Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: katrin22
to cały tydzień będę słyszeć jęczenie
emilka1705 Ja też zastanawiam się nad odstawieniem, bo czy warto dla góra 2 karmień w ciągu doby
Mały tylko ssie w nocy, czasem raz na dzień, a dietę muszę trzymać ciągle.
agusia147
Postów 4520
Data rejestracji 01.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ale ten czas leci, ale w sumie Kamiś w sobotę będzie miał okrągły miesiąc. Patrzę na niego jak z każdym dniem potrafi więcej, jak dzielnie już głowę trzyma gdy leży na brzuszku, jak potrafi sobie butelkę sam przytrzymać i jakoś tak mi smutno, że tak czas ucieka. No i wchodzi już w ciuszki 3-6 miesięcy
Zrobię zakupy w: Top Market, Rossman, Tesco, Real, Auchan, Carrefour, Lidl, Biedronka, Żabka
Szybki jest, że już trzyma butelkę prawie sam, mój dopiero się uczy takiego trzymania
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Hihi a spróbować mu zabrać to jaka rozpacz
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9176
Data rejestracji 08.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zrobię zakupy na konkursy w: ABC, Tesco HM, Intermarche, Kaufland, Polomarket, Dino, Eko, Biedronka i innych - pw
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Hihi to super, że ze smakiem. U nas jeszcze daleko do wprowadzania czegokolwiek do diety
Gość: emilka1705
a ciaze, poród wspominam jakby to było wczoraj. Jakos nie dociera do mnie ze to było juz 5 miesiecy temu.
Kasiu co do odstawiania to jeszcze jakies 2-3 tygodnie temu podawałam Liwce tylko moje mleko (+ porcja kaszki, zupki i 100ml soku)Mleko odciagałam i podawałam w butli (zazwyczaj bo i z piersi sie zdarzało). Jednak ostatnio Mała ma taki apetyt ze nie wyrabiam do tego juz mam dosc odciagania, uwazania na diete itd. Z drugiej strony jak daje jej mleko moje to czuje się taka spełniona
W ciagu tego miesiaca stopniowo bede całkowicie przestawiac ja na modyfikowane.
Pisałam Wam kiedys ze włosy mi sie okropnie sypia. W sobote wreszcie sie odważyłam i obciełam
i chyba jest lepiej:) moze przez to ze przy rozczesywaniu nie musze ich tak drzeć szczotką:)
u nas jabłko i marchewka ciągle, ale mały pije soczki owocowe i je kaszke jablkowa, sinlac i kleik
beniaminowa
Postów 1327
Data rejestracji 21.02.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
My byliśmy na USG bioderek i powiem Wam że to chyba najlepiej wydane 100zł. Lekarz był po prostu super! Oprócz bioderek zrobił jeszcze USG jamy brzusznej (nerek, żołądka, aorty, pęcherza moczowego itp), główki i tarczycy
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja daję zawsze taki soczek jaki będzie jadł słoiczek - bardzo lubi soczki marchwiowo-jabłkowe, a jabłkowe już nie tak bardzo.
no i klik kukurydziany wieczorem je troszkę na kolacje.
teraz po tej brzoskwini spróbujemy kaszkę brzoskwiniową
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: emilka1705
u mojej małej te soczki, zupki nigdy nawet łaczone rozwolnienia nie spowodowały. Kleiku nie dodawałam.
ładnie
Kurcze ja chyba nie będę odstawiać od piersi jeszcze, bo dziś cycuś uspokoił małego, bo już tak miauczał, niech sobie pije ile chce, jak coś to samo zniknie.Chyba zniknie nie?
Bo co raz mnie pije pierś, raz lub dwa razy.
do picia małemu daję jabłkowy soczek, albo winogrono z rumienkiem i koperkiem(pycha, chyba z bobovity)
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
To super lekarz wam się trafił. Ja w środę idę po skierowanie na USG bioderek dopiero... Dzieciaczki strasznie szybko rosną, ja to widzę po moim.
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja podawałam z kaszką i nie było żadnych problemów
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja właśnie dlatego nie chciałam iść na NFZ bo to 3 wizyty a tu po jednej mam już to z głowy
A karmienie piersią Ci polecam jak najdłużej, zawsze to łatwiej w nocy podać pierś niż szykować butlę a poza tym nawet te 2 karmienia są dobre dla niego i dla Ciebie.
Jak już przerwiesz to nie wrócisz. A teraz jak czujesz że Ci z tym dobrze to niech dzidzi jeszcze sobie korzysta
A zniknie pokarm jak całkowicie przestaniesz karmić i to nie boli (przynajmniej mnie nie bolało)
Gość: grusia
dolly
Postów 8954
Data rejestracji 01.09.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
uuuuuuuuuuuuuuuuuu jakos długo Dianek nie pisze....
fryteczka
Postów 4260
Data rejestracji 13.06.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 6
pewnie juz