Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
pioge7
Postów 8619
Data rejestracji 25.05.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
Drugie główne konto mam na Gmailu. Spam jedynie z zapisanych newsletterów, a tak to super apka i powiadomienia przychodzą.
ksiezniczkazasnela
Postów 146
Data rejestracji 07.09.2023
Punkty karne 2
Konkursy dodane
Kod polecający przy założeniu konta w ING przez aplikację! - 100 zł dla Ciebie+bonusy powitalne, 150zł dla mnie
Cebulka
Postów 61
Data rejestracji 09.09.2025
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ostatnio dokładnie się nad tym samym zastanawiałam.
U mnie maksymalne po kilka sztuk, a i tak się nie wyrabiam... Przykładowo konkurs z Monini: zjadłam chyba z 10 skoków pesto, nagrody żadnej. Ostatnio jem wszystko z fetą, bo konkurs Favity, a i tak jeszcze będę mieć zapas tego sera co najmniej do końca roku... Mieszkam sama, więc obstawiam, że może te osoby mają duże rodziny ? Albo biorą co mogą na firmę (na przykład napoje) - to wydaje mi się bardziej możliwą opcją. Pamiętam jak jedna z aktywniejszych forumowiczek w konkursie Kinder Bueno, gdzie kod promocyjny był w środku opakowania, sprzedawała zapakowane folią pojedyncze batoniki właśnie bez tego opakowania (pozdrawiam jeśli to czytasz 😁).
Też mnie to zadziwia jak widzę w wątku wygranych 1/kilkadziesiąt paragonów, na przykład z Kamisa. Toż to zapasy na kilka lat byłyby przy moim zużyciu, a tu przecież zaraz loteria Prymatu i kolejne konkursowe nabytki 😅
Od siebie jedynie mogę zdradzić, że szastam kodami z coca coli (mam ich myślę kilkadziesiąt lat tygodniowo), bo mamy w pracy cole do picia w szklanych, zwrotnych do sklepu butelkach, kod promocyjny jest od wewnętrznej strony etykiety. Do dzisiaj ludzie się pytają co ja robię przeglądając butelki, ale za dużo nie zdradzam 😁 A mimo to ustrzeliłam niewiele - pracując w gastro łatwo mieć kody cc, więc tutaj wyczuwam konkurencję.
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
Madzix67
Postów 129
Data rejestracji 21.08.2025
Punkty karne 0
Konkursy dodane
radziosny
Postów 761
Data rejestracji 27.07.2022
Punkty karne 0
Konkursy dodane
atyde25
Postów 4880
Data rejestracji 28.01.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
alita
Postów 382
Data rejestracji 11.08.2012
Punkty karne 0
Konkursy dodane
radziosny
Postów 761
Punkty karne 0
Konkursy dodane
atyde25
Postów 4880
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
whoisshe
Postów 78
Data rejestracji 30.05.2026
Punkty karne 2
Konkursy dodane
mampytanie
Postów 970
Data rejestracji 20.09.2017
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ale i tak nie kumam, jak można wysłać np. na takie coccolino 20 zgłoszeń czy więcej... po co komu tyle płynów do płukania czy prania.. Jednak lubię te rzadkie loterie, gdzie są ograniczenia, ile zgłoszeń dana osoba może wysłać.
Z drugiej strony, w moim mniemaniu, osoby, które kupują tony produktów dla paragonów i wysyłają po setki zgłoszeń na loterie, to po prostu hazardziści. Ale to tylko moje zdanie
radziosny
Postów 761
Punkty karne 0
Konkursy dodane
No i nie tylko Twoje zdanie
Cebulka
Postów 61
Data rejestracji 09.09.2025
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Obstawiam, że nawet te ograniczenia na wiele się nie zdają, bo wystarczy, że ktoś wyśle zgłoszenie na dane taty/teścia/siostry/koleżanki i tym samym mnoży swoje szanse. Moje pierwsze zachłyśnięcie się konkursami na samym początku wyglądało właśnie jak hazard - do dziś pamiętam, że nakupilam mnóstwo batonów Wedla, których swoją drogą nie lubię, skasowałam ich za dużo na jeden paragon, więc mogłabym mieć więcej zgłoszeń, ale przy kasie pogubiłam się w obliczeniach. Ostatecznie część rozdałam, część zjadłam w bólach, a kilka zdążyło się przeterminować 🤣 Teraz już kupuję tylko tyle ile zjem plus ewentualnie mały zapas i tylko te produkty, które kupiłabym i bez konkursu.
Oleczka58
Postów 15
Data rejestracji 14.01.2026
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Paulina1987
Postów 65
Data rejestracji 25.06.2026
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jestem tu nowa ale podglądam i gram od dawna - jakieś wyniki są 🙃
atyde25
Postów 4880
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
atyde25
Postów 4880
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
radziosny
Postów 761
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ma ktoś z Was tą wyciskare? Nie chce mi się czekać na konkursy. Da radę z marchewką, jabłkiem, ananasem? Za tydzień ma być w promocji za 200zł
koniczynka123
Postów 1232
Data rejestracji 29.06.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
... tak mało trzeba nam i dużo tak ...
WINSTON link polecający https://winston.p...36-be23-ccc42fa483e4
@gnieszk@
Postów 3845
Data rejestracji 05.12.2015
Punkty karne 0
Konkursy dodane