Wkurza mnie...

moskala22

#4923328 Napisano: 28.12.2011 03:55:32
zapalenie oskrzeli i zastrzyki u mojego 8-miesięcznego synka emotka Pupcia ma już obolałą a zostały jeszcze 2 zastrzyki emotka
0 0

sonata

#4923354 Napisano: 28.12.2011 04:07:31
moskala22 napisał(a):

zapalenie oskrzeli i zastrzyki u mojego 8-miesięcznego synka emotka Pupcia ma już obolałą a zostały jeszcze 2 zastrzyki emotka

O rany, jak tu kłuć taką maleńką pupinkę. emotka Najważniejsze jednak, aby szybko wyzdrowiał emotka
0 0

Gość: iwonciaaa

#4923362 Napisano: 28.12.2011 04:09:47
spóźniający się okres;/
już 2 tygodnie, a ja tak nerwowa i obolała jestem, że mam ochotę wszystkich pogryźć.
(nie jestem w ciąży) emotka
0 0

Gość: kasiaj110

#4924719 Napisano: 29.12.2011 08:38:26
wkurza mnie dpd - paczka jedzie - ale ile może jechać ? Wczoraj warowałam a tu na ich stronce że kurier nie dostarczył paczki i zostawił awizo - w co oni grają? Ciekawe jakie awizo - wirtualne?
0 0

Gość: lukaszroony1989

#4925451 Napisano: 29.12.2011 02:54:21
Wkurza mnie rossman- nie dostałem jeszcze wygranego zegarka, wkurza mnie poczta która leci sobie w ch.. wkurza mnie cały ten sylwester a szczególnie mój szwagier. A tak wogóle to wszystko mnie wkurza- to że nigdy w święta nic nie wygrywam emotka emotka
0 0

Gość: dorota19791

#4925629 Napisano: 29.12.2011 04:35:00
mnie wszystko wkurza no z malymi wyjatkami emotka
0 0

Gość: mightyb

#4925648 Napisano: 29.12.2011 04:43:06
Wkurza mnie że niektórzy maja fantazje wygrywania , piszą ze wygrali a tak wcale nie jest.Pewna osoba z tego forum to już lekka przesada , niby wygrała a prawda inna czyż nie ....??
0 0

slonecznik1309

#4925656 Napisano: 29.12.2011 04:47:31
wkurza mnie, że dostałam półpaśćca emotka a w domu mam dwóletnią córkę czyli pewnie w niedługim czasie będzie miała ospę emotka
0 0

tereniagno

#4925867 Napisano: 29.12.2011 06:24:29
Wkurza mnie,bo wygrałam zestaw produktów Kucharka na początku listopada i do tej pory jeszcze nie przyszły.Zadzwoniłam dziś i pani powiedziała,że 20.12 były wysłane emotka Dziś jest 29.12 i jeszcze nie doszły emotka Zapomniałam zapytać kto rozwozi,że tak długo jadą emotka
0 0

Gość: zeida

#4925945 Napisano: 29.12.2011 07:05:54
Wkurzają mnie ludzie, którzy wpychają się wręcz do mnie w gościnę na Sylwestra. Nie chcę 2 dni znowu gotować i latać z kawkami i herbatkami nad wszystkimi. Mąż uważa, że jaki to problem ! Jasne !On też usiądzie na d... i rozmawia sobie - każdy tylko kombinuje, jak wsiąść w samochód i się komuś zwalić z rodziną. A ja mam się uśmiechać i być zadowolona i nie okazywać zmęczenia, no bo niby czym emotka
0 0

Gość: pola731

#4925955 Napisano: 29.12.2011 07:11:11
zeida napisał(a):

Wkurzają mnie ludzie, którzy wpychają się wręcz do mnie w gościnę na Sylwestra. Nie chcę 2 dni znowu gotować i latać z kawkami i herbatkami nad wszystkimi. Mąż uważa, że jaki to problem ! Jasne !On też usiądzie na d... i rozmawia sobie - każdy tylko kombinuje, jak wsiąść w samochód i się komuś zwalić z rodziną. A ja mam się uśmiechać i być zadowolona i nie okazywać zmęczenia, no bo niby czym emotka

mnie się pakują z czystym sumieniem i w dobrej intencji no ale ja mam sylwestrowego syna i oni na urodziny do 12 latka przyjeżdzają...
0 0

moskala22

#4925997 Napisano: 29.12.2011 07:35:57
Patrząc na niektórych liderów i ich prace w konkursach lajkowych, mam wrażenie że mają oni wszystko i wszystkich głęboko w cenzura, bo mają wielu znajomych i na pewno wygrają, więc mogą wysłać byle co...
A już jak dostaję wiadomość z prośbą o głos od takiej osoby to szlag mnie trafia
0 0

moskala22

#4926024 Napisano: 29.12.2011 07:54:17
sonata napisał(a):

moskala22 napisał(a):

O rany, jak tu kłuć taką maleńką pupinkę. emotka Najważniejsze jednak, aby szybko wyzdrowiał emotka

dziękuję - zobaczymy jutro czy pomogły. Mam nadzieję że lekarka powie że już wystarczy tego kłucia.
0 0

#4926032 Napisano: 29.12.2011 07:59:05
pola731 napisał(a):

zeida napisał(a):

mnie się pakują z czystym sumieniem i w dobrej intencji no ale ja mam sylwestrowego syna i oni na urodziny do 12 latka przyjeżdzają...

Najgorsze jest to, że oni nie zapraszają do siebie bo na różne okazje - robią ognisko na działkach lub imprezę u mamy w mieszkaniu - wymawiają się małym metrażem lub tym, że chcą zobaczyć coś nowego u nas np. kota.
Mąż się oczywiście wnerwił moim brakiem gościnności, wsiadł w samochód i pojechał w p... wiecie gdzie.
No i koniec roku mam do niczego emotka
0 0

ludzka_istota

#4926034 Napisano: 29.12.2011 07:59:59
mightyb napisał(a):

Wkurza mnie że niektórzy maja fantazje wygrywania , piszą ze wygrali a tak wcale nie jest.Pewna osoba z tego forum to już lekka przesada , niby wygrała a prawda inna czyż nie ....??

O tak... mitomania czasem kwitnie... mnie wkurzają zwlaszcza wpisy typu: kilka bonów z... albo kilka zestawów nagród w.... No żesz kurza twarz! Jak wygrywam kilka- to piszę konkretnie: siedem, osiemnaście, sto trzydzieści pięć- a nie kilka- to podpada pod mitomanię. Moim zdaniem.
0 0

joan

#4926047 Napisano: 29.12.2011 08:07:47
zeida napisał(a):

Mąż się oczywiście wnerwił moim brakiem gościnności, wsiadł w samochód i pojechał w p... wiecie gdzie.

Ja Ciebie rozumiem, niech emocje opadną, będzie dobrze emotka

PS: Mój mi zaproponował, by następna Wigilia odbyła się u nas w domu. Dżołk jakiś chyba i to bardzo ryzykowny - porozmawiamy o tym za rok, bez sensu się teraz denerwować...
0 0

zaczytana-pola

#4926062 Napisano: 29.12.2011 08:15:08
joan napisał(a):

zeida napisał(a):

PS: Mój mi zaproponował, by następna Wigilia odbyła się u nas w domu. Dżołk jakiś chyba i to bardzo ryzykowny - porozmawiamy o tym za rok, bez sensu się teraz denerwować...

To u mnie tak samo. W tym roku powiedziałam, że mam wszystko gdzieś i nie idę nigdzie na Sylwestra, siedzę przed TV. To mój oczywiście chce jechać gdzieś. Ale co oczywiście? Będziemy tam spali albo ja nie piję i będę wracała do domu. Chyba go emotka Człowiek tylko się wk**** na koniec roku.
0 0

#4926078 Napisano: 29.12.2011 08:23:23
ilonar2301 napisał(a):

joan napisał(a):

zeida napisał(a):

To u mnie tak samo. W tym roku powiedziałam, że mam wszystko gdzieś i nie idę nigdzie na Sylwestra, siedzę przed TV. To mój oczywiście chce jechać gdzieś. Ale co oczywiście? Będziemy tam spali albo ja nie piję i będę wracała do domu. Chyba go emotka Człowiek tylko się wk**** na koniec roku.

Ha, ha, no oczywiście mój mąż już wymyślił, że można zaprosić od razu kilka par i kobiety nie piją i odwożą mężów do domu emotka emotka
0 0

kalisto1986

#4926079 Napisano: 29.12.2011 08:23:33
zeida napisał(a):

A mnie wkurzają wszyscy w koło ( znajomi+rodzina), którzy nie potrafią zrozumieć, że jeden jedyny rok chce posiedzeń w domu i spedzić sylwestra na nic nie robieniu emotka
NO, ale jestem jakaś nienormalna.

I jeszcze wkurza mnie szwagier i teściowa ( zwłaszcza ona, a to się bardzo rzadko zdarza) bo myślą, że są jedyni na świecie i w święta tylko do nich powinniśy jeździć, a że pojechaliśmy tylko w wigilie, ( w 1 dzień rozwoziliśmy chrześniakom prezenty, a w 2 z teściową poszliśmy do cioci na imieniny) to jesteśmy ( a raczej ja) jacyś wyrodni
emotka

wrrr gotuje się
0 0

joan

#4926134 Napisano: 29.12.2011 08:49:50
He he, nigdzie człowiek nie czuje się tak zrozumiany, jak tutaj emotka Mój Sylwek też w domu, a mieliśmy w góry jechać, ale nie mam ani czasu, ani siły na nocną wspinaczkę w deszczu. Być może się więc na forum spotkamy ostatniego dnia tego roku emotka A potem zamierzam do 11.01.2012 nic nie robić emotka

PS: Wczoraj byłam na imprezie roczkowej. Oczywiście, przyszłam za późno, co wytknięto mi kilkakrotnie; wśród gości była min. kobieta na urlopie macierzyńskim, rencistka, dwóch właścicieli firm i urzędniczka, która pracuje do 14:30. Aż soczystą wiązankę w myślach puściłam, taki wysublimowany kolektyw-inwektyw.
0 0