Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
asiakali
Postów 522
Data rejestracji 11.02.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wkurza mnie że przez godzinę próbowałam dodzwonić się do dyrektorki,
wkurza mnie szef który nie dość ,że nie wypłacił premii za listopad to jeszcze nie ma zamiaru dać parę złoty na święta (niby nie musi,ale zawsze było..)
święta za kilka dni a ja nie mam prezentów dla dzieci i pomysłu też brak
i wkurza mnie że mąz nie chce awansu bo to za duży stres...
i pismo z sądu o umorzeniu sprawy z powodu niewykrycia sprawcy ...wrrr...
wszystko mnie wkurza
i nie mam pojęcia co zrobić żeby lepiej się poczuć
ziolko
Postów 10417
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: hittmanka
wódki się napij
ziolko
Postów 10417
Punkty karne 0
Konkursy dodane
asiakali
Postów 522
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: hittmanka
oooo tak, zgadzam się ale.... mały drink nikomu nie zaszkodzi na koniec ciężkiego dnia.... nie widzę tu żadnych poważnych problemów życiowych które mogłyby doprowadzić do alkoholizmu tylko splot niekorzystnych zdarzeń... za parę dni nie będzie sprawy... ot, ciężki dzień
asiakali ale skoro głowa ma boleć to nie ma co...
ziolko
Postów 10417
Punkty karne 0
Konkursy dodane
teraz jest orzeźwiające powietrze, więc przy okazji dotlenisz się i wygonisz nerwy i chęć przywalenia komuś - sprawdzone, polecam
asiakali
Postów 522
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dziękuję
Gość: molly
wizji lokalu -k**a mać ciekawe jaką to oni mają wizje ...
sylzab2294
Postów 4554
Data rejestracji 04.08.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 12
mam ten sam problem wrrr
i odpuszczam juz!
Gdy już myślisz, że wszystko się układa...Nagle w drewnianym kościele, kolejna cegła na Ciebie spada...
zaczytana-pola
Postów 11607
Data rejestracji 24.03.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mi udało się w dwóch pierwszych, a teraz już nic, chociaż ślę na każde...
Gość: bassia5
dawidekk
Postów 1488
Data rejestracji 23.07.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ale mleko też nie, jak to mówią
Ale co do spaceru to się zgadzam
merp
Gość: awi
Pewnie musieli zatrudnić jakąś protegowaną
Trafi Ci się coś lepszego
Idź na spacer
Gość: wsciekly
w niektórych kafejkach internetowych i Biurach Podróży wyślesz faks
Gość: wsciekly
zabaw się w ... Świętego Mikołaja, zrób cos dla innych - choćby drobnostkę
pomyśl, że inni maja gorzej i ktoś dzięki Tobie się uśmiechnie
to najlepiej odpręża
delfinka101
Postów 5761
Data rejestracji 08.06.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zaczytana-pola
Postów 11607
Data rejestracji 24.03.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A nie możesz po prostu zapłacić połowy tej faktury?
monia24
Postów 4198
Data rejestracji 10.05.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wydaje mi się że to niezgodne z prawem. Słyszałam o sytuacjach gdzie operator naliczył nawet 4 000 zł komuś za telefon, trzeba było pisać reklamację, ale faktura rzecz Święta, trzeba zapłacić i czekać na zwrot
\"Gdy kochasz i podążasz właściwą drogą, to wiatr wieje we właściwą stronę i zawsze jest z górki. A nawet jeśli jest pod górkę, to jak kochasz, ktoś cię za sobą w górę pociągnie\" - M.Witkiewicz
efelinkaaa
Postów 3061
Data rejestracji 27.10.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wyszłam tam jak połaczenie kojota z chomikiem... dobrze, że cel szczytny (przynieśliśmy paczki dla dzieci, których mikołaj nie odwiedzi..), bo chyba bym się załamała..