Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
benasia
Postów 9176
Data rejestracji 08.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
siedzi ale jak sam to staram sie pod skosem by nie siedział tak 90stopni.
i tez podciagamy go ale czasami. on bardzo lubi siedziec na kolanach albo na naszych brzuchach jak pod pachy go trzymamy
Zrobię zakupy na konkursy w: ABC, Tesco HM, Intermarche, Kaufland, Polomarket, Dino, Eko, Biedronka i innych - pw
benasia
Postów 9176
Data rejestracji 08.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
muy tez taki i na max lezaco
Gość: dianek
wiem, wiem - łatwo się mówi
co ma być to będzie, wszystkie jakoś damy rady
a krótkiej szyjki zazdroszczę - moja długa i zamknięta, a ja bym już urodziła chętnie
Gość: rachel
Póki co myślę sobie ze tyle kobiet dało radę, ale wiem ze jak rzyjdzie co do czego to pewnie zmienie nastawienie na: ...a co mnie one wszytskie....
o porodach naturalnych i cesarkch jest ciekawy artykuł w twoim stylu...jak sie poczyta to nie wiadomo co lepsze
beata21
Postów 1260
Data rejestracji 18.04.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mialam okazje przezyc porod silami natury i cc - dla mnie pierwszy lepszy
Gość: grusia25
dianek- remont w Żeromskim był ale na cesarkach - w piątek pojechała na porodówkę koleżanka mojej koleżanki rodzić bo ponoć coś jej odeszło niewiem czy wody czy czop - w każdym razie chcieli ją odesłać do domu bo nie ma miejsc na patologii, ale darła sie ,ze ma jakieś bóle i ją zostawili- czekam na wieści czy juz urodziła czy nie termin miała na 19 lutego ,wiec może się coś dowiem co i jak z tym remontem ,bo wiem ,ze pisałaś o tym remoncie i rurach
Gość: dianek
jak dzwoniłam jakieś 2 tygodnie temu, to położna mi mówiła, że jeszcze nie wrócili do normalności i żeby pytać za jakiś czas
no właśnie, coś się rozkręcili ludzie z tym rodzeniem
grusia - tak w razie czego - jak coś to w Rydygierze patologia jest dość duża, jeszcze nie widziałam, żeby był na niej ful
porodówka ma uruchomiony telefon czynny całą dobę - (012) 64 68 601 - odbierają położne, można pytać o wolne miejsca, konsultować się jeśli nie wiemy czy to już etc.
tam w ogóle ordynatorem teraz jest dr Piotr Marszał - ten który był w zeszłym roku w Żeromskim i dzięki któremu Żeromski został wyróżniony w konkursie Rodzić po ludzku i jest na liście tych ludzkich szpitali, więc też jest sympatycznie, jeśli chodzi o kadrę
info podaję gdybyś trafiła na jakichś dziwnych ludzi w Żeromskim akurat i nie miała siły się już na nich drzeć albo w ogóle by się coś dziwnego działo
Gość: grusia25
Gość: aneczka155
Oj nie Katrin, ja niedługo kończę dopiero 19 lat, więc jeszcze na dzieciątko za wcześnie.
A zazdroszczę wam dlatego, że ja uwielbiam dzieci, ale niestety w rodzinie nie ma żadnych maluchów.
Tak czytam o waszych porodach i czasami aż ciarki przechodzą po plecach, ale w końcu taka mała istotka wszystkie cierpienia wynagrodzi
Zdrówka dla waszych pociech!
grazia1981
Postów 615
Data rejestracji 01.02.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: rachel
super:))) u nas tez ma być dziewczynka:)) a który tydzien???
grazia1981
Postów 615
Data rejestracji 01.02.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zaczęłam 21 połowa jeszcze przede mną
Gość: mooniq82
Gość: katrin22
beniaminowa
Postów 1327
Data rejestracji 21.02.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Muszą się nasze chłopaki się za kimś uganiać
Oj muszą, muszą mieć za kimś, a tu będą takie laseczki:))))
Moja maruda dziś straszna, nic mu nie pasowało, aż poszedł ze zmęczenia lulu
beniaminowa
Postów 1327
Data rejestracji 21.02.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Skąd ja to znam
Gość: polec
Dianek Żeromski został wyróżniony w akcji rodzić po ludzku w 2006 roku i od bardzo, bardzo długiego czasu P.O tam był i chyba nadal jest dr A.Gach
monika1985monik
Postów 1415
Data rejestracji 08.04.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ha ha ha