Konkursowiczki w ciąży

Gość: mooniq82

#5069635 Napisano: 12.03.2012 06:47:42
beniaminowa napisał(a):

No to rozciągnięta jesteś emotka a szpagat zrobisz?
Diany coś nie widać... To może już? emotka

już po 8 marca to wszystko możliwe emotka
0 0

Gość: katrin22

#5069642 Napisano: 12.03.2012 06:49:50
beniaminowa napisał(a):

No to rozciągnięta jesteś emotka a szpagat zrobisz?
Diany coś nie widać... To może już? emotka

o nie szpagatu nie potrafię emotka
Diana pewnie albo w trakcie albo już po emotka
Na FB też jej nie było dziś.
0 0

Gość: nniewidzialnaa

#5069714 Napisano: 12.03.2012 07:12:56
dziękuję dziewczyny za informacje dot. karmienia Waszych pociech emotka
pytałam, bo zastanawiałam się nad moim małym Szkrabkiem - ostatnio w ogóle na zupki nie miał ochoty, do soczków też się zniechęcił, tylko herbatka koperkowa mu w miarę smakowała, ale dzisiaj już jestem spokojna, bo marchewkową z ryżem bobovity z chęcią wypił emotka

PS. Wróżyłam, że Dianek urodzi w imieniny swojego Maleństwa.. ciekawe czy już emotka
0 0

fryteczka

#5069735 Napisano: 12.03.2012 07:21:27
nniewidzialnaa napisał(a):

dziękuję dziewczyny za informacje dot. karmienia Waszych pociech emotka
pytałam, bo zastanawiałam się nad moim małym Szkrabkiem - ostatnio w ogóle na zupki nie miał ochoty, do soczków też się zniechęcił, tylko herbatka koperkowa mu w miarę smakowała, ale dzisiaj już jestem spokojna, bo marchewkową z ryżem bobovity z chęcią wypił emotka

PS. Wróżyłam, że Dianek urodzi w imieniny swojego Maleństwa.. ciekawe czy już emotka

a owocki probowalas ? emotka

moj maly na poczatku lubil tylko sloiczki 1 skladnikowe..np sama marchewke, jabłuszko ..potem polubil np marcheke + jabłko emotka

soczki uwielbia a herbatke glownie brzoskwiniowa..
0 0

#5069751 Napisano: 12.03.2012 07:26:29
jada kaszkę bananową/ jabłkową, z zupek narazie podchodzi mu tylko marchewka, jarzynowa za bardzo nie. Z soczków to ja po nim dopijam emotka samych owoców w formie deserku nie próbowałam, może faktycznie warto i spróbuję emotka
0 0

#5069752 Napisano: 12.03.2012 07:27:08
Ja mojemu do ryżowej z marchewką daję 2-3 łyżeczki deserku Jabłko ze słodką marcheweczką Z Bobovity i wtedy ta jałowa zupka zyskuje słodszy smak i mały wcina aż się uszy trzęsą, potrafi 200ml zjeść emotka a dzioba tak otwiera, że muszę ładować jak koparką, w 5 minut zje wszystko, popije soczkiem i dziecko najedzone, ale po godzinie i tak musi popić mlekiem.
0 0

#5069754 Napisano: 12.03.2012 07:27:40

jada kaszkę bananową/ jabłkową, z zupek narazie podchodzi mu tylko marchewka, jarzynowa za bardzo nie. Z soczków to ja po nim dopijam emotka samych owoców w formie deserku nie próbowałam, może faktycznie warto i spróbuję emotka

do jarzynowej też dodaję jabłko z marchewką emotka
0 0

#5069761 Napisano: 12.03.2012 07:30:20
no to chyba jutro sprawdzę ten patent emotka
0 0

#5069777 Napisano: 12.03.2012 07:35:11

no to chyba jutro sprawdzę ten patent emotka

Próbuj emotka Nawet czytałam, że jak się wprowadza nowy owoc/ warzywo to trzeba do starej zupki dodać łyżkę nowego smaku.
W tym przypadku jabłko z marchewką pasuje do ryżu emotka To jest taka zupka- deser, ale chodzi o to, by dziecko przyzwyczaiło się do innej konsystencji, nowych smaków, jedzenia łyżką i nowe witaminki emotka
0 0

benasia

#5069863 Napisano: 12.03.2012 08:03:34
katrin22 napisał(a):

beniaminowa napisał(a):

katrin22 napisał(a):

beniaminowa pewnie nie miałaś jeszcze tych baaardzo bolesnych heh, a może akurat urodziłabyś bez katorg i męk.
Mnie po CC bolało jak trzeba było chodzić, ale jak leżałam było Ok. Małego karmiłam leżąc na boku, bo inaczej się nie dało.
A co karmienia piersią to będę karmić w nocy, raz czy dwa razy, zawsze to coś, a jak zniknie pokarm to trudno.

Jak będziesz karmić to nie zniknie emotka
Teraz to już po frytkach ale ciekawa jestem jak to by bolało emotka
A po CC najgorsze było wstawanie a że nie umie karmić na leżąco to musiałam wstawać emotka jak Ty to robisz? Ja tyle razy próbowałam i nie dałam rady...

Leżąc wyćwiczyłam leżenie na boku, ale bolałooooo, ałć, natomiast na siedząco bardzo trudno mi było, dopiero po kilku dniach ból zaczął przechodzić i mogłam na siedząco.
Niestety po CC pozycje są ograniczone

a ja odwrotnie po cc karmiłam wyłącznie siedząc bo na leżąco nie było nam wygodnie, małemu cięzko było doić i trzymać cyca -może miałam za duże piersi
emotka
0 0

dolly

#5069878 Napisano: 12.03.2012 08:07:35
no gdzie ta emanuela???
miała pisac kiedy Dianek bedzie tulić bączka....
0 0

beniaminowa

#5069882 Napisano: 12.03.2012 08:08:29
benasia napisał(a):

katrin22 napisał(a):

beniaminowa napisał(a):

katrin22 napisał(a):

beniaminowa pewnie nie miałaś jeszcze tych baaardzo bolesnych heh, a może akurat urodziłabyś bez katorg i męk.
Mnie po CC bolało jak trzeba było chodzić, ale jak leżałam było Ok. Małego karmiłam leżąc na boku, bo inaczej się nie dało.
A co karmienia piersią to będę karmić w nocy, raz czy dwa razy, zawsze to coś, a jak zniknie pokarm to trudno.

A po CC najgorsze było wstawanie a że nie umie karmić na leżąco to musiałam wstawać emotka jak Ty to robisz? Ja tyle razy próbowałam i nie dałam rady...

Leżąc wyćwiczyłam leżenie na boku, ale bolałooooo, ałć, natomiast na siedząco bardzo trudno mi było, dopiero po kilku dniach ból zaczął przechodzić i mogłam na siedząco.

a ja odwrotnie po cc karmiłam wyłącznie siedząc bo na leżąco nie było nam wygodnie, małemu cięzko było doić i trzymać cyca -może miałam za duże piersi
emotka

Chyba miałam ten sam problem emotka
Czytam o podawaniu słoiczków i też bym już chciała podawać...
0 0

beniaminowa

#5069884 Napisano: 12.03.2012 08:09:04
dolly napisał(a):

no gdzie ta emanuela???

Wszyscy czekają aż Diana urodzi emotka
0 0

benasia

#5069893 Napisano: 12.03.2012 08:13:58
beniaminowa napisał(a):

dolly napisał(a):

no gdzie ta emanuela???

no napewno albo jest w trakcie albo po emotka
wszyscy ciekawi bo tyle pisała że się nie boi więc wszyscy ciekawi jej relacji jak było emotka
0 0

Gość: ola2493

#5069904 Napisano: 12.03.2012 08:18:01
benasia napisał(a):

beniaminowa napisał(a):

dolly napisał(a):

no gdzie ta emanuela???

no napewno albo jest w trakcie albo po emotka
wszyscy ciekawi bo tyle pisała że się nie boi więc wszyscy ciekawi jej relacji jak było emotka

pewnie miło ,lekko i przyjemnie emotka
0 0

Monika11

#5069905 Napisano: 12.03.2012 08:18:12
beniaminowa napisał(a):

dolly napisał(a):

no gdzie ta emanuela???

Jak by Diana urodziła -Emi by na pewno tu obwieściła emotka
0 0

dolly

#5069968 Napisano: 12.03.2012 08:37:51
Monika11 napisał(a):

beniaminowa napisał(a):

dolly napisał(a):

no gdzie ta emanuela???

Jak by Diana urodziła -Emi by na pewno tu obwieściła emotka

no chyba, że z Dianek na sali siedzi emotka
0 0

#5069981 Napisano: 12.03.2012 08:41:30
benasia napisał(a):

katrin22 napisał(a):

beniaminowa napisał(a):

katrin22 napisał(a):

emotka

ja leżałam oparta na łokciu, małego przysuwałam do piersi i jakoś się udawało, po kilku dniach już mogłam na siedząco. Matko, jak dobrze, że mam to za sobą
emotka tzn. CC
0 0

dolly

#5069990 Napisano: 12.03.2012 08:45:28
emanuela24 napisał(a):

no kochani ja nie mam żadnych wieści emotka
myślę że Diana siedzi na sali albo zapomniała mojego numeru albo nie wiem - sama spoglądam dzisiaj co pół godziny na telefon w oczekiwaniu na wieści o narodzinach Berniego
a nie chce do niej pisać bo jeśli jest w trakcie - to to tylko ich chwile i uważam że nie wolno im przeszkadzać

no to trzymamy kciuki, zeby było wszystko w porządku i szybko sie odezwała
0 0

#5069992 Napisano: 12.03.2012 08:47:50
Myślę, że jutro już coś będzie wiadomo emotka
0 0