Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: czarnygreg
zuzkaa
Postów 290
Data rejestracji 24.03.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
79magda
Postów 5007
Data rejestracji 05.02.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Kurczę, zwykle jestem beznadziejna w takich zagadkach, a tym razem wiem, hurraaaa
Idę prosto, nie biorę jeńców żadnych!
Nunu? hmmm, ma na imię Mary
- U nas w domu jest taka tradycja, ze kto się pierwszy odezwie po obiedzie, zmywa naczynia, ta tradycja obowiązuje również gości. Tak wiec pamiętaj. No wiec zaczęli jeść, zjedli i siedzą i patrzą po sobie. Chłopak sobie myśli:
- Mmmm, pycha obiad, trzeba by było podziękować, no ale nie będę przecież zmywać.
Dziewczyna sobie myśli:
- Zabrałabym go już do pokoju, ale nie mogę nic powiedzieć, bo będę musiała zmywać.
Matka myśli:
- Trzeba by już wstać, ale napracowałam się dzisiaj i nie chce mi się zmywać.
Ojciec myśli:
- Nic nie robiłem przez cały dzień to i zmywał nie będę.
Mija pól godziny. Chłopakowi się znudziło, wziął dziewczynę, posądził na stole, podniósł jej spódnice, spuścił spodnie i użył sobie. Siada i myśli:
- UUUch, leżało mi to już od dwóch dni, trzeba by jej cos powiedzieć, bo to jakoś głupio, ale przecież zmywać nie będę.
Dziewczyna myśli:
- Było extra, trzeba by mu podziękować, ale to zmywanie....
Matka myśli:
- Nie miałam tego od 6 lat, trza by cos staremu powiedzieć, ale nie teraz, bo zmywać nie będę.
Ojciec myśli:
- A to gnój, moja córkę przeruchal, a ja przez to zmywanie nic nie mogę powiedzieć.
Mija następne pól godziny. Chłopak wziął mamusie na stół i powtórzył numer. Siada i myśli:
- Ale się spodliłem. Tu taka lacha, a ja jej matkę. Musiałbym się wytłumaczyć, ale...
Dziewczyna myśli:
- świnia, najpierw ja, potem moja matka. Musiałabym mu cos powiedzieć, ale...
Matka myśli:
- Ehhhh! Jak dobrze, jak mu podziękować, jak nic nie można powiedzieć?
Ojciec z piana w ustach myśli:
- Moja córka, moja żona na moim stole, a ja nic nie mogę temu draniowi powiedzieć.
Nagle zerwal sie deszcz. Chłopak wstaje od stołu, podchodzi do okna i patrzy jak jego motor moknie.
- He, he, dobrze, ze go wysmarowałem wazelina - myśli. - Jak przestanie padać to musze go znowu posmarować.
I zaczyna szukać po kieszeniach puszki, i stwierdza, ze zapomniał jej z domu.
- No trudno, zmyje te naczynia - myśli i pyta:
- Czy ktoś ma wazelinę?
Na co ojciec zrywa się i biegnie do kuchni:
- TO JA JUZ POZMYWAM!
radosna
Postów 2443
Data rejestracji 20.02.2007
Punkty karne 1
Konkursy dodane
http://www.popcor...na__Zwyciestwo_.html
Jestem radosna jak wiosna!
mia
Postów 17549
Data rejestracji 04.05.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Największe to trzy razy Spa w tym roku...
Ale papier tualetny na pewno bardziej przydatny
Opowiedz Panu Bogu o swoich planach na przyszłość, a rozbawisz Go do rozpuku...
Gość: kubatbg
http://demotywato...-kobiecie-lub-zaklad
ludzka_istota
Postów 4173
Data rejestracji 08.01.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane 32
So I\'m never gonna dance again
The way I danced with you
Gość: andzia2005
kilka tygodni temu byłam w towarzystwie pewnej pani oraz mojej mentorki u znanego warszawskiego weta. pani, która potrzebowała pomocy, podała karteczkę, na której znalazła się adnotacja: kupić lek na GLIZDY. ja, wet i mentorka o mało płuc ze śmiechu nie wypluliśmy, pani nie wie, o co chodzi. wet uświadomił ją w sposób następujący: glizdą może nazwać na przykład dżdżownicę tuman, który nie skończył podstawówki, natomiast pasożyty, gnieżdżące się w układzie pokarmowym to glisty
fel0
Postów 432
Data rejestracji 03.04.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dobrze ze nie powiedzial , że wygrana jest do d**y ^^
fel0
Postów 432
Data rejestracji 03.04.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nawet koszulki na allegro sa z tym forfiterem ^^
ziolko
Postów 10403
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 1
Konkursy dodane
<Meno> czemu?
<Hajdi> tam dzieci cenzuraa i wogole...
ziolko
Postów 10403
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 1
Konkursy dodane
<cbradio>Mobile co wy tak non-stop mówicie gdzie ta Vectra policyjna na tej trasie się znajduje,
przecież miśki mają radio i to wszystko słyszą!
<cbradio2>To dobrze że słyszą, jak im cały czas powtarzamy przynajmniej się nie zgubią
Gość: ariadnaa
joan
Postów 18654
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
To mój pierwszy protokół do wypisania w życiu - czy zawsze organizatorzy są aż tacy dociekliwi?
dawidekk
Postów 1488
Data rejestracji 23.07.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
- O, dawno Pani nie widziałem.
- A bo chora byłam.
już
merp
nr rachunku bankowego?? chyba ze chcą ci wpłacić na konto kasę ale w innym wypadku to baaardzo dziwne,
nawet TQG które zada nip, pesel, nr dowodu o nr konta nie pyta, nie mówiąc o znajomości jęz. obcych!
joan
Postów 18654
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
dawidekk - to bardzo prawdziwy dowcip, wystarczy pójść do przychodni...
sambolera
Postów 3748
Data rejestracji 07.05.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3