Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
benasia
Postów 9176
Data rejestracji 08.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a mój kataru nie ma ale tez czasami kichnie i słychac jakby miał cos w nosku ale oprócz kozy jakiejś która sie zabłąka to nie widać katarku na szczęście
Zrobię zakupy na konkursy w: ABC, Tesco HM, Intermarche, Kaufland, Polomarket, Dino, Eko, Biedronka i innych - pw
sonata
Postów 596
Data rejestracji 21.01.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: grusia
Bylo natomiast tak ( nie wiem czy jest nadal ) ze niemowle do 3 m.ż wymagające leczenia antybiotykiem drogą pozajelitową, powinno otrzymywać go dożylnie w warunkach szpitalnych.
sonata
Postów 596
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dziękuję, uspokoiłaś mnie
Gość: acherek
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nie tylko do 3 m.ż. bo dziecko które ma kilka miesięcy a jest malutkie a musi dostawac dożylnie antybiotyk musi być w szpitalu, w domu zostawiają na odpowiedzialność rodzica, no chyba że ktoś z rodziny pracuje w tej branży i będzie podawać dziecku zastrzyki.
wiem bo kuzynka Mikołaja miała zapalenie oskrzeli (7 m.ż.) i byliby kazali do szpitala iść nawet chcieli ją wziąć ale teściowa pielęgniarka 2 razy dziennie dawała jej w weflon zastrzyk.
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Fakt mały miał (może ma jeszcze) wiotkość krtani ale czy to to?
na kichanie ostatnio doktor powiedział że to dobrze bo nosek się oczyszcza i normalne że dziecko kichnie...
sonata
Postów 596
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: nniewidzialnaa
beniaminowa
Postów 1327
Data rejestracji 21.02.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Całe szczęście obyło się bez tego, bo teściowa chyba rekordową ilość zdrowasiek odmówiła, szeptając, że nie pokłóje przecież swojego wnuka
Gość: acherek
moja mała tak strasznie ulewała że mleko jej noskiem szło, jak wydarzyło się to pierwszy raz wpadłam w panikę ale odessałam to co zostało gruszką i nie było problemów - co to człowiek z dziećmi przechodzi...
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mojemu też się ulewa
Gość: katrin22
U nas było też chrząkanie, takie jakby chrupka i katarek, pojechaliśmy do lekarki, ale przypisała Prospan- syropek, pomógł i niby przeszło, a po 1,5 tygodniach wróciło nasilone, takiego kataru jeszcze nie miał...jak teraz.
Nic, przebolejemy.
grusia mamy Bebilon Pepti 2 i za 11zł opakowanie, mam dwa i mam mieszać ze zwykłym Bebilonem, ale na razie dawać będę Pepti, bo ma katar i nie będę eksperymentować.
A jak Twoja Kinia? Pije już Bebiko tyko ?
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: grusia
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mój ma niecałe 5 miesięcy i faktycznie jakos chrumka czy furkota w nosku. sprawdzam nosek ale nic nie chce sie frida dac wyciagnac wiec nie wiem... psikac mu sprayem nie psikam tylko po 1 kropli wody daje zeby sprawdzic czy cos ma i ewentualnie koze wyciagnac....
Gość: mooniq82
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
To pewno jeszcze wiotkość... Jak będzie siedział i raczkował to już tego tak nie słychać. Najgorzej u mojego było jak był zły i musiał leżeć