Wkurza mnie...

Gość: kotek11

#4926480 Napisano: 30.12.2011 07:52:31
a mnie wkurza ze tylko sobie obiecyje ze znowu zaczne grac.... i na obietnicach sie konczy... a potem szlag mnie trafia jak widze ze ludziska sie chwala wygrana... wrrr.. kto mi da porzadnego kopa w de - tak na rozped w nowy rok ...
0 0

Gość: aneti

#4926516 Napisano: 30.12.2011 08:30:38
zeida napisał(a):

Najgorsze jest to, że oni nie zapraszają do siebie bo na różne okazje - robią ognisko na działkach lub imprezę u mamy w mieszkaniu - wymawiają się małym metrażem lub tym, że chcą zobaczyć coś nowego u nas np. kota.
Mąż się oczywiście wnerwił moim brakiem gościnności, wsiadł w samochód i pojechał w p... wiecie gdzie.
No i koniec roku mam do niczego emotka

Aż dziw, że nie wprosili się na Wigilię, wtedy można z kotem chociaż chwilę pogadać emotka
0 0

efelinkaaa

#4926547 Napisano: 30.12.2011 09:02:30
chcę i nie chcę, waham się i nie waham.. wkurza mnie moje niezdecydowanie emotka
0 0

Gość: marielu

#4926553 Napisano: 30.12.2011 09:12:19
ludzka_istota napisał(a):

mightyb napisał(a):

Wkurza mnie że niektórzy maja fantazje wygrywania , piszą ze wygrali a tak wcale nie jest.Pewna osoba z tego forum to już lekka przesada , niby wygrała a prawda inna czyż nie ....??

O tak... mitomania czasem kwitnie... mnie wkurzają zwlaszcza wpisy typu: kilka bonów z... albo kilka zestawów nagród w.... No żesz kurza twarz! Jak wygrywam kilka- to piszę konkretnie: siedem, osiemnaście, sto trzydzieści pięć- a nie kilka- to podpada pod mitomanię. Moim zdaniem.

łojjj tam emotka jak fantazjować to z rozmachem , chrzanić kilka wygranch jak sie chwalić to kurza tfarz z fantazją emotka
0 0

Gość: jenny21

#4926565 Napisano: 30.12.2011 09:19:32
joan napisał(a):

He he, nigdzie człowiek nie czuje się tak zrozumiany, jak tutaj emotka Mój Sylwek też w domu, a mieliśmy w góry jechać, ale nie mam ani czasu, ani siły na nocną wspinaczkę w deszczu. Być może się więc na forum spotkamy ostatniego dnia tego roku emotka A potem zamierzam do 11.01.2012 nic nie robić emotka

PS: Wczoraj byłam na imprezie roczkowej. Oczywiście, przyszłam za późno, co wytknięto mi kilkakrotnie; wśród gości była min. kobieta na urlopie macierzyńskim, rencistka, dwóch właścicieli firm i urzędniczka, która pracuje do 14:30. Aż soczystą wiązankę w myślach puściłam, taki wysublimowany kolektyw-inwektyw.

Tez mnie wkurza jak krytykuja osoby ktore siedza w domu i nie robia nic!! A czlowiek gna aby ze wszystkim zdazyc bo w pracy dluzej siedzial na ten przyklad emotka Popieram w myslach wiazanke!
0 0

Gość: postscript

#4926908 Napisano: 30.12.2011 11:53:07
a mnie wkurzaja ludzie, ktorzy nie sprzataja po swoich psach
0 0

bethan

#4926986 Napisano: 30.12.2011 12:26:33
marielu napisał(a):

mightyb napisał(a):

Wkurza mnie że niektórzy maja fantazje wygrywania , piszą ze wygrali a tak wcale nie jest.Pewna osoba z tego forum to już lekka przesada , niby wygrała a prawda inna czyż nie ....??

O tak... mitomania czasem kwitnie... mnie wkurzają zwlaszcza wpisy typu: kilka bonów z... albo kilka zestawów nagród w.... No żesz kurza twarz! Jak wygrywam kilka- to piszę konkretnie: siedem, osiemnaście, sto trzydzieści pięć- a nie kilka- to podpada pod mitomanię. Moim zdaniem.

łojjj tam emotka jak fantazjować to z rozmachem , chrzanić kilka wygranch jak sie chwalić to kurza tfarz z fantazją emotka

Ja sobie z ciekawości razu pewnego sprawdziłam, jak świetnie, że np. Nivea opublikowała nazwiska emotka Fantazja stuknęła się z rzeczywistością.
0 0

mia

#4926992 Napisano: 30.12.2011 12:31:45
Wkurzył mnie mąż, że nie chciał wygranej pralki wstawić do pralni, bo jest tam wilgoć (co akurat jest prawdą) i zardzewieje jak stara, więc upchał ją w naszej mikrej łazience na górze i teraz obrócić się tam trudno emotka emotka emotka

A na moje słowa, że minie parę lat zanim zardzewieje, a do tego czasu może się uda wygrać nową, a w ogóle jest to pralka za darmo (dokładnie za 15 zł), to mało apopleksji nie dostał emotka emotka
0 0

ludzka_istota

#4927004 Napisano: 30.12.2011 12:43:46
Ja nie wiem, co z tymi facetami... Mojemu też odbija. Czy to koncówka roku na nich tak działa?
0 0

Gość: czarnygreg

#4927005 Napisano: 30.12.2011 12:44:46
Mia, co ten Twój małż taki wyrywny?
chyba nie liczy że pralka jakoś strasznie długo wytrzyma, zużywa sie sprzęt i tyle, ja wymieniłam pralkę po kilku latach bo była podrdzewiała, zaczynała cieknąć, a nowoczesne mniej prądu biorą, i na pewno w ciągu najbliższych lat jakąś wygrasz emotka
0 0

melissa

#4927011 Napisano: 30.12.2011 12:52:32
bethan napisał(a):

marielu napisał(a):

mightyb napisał(a):

Ja sobie z ciekawości razu pewnego sprawdziłam, jak świetnie, że np. Nivea opublikowała nazwiska emotka Fantazja stuknęła się z rzeczywistością.

Ja tam widzę prostą zależność - jedni się chwalą, a inni wygrywają. Ci wygrywający naprawdę konkretne nagrody z reguły nie piszą o tym na forum emotka
0 0

Gość: marielu

#4927033 Napisano: 30.12.2011 01:04:40
e... no poważnie nie piszom ? emotka emotka to kto tu pisze? kosmici? emotka
0 0

Gość: beciala

#4927055 Napisano: 30.12.2011 01:17:24
marielu napisał(a):

w większości emotka
kto uwierzy że te wszystkie nagrody mogą wygrywać zwykli ludzie emotka
0 0

Gość: wsciekly

#4927056 Napisano: 30.12.2011 01:17:35
melissa napisał(a):

bethan napisał(a):

marielu napisał(a):

mightyb napisał(a):

Ja tam widzę prostą zależność - jedni się chwalą, a inni wygrywają. Ci wygrywający naprawdę konkretne nagrody z reguły nie piszą o tym na forum emotka

Mylisz się - piszą
0 0

Gość: jolcia12

#4927059 Napisano: 30.12.2011 01:18:51
wsciekly napisał(a):

melissa napisał(a):

bethan napisał(a):

marielu napisał(a):

mightyb napisał(a):

Mylisz się - piszą

jasne, i tu skromnie napisałeś o sobie emotka buahahaha
0 0

ludzka_istota

#4927122 Napisano: 30.12.2011 01:53:39
marielu napisał(a):

skryci parówkozercy emotka
0 0

Gość: pola731

#4927153 Napisano: 30.12.2011 02:14:39
mia napisał(a):

Wkurzył mnie mąż, że nie chciał wygranej pralki wstawić do pralni, bo jest tam wilgoć (co akurat jest prawdą) i zardzewieje jak stara, więc upchał ją w naszej mikrej łazience na górze i teraz obrócić się tam trudno emotka emotka emotka

A na moje słowa, że minie parę lat zanim zardzewieje, a do tego czasu może się uda wygrać nową, a w ogóle jest to pralka za darmo (dokładnie za 15 zł), to mało apopleksji nie dostał emotka emotka

życzę Ci mia wielu wygranych pralek , ale spójrz na to z drugiej strony - Twój mąż docenił Twoją pracę , wysiłek ,wenę twórczą i wygrana przez Ciebie pralka jest dla niego bardziej wartościowa niż kupa żelastwa ze sklepu AGD

(no i nie pisz ,że kosztowała 15 zł )
0 0

jola29k

#4927158 Napisano: 30.12.2011 02:15:35
zeida napisał(a):

Wkurzają mnie ludzie, którzy wpychają się wręcz do mnie w gościnę na Sylwestra. Nie chcę 2 dni znowu gotować i latać z kawkami i herbatkami nad wszystkimi. Mąż uważa, że jaki to problem ! Jasne !On też usiądzie na d... i rozmawia sobie - każdy tylko kombinuje, jak wsiąść w samochód i się komuś zwalić z rodziną. A ja mam się uśmiechać i być zadowolona i nie okazywać zmęczenia, no bo niby czym emotka

nie daj się jak mąż taki mądry niech sam wszystko robi
0 0

jola29k

#4927165 Napisano: 30.12.2011 02:19:09
zeida napisał(a):

ilonar2301 napisał(a):

joan napisał(a):

zeida napisał(a):

Mąż się oczywiście wnerwił moim brakiem gościnności, wsiadł w samochód i pojechał w p... wiecie gdzie.

Ja Ciebie rozumiem, niech emocje opadną, będzie dobrze emotka

PS: Mój mi zaproponował, by następna Wigilia odbyła się u nas w domu. Dżołk jakiś chyba i to bardzo ryzykowny - porozmawiamy o tym za rok, bez sensu się teraz denerwować...

To u mnie tak samo. W tym roku powiedziałam, że mam wszystko gdzieś i nie idę nigdzie na Sylwestra, siedzę przed TV. To mój oczywiście chce jechać gdzieś. Ale co oczywiście? Będziemy tam spali albo ja nie piję i będę wracała do domu. Chyba go emotka Człowiek tylko się wk**** na koniec roku.

Ha, ha, no oczywiście mój mąż już wymyślił, że można zaprosić od razu kilka par i kobiety nie piją i odwożą mężów do domu emotka emotka

to ja mam dobrze mąż ma nocke w pracy a ja święty spokój
0 0

aurorcia

#4927167 Napisano: 30.12.2011 02:21:04
jola29k napisał(a):

zeida napisał(a):

ilonar2301 napisał(a):

joan napisał(a):

zeida napisał(a):

Ja Ciebie rozumiem, niech emocje opadną, będzie dobrze emotka

PS: Mój mi zaproponował, by następna Wigilia odbyła się u nas w domu. Dżołk jakiś chyba i to bardzo ryzykowny - porozmawiamy o tym za rok, bez sensu się teraz denerwować...

To u mnie tak samo. W tym roku powiedziałam, że mam wszystko gdzieś i nie idę nigdzie na Sylwestra, siedzę przed TV. To mój oczywiście chce jechać gdzieś. Ale co oczywiście? Będziemy tam spali albo ja nie piję i będę wracała do domu. Chyba go emotka Człowiek tylko się wk**** na koniec roku.

Ha, ha, no oczywiście mój mąż już wymyślił, że można zaprosić od razu kilka par i kobiety nie piją i odwożą mężów do domu emotka emotka

to ja mam dobrze mąż ma nocke w pracy a ja święty spokój

witaj w klubie
emotka mój też ma w Sylwestra nockę emotka
0 0