jest inny więc nie da się tego dokładnie powiedzieć jedno co jest pewne to to że da się go przeżyć
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dam znać na dniach jak to będzie/było, bo dalej czekam
monika1985monik
Postów 1415
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A jak się czujecie ??
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dobrze, aczkolwiek dzisiaj trochę mdli. Ale dopiero co wstaliśmy
benasia
Postów 9176
Data rejestracji 08.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zrobię zakupy na konkursy w: ABC, Tesco HM, Intermarche, Kaufland, Polomarket, Dino, Eko, Biedronka i innych - pw
monika1985monik
Postów 1415
Punkty karne 0
Konkursy dodane
No to brawo dla małego zdolnego synka
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
fryteczka
Postów 4283
Data rejestracji 13.06.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 6
Twoj Mikuś ile ma ?
Mój mały juz 5m , sam trzyma butelke,wklada smok i podciaga sie jak dam mu palce
już nie mogę się doczekac jak mój zacznie siadać. Na razie to podnosi obie nóżki i przyciąga do siebie.A jak podam palce to się pręży jakby chciał się podnieść ale jeszcze jest zbyt wcześnie.
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mój ma 3 miesiące - butelkę sam nie utrzymie ale smoka gdy jest blisko to wepchnie do buzi, chyba ze spadnie to na razie nie. Ale z tym siadaniem to jestem pod wrazeniem synka jak usiadze to tak głowę trzyma i tak ładnie siedzi że szok
Gość: monludki
MAm termin na 21 kwietnia:) i znów będzie chłopak:D
Oby tylko mrozy do tego czasu zelżały:)
A Wy Mamusie nie potrzebujecie czasami ubranek dla swoich smyków?:)
Bo ze mnie to taka totalna zakupoholiczka... i już wiem, że za dużo dla Mikołajka kupiłam.. ściągałam łaszki z Anglii , bo mam tam Cioteczkę, która kupowała bezpośrednio od ludzi także są markowe i nie zniszczone:) prześliczne:) ale nie potrzebuję tak dużo:D
Mam fajne spodnie, bluzeczki, koszuleczki, bluzy itp.. i letnich ubranek kupę:D i wiosennych.
No i kurcze.. powiem Wam, że teraz miała być Dziewczynka .. no to sobie zrobiłam zakupy prawie na rok z góry hehe:) a się okazało, że chłopak.. i bania.. trzeba opchnąć te ciuszki gdzieś:) Jak by któraś z Was coś chciała to piszcie na priv to zdjęcia pstryknę i będziemy negocjować;)
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja nie bylam już kilka dni, a u nas w tej chwili jest -11 więc raczej w najbliższym czasie nie mam co liczyc na spacer...