Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
benasia
Postów 9176
Data rejestracji 08.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dzięki troche mnie uspokoiłas
bo ja czasem tez kichne i bałam sie o niego ale u mnie to chyba troche alergicznie skoro mały nie ma
Zrobię zakupy na konkursy w: ABC, Tesco HM, Intermarche, Kaufland, Polomarket, Dino, Eko, Biedronka i innych - pw
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a ile Mateuszek teraz ma?
Gość: nniewidzialnaa
za 6 dni skończy 5 miesięcy.
fryteczka
Postów 4260
Data rejestracji 13.06.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 6
Gość: katrin22
Tak na receptę refundowany.
Mój za 5 dni skończy też 5 i waży 7500, bo lekarka dokładnie zważyła, u nas w domu ważymy Kubusia na zwykłej wadze, tzn ważymy się sami a potem z nim, ale dokładnie nigdy nie pokaże, bo waha się o 300gr.
Pielęgniarka powiedziała, że pięknie rośnie i nic nie mówiła o otyłości, u nas bodziaki już też na 74, bo 68 to były już za małe, ja wolę jak koło pieluszki były w miarę luźne.
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dokładnie katrin ma racje bo potem dzieci wolniej przybierają
mój też za 6 dni skończy 5 miesięcy i waży 8kg
gruby nie jest i otyłości nie przewidujemy póki co
jest po prostu długi i proporcjonalny
beniaminowa
Postów 1327
Data rejestracji 21.02.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mój jak miał 5 miesięcy ważył 9 kg
beniaminowa
Postów 1327
Data rejestracji 21.02.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Benio był baaaardzo grzeczny... Do pół roku tylko jadł i spał. Dosłownie. Nakarmiłam go, przewinęłam i do łóżeczka (lub na spacer). Chwilkę ze mną pogadał a później pozytywka i sam zasypiał. Ale mi teraz tego brakuje
Mój Kubuś też grzeczniutki, marudzi jak mu na prawdę coś dokucza, wcale nie płacze, może z 5 razy tak bardzo płakał, ostatnio mu zęby dokuczają to marudzi troszkę
agusia147
Postów 4520
Data rejestracji 01.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zrobię zakupy w: Top Market, Rossman, Tesco, Real, Auchan, Carrefour, Lidl, Biedronka, Żabka
U nas nawet w 50% ciuszków od 0-3 miesięcy nie pochodził, bo albo były za duże i czekałam i przeczekałam albo mi się nie spodobały.
Dzieci tak na początku szybko rosną, potem to się normuje i przybierają po 500gr na miesiąc.
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dobrze, że śpiochów miałam dosłownie ze 3 pary, a resztę ciuszków większą. Gorzej z bodziakami bo też mi zostały nienoszone tylko uprane raz nówki.
Gość: emilka1705
Gość: rachel
qrde dzieczyny tak czyma jedna urodziła, potem druga, nastęna i moja kolej coraz blizej...
chyba wolałabym isc na spontan i nie wiedziec kiedy mnie to czeka. A tak mój lekarz zrodził we mnie takie napięcie ze byle skurcz i istna panika...
ale jak czytam jak wasze pociechy rosną i wyrastaja z kolejnych ubranek to miło się robi na serduchu, bo przeciez jeszcze niedawno czytałam jak zmagałyscie sie z brzuszkami i ciazowymi dylematami...zapierdziela ten czas i na dzieciach to najbardziej widac...
Gość: rachel
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
No zapierdziela, ja widzę z dnia na dzień jak synek rośnie