Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
dolly
Postów 8954
Data rejestracji 01.09.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
beniaminowa
Postów 1327
Data rejestracji 21.02.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Takiemu 2 miesięcznemu można?
beata21
Postów 1260
Data rejestracji 18.04.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mozna 3-5 kropli na dobe, jeszcze masc majerankowa bedzie pomocna
agusia147
Postów 4520
Data rejestracji 01.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Maść majerankowa nic nie daje. Tylko ładnie pachnie. Przepraktykowane na sobie
Zrobię zakupy w: Top Market, Rossman, Tesco, Real, Auchan, Carrefour, Lidl, Biedronka, Żabka
fryteczka
Postów 4259
Data rejestracji 13.06.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 6
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Maść mam, ale niestety witamina mi się skończyła, muszę poczekać aż mąż wróci z pracy.
Dzięki
agusia147
Postów 4520
Data rejestracji 01.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
fryteczka
Postów 4259
Punkty karne 0
Konkursy dodane 6
Sa dla niemowlat. od 5 tyg do roczku stosuje sie 1-2 krople 2-3 razy na dobe
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nasivin mam ale 0,025%. Od 1 roku. Jak będzie gorzej to kupię, tylko myślę żeby zobaczyć czy mu się poprawi (oby) czy pogorszy
Gość: katrin22
Jako ekspert od kataru polecam:
-wodę morską, odciągać potem aspiratorkiem
-maść majerankowa, nawilża przy wejściu do nosa, bo dziecko ma często tam suchą skórę
- olejek OLBAS (zbawienie dla mnie)
- nawilżanie powietrza, może być mokra pielucha na łóżeczku skropiona Olbasem
To wszystko bezpieczne dla 2 miesięcznego szkraba.
U nas jest oprócz tego Nasivin krople, wit.C Cebion, calcium, probiotyk, syrop Prospan.
Ale Kubuś niedługo skończy 5 miesięcy, więc już więcej można.
Ja mam te krople Nasivin Soft 0,01% i napisane jest, że powyżej 3- go miesiąca.
Gość: grusia
fryteczka
Postów 4259
Punkty karne 0
Konkursy dodane 6
wlasnie o nich pisalam
http://www.venavi...aca-zycia-5-ml-merck
Nie polecam Ci jeszcze Nasivinu przy lekkim katarku, jak coś to używajcie wody morskiej i maść majerankowa, jak już będzie małemu zatykać nosek wtedy Nasivin ten o którym dziewczyny napisały, bo ja mam w takim razie jakiś inny
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Na razie jeszcze nie używam, jak się pogorszy to wtedy zapytam jeszcze w aptece. I mam jeszcze taki problem że do końca nie wiem czy to katar
fryteczka
Postów 4259
Punkty karne 0
Konkursy dodane 6
Ja polecam ten o którym pisalam ale stosowac zadziej - w razie zatkanego noska
U nas w 3 tygodniu pojawiła się sapka, czyli takie granie w nosku, niby coś tam furkotało a nic nie wyciekało, musieliśmy stosować wodę morską i odciągać, bo były za wąskie kanaliki. Potem układ dojrzał i było wszystko Ok, były jedynie białe kózki widoczne. Teraz mamy (już przechodzi) katar typowy, czyli cieknie z noska, na szczęści dziś już nie muszę wycierać non stop noska i odciągać, bo niby coś słychać, ale nic nie mogę wyciągnąć, czyli przechodzi powoli.
lekarka mówiła, że teraz dużo dzieci ma wirusowy katar.
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Monika11
Postów 7715
Data rejestracji 11.01.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Podobno szczęście jest jak Pszczółka Maja...jest gdzieś tylko nie wiadomo gdzie.