Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: dianek
polec - raca, racja
czytałam ten artykuł: http://krakow.gaz...miejmy_w_glowie.html z 5 razy, piszą o roku 2006, oceniają ostatnie 5 lat, a mi dalej nie zaklikało
thx za poprawkę
jorunn2010
Postów 664
Data rejestracji 15.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: rachel
A macie już jakies imiona bo u nas pustka w tym temacie:/
beniaminowa
Postów 1327
Data rejestracji 21.02.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mój też kiedyś odbijał... A teraz się odwraca tylną częścią ciała i udaje że nie słyszy
A ja się za bardzo przyzwyczaiłam do tego że starszego kładę i on idzie spać
Gość: katrin22
Zakodowałam od początku, że to rola taty, bo ja obolała po CC i do dziś działa hihihi. Karmienie z butli też działa, tyko przewijania mąż unika jak ognia
Mój też udawał, że nie słyszy jak budzę, ale jak się wydrę nie raz to nie ma wyboru, otwiera jedno oko i potykając się o walsne nogi maszeruje i bierze małego, z rana też go bierze, a ja śpię
Gość: grusia25
Gość: emilka1705
Gość: rachel
ojj kochana!!! najważniejsze ze z maluszkiem okej , Tobie może podadzą jakies leki i poobserwują i będzie okej...wiem ze łatwo mi mówić...ale jak czytałam tutaj dziewczyny na forum i na innych to czasami opinie lekarzy sie różniły, może ten w szpitalu powie coś innego - bardziej optymistycznego. 3mam kciuki
grusia - a ile puchniesz?
ja dzisiaj mam dość - od rana niby 4 kg, ale czuję się jakbym nabrała z 10...
dostaniesz leki i przestaniesz puchnąć, głowa do góry! i ważne że z dzidzią ok
i spokooojnie, niech sobie maluszek jeszcze rośnie i nie martwi się zmartwioną mamą
dolly
Postów 8954
Data rejestracji 01.09.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
(mam nadzieję, ze nie przeoczyłam nikogo)
Odpoczywajcie ile się da i zdrówka dla maluszków
monika1985monik
Postów 1415
Data rejestracji 08.04.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dzięki dziewczyny -dziś mi już lepiej pomału się przyzwyczajam do tej myśli ,że trzeba iść do szpitala-ale wczoraj była masakra
dianek - dokładnie niewiem ile puchnę ale nie jakoś masakrycznie bo np. waga od ostatniej wizyty 3 tygodni urosła mi o 3 kilo- wczoraj siedząc i czekając na moją kolej tam mi nogi spuchły bo już 20.00 była w ciągu dnia nie puchną mi niby jakoś bardzo- ale moja ginka chyba przewrażliwiona jest i chce żeby mi wszystkie badania zrobili -plus tego taki ,że ktg tam na miejscu będę miała a nie musze jeździć specjalnie do Żeromskiego -ale sam fakt ,że mam iść do szpitala i siedzieć tam mnie przeraża- w szpitalu byłam raz w życiu jak się urodziłam (pomijając wizyty gdzie odwiedzałam członków rodziny ale to na godzinkę i uciekałam -nie znoszę zapachu i samych budynków
tak
Gość: anavaX
tylko wieczorem się robi 60-61 a ja taka spuchnięta że żadnych butów nie mogę założyć, a na dłoniach aż mi naczynka i skóra popękały od opuchlizny
ale lekarz twierdzi, że jeszcze w normie, więc siedzę i czekam - albo na poród albo na wizytę...
wczoraj mi się normalnie tak rodzić chciało, że szkoda gadać - skurcze mam, ale bardzo delikatne, zupełnie bezbolesne, ale tak mi się chciało rozciągać... męża po dmuchaną piłkę wysłałam na strych, ale nie znalazł
dzisiaj jedziemy na mieszkanie, zabieram się za mycie okien, podłóg i odkurzanie ścian - bo nie wysiedzę...
grusia.. co do Galla - czy Ty masz swoją położną czy liczyłaś na te z Żeromskiego?
a szpitala się nie bój,bo nie ma czego
łomatko, anava, jak Ty to zrobiłaś ?
anava ja krzywo stanęłam i coś w kolanie chrupnęło i teraz jakby coś mi je blokuje
beniaminowa
Postów 1327
Data rejestracji 21.02.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
No to jak już to zrobisz to może urodzisz
A u mnie dziś wyjątkowo spokojna noc