Popraw sobie humor...

freyja88

#6377358 Napisano: 08.07.2017 20:39:27
cb656 napisał(a):

Chomiki to słabeusze... emotka  

Dziecięce przemyślenia są naprawdę czasami... emotka
1 stamp2 0

stamp2

#6377758 Napisano: 10.07.2017 14:47:00

maryam

#6377770 Napisano: 10.07.2017 14:57:41
bruce napisał(a):

cb656 napisał(a):

bruce napisał(a):

cb656 napisał(a):

bruce napisał(a):

https://www.youtu.../watch?v=SX-jXDxBNdY emotka

emotka to niesmaczne jest, zrzygałem się na klawiaturę, fuj...

emotka Żeby przynajmniej on wypił przed nią... emotka

Jest to "humor" z gatunku, którego raczej nie wpiszę do kategorii "dodaj do ulubionych" emotka ...jak widziana ostatnio w przerwach reklamowych scenka z szatni sportowej, gdzie dwaj panowie wymieniają uwagi za pomocą pierdów spod pachy emotka

Mam podobnie, ale - co najgorsze - to jest faktycznie autentyk - z życia wzięty. emotka

Gdyby nie uśmiechnęła się szeroko, nie wiedziałabym czego Ona szuka w tym kielichu. emotka
1 brucee 0

Gość: kermit

#6384120 Napisano: 29.07.2017 18:34:19
Co konkursowicz zbiera na plaży?
.
.
.
. Kapsle emotka

joan

#6384876 Napisano: 01.08.2017 10:36:04
Awokado, wersja męska emotka

KuntaKinte

#6385129 Napisano: 01.08.2017 19:11:56
Facetowi żona zaczęła mówić...Facetowi żona zaczęła mówić przez sen. Jakieś jęki i imię Rysiek...
Bez dwóch zdań doprawiała mu rogi i facet szybko doszedł do takiego samego wniosku. Aby to sprawdzić, pewnego dnia udał, że wychodzi do pracy i schował się w szafie. Patrzy, a tu żona idzie pod prysznic, układa sobie włosy, maluje się, perfumuje i w samej koszulce nocnej wraca do łóżka. W tym momencie otwierają się drzwi i wchodzi Rysiek...
Super przystojny, wysoki, śniada cera, czarne, bujne włosy - jednym słowem bóstwo.
Facet w szafie myśli: "Muszę przyznać, że ten Rysiek ma klasę!".
Rysiek zdejmuje powoli koszulę i spodnie, a na nim stylowe ciuchy, najmodniejsze i najdroższe w tym sezonie.
Facet w szafie myśli: "szlag, ale ten Rysiek, to jednak jest cenzura!".
Rysiek kończy się rozbierać od pasa w górę, a tu na brzuchu mięśnie krateczka-kaloryfer, wysportowany, a klatka gladiatora.
Facet w szafie myśli: "ten Rysiek, to ekstra gość!".
Rysiek zdejmuje super-trendy bokserki, a tu penis cudowny - pierwsza klasa.
Facet w szafie myśli: "O żesz ty, Rysiek jest rewelacyjny"
W tym momencie żona zdejmuje koszulę nocną i pojawia się ciało z cellulitisem, obwisłe piersi, rozstępy...
Facet w szafie myśli: "Ja p***dolę! Ale wstyd przed Ryśkiem".

nkba

#6388607 Napisano: 10.08.2017 23:18:21
cb656 napisał(a):

Ten kot z zezem emotka Słodzieniaki emotka
0 0

jokan

#6389275 Napisano: 13.08.2017 17:21:29
bruce napisał(a):

ivanotta napisał(a):Nagrodami w Akcji są maskotki pluszowe Zdrojek, o wartości 26,80 zł brutto każda. A warunkiem udziału w konkursie jest...
zakup Produktów Promocyjnych za kwotę niemniejszą niż 30 złotych brutto,
hmm.. magiczna granica została przekroczona  emotka ?

emotka emotka

wezcie jeszcze pod uwage, ze ceny w regulaminach sa zawyzane...
1 brucee 0

glena

#6391628 Napisano: 18.08.2017 20:56:47
W zasadzie to mogłoby iść do "wkurza mnie", ale w sumie to się sama sobą rozbawiłam, więc się podzielę: Kupiłam masło roślinne na loterię w C4, ale że mi nie posmakowało, a wyrzucić szkoda (jak wiadomo "lepiej zjeść i odchorować niżby miało się zmarnować"), to szukam w necie przepisów na wypieki z tym produktem. Znalazłam różne, ale do jednego mi się szczególnie oczy zaświeciły, bo to coś a la sernikobrownie z serkami śmietankowymi. Więc w geniuszu swoim uznałam, że będzie to fantastyczna okazja by kupić almette, którego normalnie nie jadam. Nabyłam cztery serki. Przy odpakowywaniu przetargałam kod na jednym wieczku emotka  ale nie martwię się, mam jeszcze trzy. Zrobiłam masę kakaową, biorę się za serową, ucieram jajka z cukrem, dodaję serki... no... wszyscy już pewnie teraz wiedzą, co nastąpiło... tak, serki są solone... 

golocia

#6391673 Napisano: 18.08.2017 22:12:10
glena napisał(a):

W zasadzie to mogłoby iść do "wkurza mnie", ale w sumie to się sama sobą rozbawiłam, więc się podzielę: Kupiłam masło roślinne na loterię w C4, ale że mi nie posmakowało, a wyrzucić szkoda (jak wiadomo "lepiej zjeść i odchorować niżby miało się zmarnować"), to szukam w necie przepisów na wypieki z tym produktem. Znalazłam różne, ale do jednego mi się szczególnie oczy zaświeciły, bo to coś a la sernikobrownie z serkami śmietankowymi. Więc w geniuszu swoim uznałam, że będzie to fantastyczna okazja by kupić almette, którego normalnie nie jadam. Nabyłam cztery serki. Przy odpakowywaniu przetargałam kod na jednym wieczku emotka  ale nie martwię się, mam jeszcze trzy. Zrobiłam masę kakaową, biorę się za serową, ucieram jajka z cukrem, dodaję serki... no... wszyscy już pewnie teraz wiedzą, co nastąpiło... tak, serki są solone... 

he, he.... tez jestem w tym klubie "lepiej zjeść i odchorować niżby miało się zmarnować" i to tez nadaje sie do wkurza mnie..
Mam z sąsiadką (handluje owocami i warzywami) taki "dil owocowy", ze jak coś jej zostanie i nie sprzeda- przerzuca mi przez płot i ja coś tam dodaje i tworze z tego inną wersje produktu owocopodobnego (konkretnie wino- bo mnie wychodzi a jej nie;), miesiąc temu dostałam od groma porzeczek, a nie chciałam mieć owocówek w domu, więc wynieśliśmy balony z winem na taras i tam sobie spoko pracowały. Wczoraj niczym Wezuwiusz czy inna Etna jeden eksplodował rurką i "wytrysnął" tym "bożole" w przestrzen tarasową. Wszystkie owady w promieniu kilometra odmeldowały się u mnie na imprezce, tysiące much, os i szerszeni!!!!nic nie dało sie zrobic, bo każdy się bał do tego podejść, a balon tryskał tak coraz słabiej do wieczora, imprezowicze sie zmienili- teraz dołączyły setki ciem/ćmów, budzik na 2 w nocy ustawiony- bo w internecie napisali, że wtedy osy i szerszenie śpią:) ... i w nocy to sprzątałam, dziś rano towarzystwo owadzie chyba otrzeźwiało i dalej pakować mi się domu... kilkudziesięciu poległo, okna do mycia! Brawo Ja!!! ja to sobie umiem zoorganizowac dzień żeby mi się nie nudziło!!! ...

pioge7

#6391903 Napisano: 19.08.2017 17:50:02
Pojechałem dzis do c4 by dokonać zakupu liptona na konkurs. Kupiłem na DWA rachunki przywiozłem do domu i zostawiłem na stole. Poszedłem sie kąpać. Wychodzę z łazienki a tu przed drzwiami piękna kupka podartych moich dwóch pięknych paragonów podartych przez psa... No i z obu paragonów nici emotka  muszę jechać znowu :P miało byc do wkurza mnie. Ale z drugiej strony trochę to zabawne emotka  

mama2006

#6391917 Napisano: 19.08.2017 18:56:18
też miało być we wkurza mnie ale -mój mąż leży ze śmiechu.
Kupiłam dziś w Tesco produkty Bambino  na konkurs, tylko że zamiast kosmetyków Bambino  kupiłam kredki Bambino emotka .

mama2006

#6391929 Napisano: 19.08.2017 19:43:45
bruce napisał(a):

mama2006 napisał(a):

też miało być we wkurza mnie ale -mój mąż leży ze śmiechu.Kupiłam dziś w Tesco produkty Bambino  na konkurs, tylko że zamiast kosmetyków Bambino  kupiłam kredki Bambino emotka .

Też je kupić zamierzałam jako najbardziej przydatne, bo do szkoły. emotka emotka

wiem, wiem, bo to kiedyś była najlepsza firma. (nie wiem jak teraz )  emotka
1 brucee 0

mama2006

#6391937 Napisano: 19.08.2017 20:13:55
bruce napisał(a):

mama2006 napisał(a):

wiem, wiem, bo to kiedyś była najlepsza firma. (nie wiem jak teraz )  emotka

Chyba nadal jest, bo panie zalecają dzieciom kupić tylko tej firmy i... od razu pokroić nożem (każdą na kilka mniejszych), żeby były TYLKO same małe kawałki. emotka emotka Ja przekonana byłam, że każdy artykuł Bambino można kupić. emotka

ale chyba nie to Bambino  emotka
1 brucee 0

maryam

#6392009 Napisano: 19.08.2017 23:51:45
mama2006 napisał(a):

też miało być we wkurza mnie ale -mój mąż leży ze śmiechu.Kupiłam dziś w Tesco produkty Bambino  na konkurs, tylko że zamiast kosmetyków Bambino  kupiłam kredki Bambino emotka .

phiii parę lat temu ktoś się pochwalił, że wysłał do agencji paragon z batonikiem DOVE a trzeba było kupić kosmetyki DOVE  a nagroda i tak dotarła, więc emotka
1 1mariusz 0

patysiaczek

#6392036 Napisano: 20.08.2017 08:38:54
mama2006 napisał(a):

Yeach! Nie jestem sama! Ja kupiłam kredki, plastelinę, gumki i klej emotka )

gramtatatam

#6392628 Napisano: 21.08.2017 14:29:08

mixik

#6393095 Napisano: 22.08.2017 08:33:43
Sam nie wiem gdzie by to najbardziej pasowało, ale tu zapewne też po trosze: http://wysadzswojastara.pl

gramtatatam

#6393840 Napisano: 23.08.2017 16:05:24

Niebieska_Laguna

#6393844 Napisano: 23.08.2017 16:10:42
gramtatatam napisał(a):

http://natemat.pl...-sie-jeronimo-martin

To teraz czekamy na forum na jakiegoś małego Albedo Smolara emotka