Popraw sobie humor...

maryam

#6394035 Napisano: 23.08.2017 22:31:35

Niebieska_Laguna

#6394472 Napisano: 24.08.2017 17:17:32
bruce napisał(a):

"Kurczę, a ja sobie włosy pod kolor roweru zrobiłam! No nic...";

To ja sobie chyba już zamówię meble na wymiar do domku od Almetteemotka

Niebieska_Laguna

#6395183 Napisano: 26.08.2017 12:57:09
To w końcu polska czy amerykańska? emotka

normafia

#6395186 Napisano: 26.08.2017 13:25:05
bruce napisał(a):

Komentarze na FB nie mają sobie równych emotka :https://www.e-kon...er.html#.WZ7hxoVOIdU
pod wynikami wpis jednej z uczestniczek, która - jak się domyślam - nie wygrała nagrody :
"Kurczę, a ja sobie włosy pod kolor roweru zrobiłam! No nic...";
kolorowa tablica z liczbą "1715" i poniżej zapytanie: "z czym ją kojarzysz?"
propozycja odpowiedzi (na szczęście z emotkami): "bitwa pod Grunwaldem?".

Gdzieś już to zwycięskie hasło widziałam emotka
Chyba ktoś naszemu koledze z forum
podprowadził hasło.
Cyt. (...)
KONKURS RIZLA SUZUKI ROZSTRZYGNIĘTY! Ponad 500oryginalnych haseł promujących jazdę na motocyklu Suzuki…, ale tylko jeden
zwycięzca!
Mamy przyjemność ogłosić, iż laureatem głównej nagrody – repliki kaskuLorisa Capirossi w konkursie
RIZLA SUZUKI został Robert Ch. z Puław. Zwycięskie hasło brzmi:
„Suzuki. Dwa koła, jeden ślad, tysiące emocji”
A tutaj: Rower Goetze:
Danuta M. z Krakowa
"Goetze: Dwa koła, jeden ślad, tysiące emocji"

To chyba będzie takie nowe "Dodaj do ulubionych" emotka
1 brucee 0

normafia

#6395231 Napisano: 26.08.2017 16:47:42
cb656 napisał(a):

normafia napisał(a):

Mamy przyjemność ogłosić, iż laureatem głównej nagrody – repliki kaskuLorisa Capirossi w konkursie RIZLA SUZUKI został Robert Ch. z Puław. Zwycięskie hasło brzmi:
„Suzuki. Dwa koła, jeden ślad, tysiące emocji”
A tutaj: Rower Goetze:
Danuta M. z Krakowa
"Goetze: Dwa koła, jeden ślad, tysiące emocji"

To chyba będzie takie nowe "Dodaj do ulubionych" emotka

Nic dziwnego, to naturalne skojarzenie. Ja sam wysłałem kiedyś podobne: "Jeden Orange, tysiące możliwości, miliony użytkowników" czy "Jeden bank, tysiące kont, miliony oszczędności".
To wbrew pozorom wcale nie jest jakieś odkrywcze. emotka
Kłania się Aleksander Minkowski jego "Wielka, większa, największa" emotka

To chyba był Jerzy Broszkiewicz, fajna książka. emotka Liczbowe hasła typu: miliony, tysiące, setki, dziesiątki i tam jedno coś są faktycznie popularne, ale w tej dokładnie wersji prezentowało się kilka lat temu oryginalnie. A to teraz jest identyczne, poza towarem, który promuje. emotka
0 0

normafia

#6395310 Napisano: 27.08.2017 08:47:36
cb656 napisał(a):

normafia napisał(a):

cb656 napisał(a):

To wbrew pozorom wcale nie jest jakieś odkrywcze. emotka Kłania się Aleksander Minkowski jego "Wielka, większa, największa" emotka

To chyba był Jerzy Broszkiewicz, fajna książka. emotka Liczbowe hasła typu: miliony, tysiące, setki, dziesiątki i tam jedno coś są faktycznie popularne, ale w tej dokładnie wersji prezentowało się kilka lat temu oryginalnie. A to teraz jest identyczne, poza towarem, który promuje. emotka

emotka oczywiście, że Broszkiewicz emotka Mea culpa. Pisałem gdzie indziej o "Błękitnych z latającego talerza" i pomyrdało się w starej główce. emotka

Jaki tam wstyd, Minkowski też miał super książki. Warto było o nim wspomnieć. emotka
0 0

Niebieska_Laguna

#6395657 Napisano: 28.08.2017 12:49:02
Moja reakcja na wyniki niektórych konkursów (zwłaszcza fotograficznych) emotka

1 brucee 0

normafia

#6395661 Napisano: 28.08.2017 12:57:38
cb656 napisał(a):

normafia napisał(a):

Chyba ktoś naszemu koledze z forum podprowadził hasło. Cyt. (...)KONKURS RIZLA SUZUKI - Mamy przyjemność ogłosić, iż laureatem głównej nagrody został Robert Ch. z Puław. Zwycięskie hasło brzmi:
Suzuki. Dwa koła, jeden ślad, tysiące emocji

A tutaj: Rower Goetze Danuta M. z Krakowa:
"Goetze: Dwa koła, jeden ślad, tysiące mocji"

Trzymacie się? emotka

Wyniki konkursu na hasło reklamowe wymagają modyfikacji. Osoba, która zwyciężyła podała hasło będące niezgodne z regulaminem konkursu i przez to zostaje zdyskwalifikowana. W związku z tym osobą, która wygrywa rower jest pani Iza z Częstochowy. 

Czyli nie będzie nowego wydania "Dodaj do ulubionych?" emotka
0 0

trebor1

#6395768 Napisano: 28.08.2017 14:53:28
normafia napisał(a):

cb656 napisał(a):

normafia napisał(a):

Chyba ktoś naszemu koledze z forum podprowadził hasło. Cyt. (...)KONKURS RIZLA SUZUKI - Mamy przyjemność ogłosić, iż laureatem głównej nagrody został Robert Ch. z Puław. Zwycięskie hasło brzmi:„Suzuki. Dwa koła, jeden ślad, tysiące emocji

A tutaj: Rower Goetze Danuta M. z Krakowa:
"Goetze: Dwa koła, jeden ślad, tysiące mocji"

Trzymacie się? emotka

Wyniki konkursu na hasło reklamowe wymagają modyfikacji. Osoba, która zwyciężyła podała hasło będące niezgodne z regulaminem konkursu i przez to zostaje zdyskwalifikowana. W związku z tym osobą, która wygrywa rower jest pani Iza z Częstochowy. 

Czyli nie będzie nowego wydania "Dodaj do ulubionych?" emotka

No w końcu! Doczekałem tego za życia!  Ktoś mnie splagiatował! emotka
Wszak naśladownictwo jest najwyższą formą pochlebstwa.
Ale jest jeszcze jeden smaczek: Ten konkurs był chyba z 8-9lat temu (wygrana tym fajniejsza, że na jestem na co dzień użytkownikiem jednośladów) , nagrodę wręczali na wystawie jedynej i największej wtedy wystawie motocykli, była tam wtedy cała branża między innymi miesięcznik świat motocykli...
za rok widzę ich kalendarz z hasłem: Dwa koła, jeden ślad, tysiące stron... (albo setki stron dokładnie nie pamiętam) emotka
P.S. nie jest to typowe hasło: wielki, większy, największy, bo byłby wtedy inny szyk. Poza tym "jeden ślad", nie miał tu mieć tylko funkcji liczebnikowej tylko miał przede wszystkim oznaczać ukochany "jednoślad". A poza tym chciałem zachować formę  przyczynowo-skutkową, czyli dwa koła zostawiają jeden ślad, czyli najpierw są one... (chyba że ktoś podąża cudzym "śladem" i sobie zmienia trochę hasło).    

asie90

#6398180 Napisano: 02.09.2017 00:37:33
haha bruce padłam, po chwili dotarło do mnie, że błędna logika... ale taki urok pieniędzy, "że potrafią znikać w niewyjaśnionych okolicznościach" emotka  ale przyznam się, że jedna kwestia prześladuje mnie od dzieciństwa... emotka  

w koszu A jest 5 jabłek i w koszu B jest 5 jabłek, gdy z kosza A przełożymy JEDNO jabłko do kosza B... będą DWA jabłka różnicy emotka
1 brucee 0

maryam

#6398189 Napisano: 02.09.2017 01:42:25
Sorry kibice, ale mnie to rozbawiło emotka
http://www.pomors...a,12443732,25380620/
0 0

Niebieska_Laguna

#6398218 Napisano: 02.09.2017 10:10:07
A mówiła mama nie stawiaj niczego na skraju... A ja postawiłam blaszkę z oliwą, która została po wczorajszej kolacji. Za chwilę miałam ją stamtąd zabrać do mycia, ale nie zdążyłam, bo wskoczył w nią kot... blaszka wylądowała na podłodze, cała kuchnia w oliwie i kot oczywiście też, a futro ma długie emotka  Jak na złość dopiero miałam dokupić szampon dla kotów. Oczywiście mycie kota to w tym przypadku drugi armagedon... Cała łazienka zdemolowana, moje ręce podrapane, a niedomyty, mokry kot uciekł do salonu przy okazji brudząc wszystko, co po drodze napotka... Nie wiem jak ja to wszystko ogarnę, dobrze, że mam z jakiegoś konkursu Cilit Bang na tłuszcz emotka  Ale kota tym nie potraktuje, spokojnie...
2 elmo, kalka 0

Astronautka

#6398300 Napisano: 02.09.2017 13:35:24

trochę mi się kojarzy z pewną Panią....

zdolnabestia

#6400164 Napisano: 06.09.2017 18:36:15

Zastane dzisiaj na drodze. Koń, facet na przedziwnej dwukółce i jeszcze z tyłu dwa psy na sznurku. Nie szło tej ekipy wyprzedzić, bo koń człapał drogą po swojemu, parskał i chciał się wyrwać.
0 0

pioge7

#6400707 Napisano: 07.09.2017 21:05:03
emotka Dzis ściągnąłem na iPada aplikacje player.pl pierwszy raz, zarejestrowałem sie i jest tam takie cos jak WYBRANE DLA CIEBIE
a tam: zeszyt ćwiczeń, czas na fit, Kasia bosacka chudnie chudnie, schudnij jak ja..
skąd oni widzą o mojej nadwadze że już polecają mi takie filmiki emotka
1 asie90 0

maryam

#6401236 Napisano: 08.09.2017 21:17:50
Ty co kupiłeś żonie na urodziny?
-Perły.
O to się wykosztowałeś!
Kod
-no, cztery skubana wypiła!

apoccalipsa

#6401602 Napisano: 10.09.2017 12:20:43
cb656 napisał(a):

Fajna reklama, z jajem emotka

super emotka  
0 0

Niebieska_Laguna

#6403367 Napisano: 14.09.2017 11:58:15
Po co grać w konkursach, jak można takie "biznesy" robić emotka  Źródło: Spotted: Madka

nkba

#6403371 Napisano: 14.09.2017 12:01:34
Niebieska_Laguna napisał(a):

Po co grać w konkursach, jak można takie "biznesy" robić  emotka  Źródło: Spotted: Madka

No i jak tu być dobrym emotka

carissma

#6403385 Napisano: 14.09.2017 12:35:03
Może trochę za ostro ale ja się uśmiałam emotka