Wkurza mnie...

monia24

#4927171 Napisano: 30.12.2011 02:22:45
aurorcia napisał(a):

jola29k napisał(a):

zeida napisał(a):

ilonar2301 napisał(a):

joan napisał(a):

zeida napisał(a):

Mąż się oczywiście wnerwił moim brakiem gościnności, wsiadł w samochód i pojechał w p... wiecie gdzie.
No i koniec roku mam do niczego emotka

Ja Ciebie rozumiem, niech emocje opadną, będzie dobrze emotka

PS: Mój mi zaproponował, by następna Wigilia odbyła się u nas w domu. Dżołk jakiś chyba i to bardzo ryzykowny - porozmawiamy o tym za rok, bez sensu się teraz denerwować...

To u mnie tak samo. W tym roku powiedziałam, że mam wszystko gdzieś i nie idę nigdzie na Sylwestra, siedzę przed TV. To mój oczywiście chce jechać gdzieś. Ale co oczywiście? Będziemy tam spali albo ja nie piję i będę wracała do domu. Chyba go emotka Człowiek tylko się wk**** na koniec roku.

Ha, ha, no oczywiście mój mąż już wymyślił, że można zaprosić od razu kilka par i kobiety nie piją i odwożą mężów do domu emotka emotka

to ja mam dobrze mąż ma nocke w pracy a ja święty spokój

witaj w klubie
emotka mój też ma w Sylwestra nockę emotka

emotka
0 0

Gość: postscript

#4927173 Napisano: 30.12.2011 02:24:06
pola731 napisał(a):

mia napisał(a):

Wkurzył mnie mąż, że nie chciał wygranej pralki wstawić do pralni, bo jest tam wilgoć (co akurat jest prawdą) i zardzewieje jak stara, więc upchał ją w naszej mikrej łazience na górze i teraz obrócić się tam trudno emotka emotka emotka

A na moje słowa, że minie parę lat zanim zardzewieje, a do tego czasu może się uda wygrać nową, a w ogóle jest to pralka za darmo (dokładnie za 15 zł), to mało apopleksji nie dostał emotka emotka

życzę Ci mia wielu wygranych pralek , ale spójrz na to z drugiej strony - Twój mąż docenił Twoją pracę , wysiłek ,wenę twórczą i wygrana przez Ciebie pralka jest dla niego bardziej wartościowa niż kupa żelastwa ze sklepu AGD

(no i nie pisz ,że kosztowała 15 zł )

wniosl Ci ja na gore, docen chlopa
0 0

Gość: rafi323raf

#4927188 Napisano: 30.12.2011 02:31:59
bethan napisał(a):

marielu napisał(a):

ludzka_istota napisał(a):

mightyb napisał(a):

Wkurza mnie że niektórzy maja fantazje wygrywania , piszą ze wygrali a tak wcale nie jest.Pewna osoba z tego forum to już lekka przesada , niby wygrała a prawda inna czyż nie ....??

O tak... mitomania czasem kwitnie... mnie wkurzają zwlaszcza wpisy typu: kilka bonów z... albo kilka zestawów nagród w.... No żesz kurza twarz! Jak wygrywam kilka- to piszę konkretnie: siedem, osiemnaście, sto trzydzieści pięć- a nie kilka- to podpada pod mitomanię. Moim zdaniem.

łojjj tam emotka jak fantazjować to z rozmachem , chrzanić kilka wygranch jak sie chwalić to kurza tfarz z fantazją emotka

Ja sobie z ciekawości razu pewnego sprawdziłam, jak świetnie, że np. Nivea opublikowała nazwiska emotka Fantazja stuknęła się z rzeczywistością.

a myślisz, że jak ktoś wygrywa XX rzeczy np w nivei, to wszystkie będą na jedno nazwisko ? emotka

0 0

Gość: shorty87

#4927397 Napisano: 30.12.2011 04:29:29
wkurza mnie nowa lista leków refundowanych, która póki co jest listą widmo emotka chciałabym w końcu się dowiedzieć czy leki na astmę będą refundowane czy nie emotka niby pisze, że wziewne dla dzieci a ja już dzieckiem nie jestem emotka w ogóle co za pomysł żeby odebrać ludziom możliwość kupienia leków za niewielkie pieniądze jeśli muszą je codziennie stosować do końca życia
0 0

efelinkaaa

#4927446 Napisano: 30.12.2011 04:50:58
mnie też wkurza ta lista, głównie dlatego:
http://zdrowie.dz...-musialy-placic.html

jak mozna odbierac ludziom możliwość leczenia??

ps. shorty - ja też biorę leki wziewne z refundacją i nie stac mnie będzie za inhalator po 100zł.. emotka
0 0

Gość: shorty87

#4927468 Napisano: 30.12.2011 04:59:31
efelinkaaa napisał(a):

ps. shorty - ja też biorę leki wziewne z refundacją i nie stac mnie będzie za inhalator po 100zł.. emotka

masakra po prostu emotka ja mam inhalator za 93zl i tabletki za 72zł i jeśli nie będą refundowane to raczej nie będę ich kupować emotka
0 0

mia

#4927472 Napisano: 30.12.2011 05:00:40
pola731 napisał(a):

życzę Ci mia wielu wygranych pralek , ale spójrz na to z drugiej strony - Twój mąż docenił Twoją pracę , wysiłek ,wenę twórczą i wygrana przez Ciebie pralka jest dla niego bardziej wartościowa niż kupa żelastwa ze sklepu AGD

(no i nie pisz ,że kosztowała 15 zł )

Pola, no normalnie mnie pół metra uniosło... emotka
Jednakowoż obawiam się, że on tymi kategoriami nie myślał. emotka
czarnygreg napisał(a):

Mia, co ten Twój małż taki wyrywny?
chyba nie liczy że pralka jakoś strasznie długo wytrzyma, zużywa sie sprzęt i tyle, ja wymieniłam pralkę po kilku latach bo była podrdzewiała, zaczynała cieknąć, a nowoczesne mniej prądu biorą, i na pewno w ciągu najbliższych lat jakąś wygrasz emotka

Nasza stara pralka ma 21 lat... Więc chyba nastawia się na to, że ta nas przeżyje... emotka
A nowa ma klasę energetyczną A+ , co mnie mocno uradowało. emotka
postscript napisał(a):

wniosl Ci ja na gore, docen chlopa

A, to akurat bardzo doceniam - taszczyli ją razem z synem - od garażu dwie kondygnacje po schodach emotka

Oczywiście syn jak dźwignął pralkę od razu był zdania, że najlepiej zostawić ją w pralni... emotka
0 0

Gość: l0ginka

#4927700 Napisano: 30.12.2011 07:09:16
wkurzylo mnie, ze mi sie szarlotka roz...ła emotka 
Wprawdzie smaczna, ale wyglądu nie ma... 
0 0

Gość: dorota19791

#4927704 Napisano: 30.12.2011 07:12:54
efelinkaaa napisał(a):

ja na szczescie nie odwiedzam apteki czesto ale tez mnie to denerwuje.....
0 0

#4927712 Napisano: 30.12.2011 07:19:36
l0ginka napisał(a):

ja zjem. dla mnie nie musi wygladac
0 0

dolly

#4928077 Napisano: 30.12.2011 11:29:38
postscript napisał(a):

l0ginka napisał(a):

podpinam się emotka

ale za roz... ego murzynka podziękuję emotka
0 0

Gość: wsciekly

#4928259 Napisano: 31.12.2011 09:01:04
co ta Fanta chrzani emotka emotka emotka emotka

za 8 kodów dają po 8 zeta, a powinno być 16 emotka emotka emotka

starterów w salonach brak emotka

kpiny a nie promocja emotka emotka emotka
0 0

Gość: pewnastudentka

#4928460 Napisano: 31.12.2011 10:56:06
postscript napisał(a):

l0ginka napisał(a):

ja też zjem, bo jak powiedziała kiedyś moja córka, liczy się pyszność, a nie kształtność emotka

a w temacie - wkurza mnie, że jak zwykle nie mogę się ze wszystkim wyrobić na czas... oby nowy rok był lepszy emotka
0 0

Gość: chochliczka

#4928463 Napisano: 31.12.2011 10:58:41
Wkurza mnie ze osoba ktorej ufalam nad wszystko bezczelnie to wykorzystala i zrobila ze mnie totalna idiotkę ;( emotka emotka emotka emotka
0 0

Gość: wsciekly

#4928465 Napisano: 31.12.2011 11:00:05
wsciekly napisał(a):

co ta Fanta chrzani emotka emotka emotka emotka

za 8 kodów dają po 8 zeta, a powinno być 16 emotka emotka emotka

starterów w salonach brak emotka

kpiny a nie promocja emotka emotka emotka

kolejne 2 zeta wpadło

ale mają tempo emotka
0 0

#4928470 Napisano: 31.12.2011 11:01:59
chochliczka napisał(a):

Wkurza mnie ze osoba ktorej ufalam nad wszystko bezczelnie to wykorzystala i zrobila ze mnie totalna idiotkę ;( emotka emotka emotka emotka

byla taka piosenka T. Love Olej. warto sobie zanucic w takich chwilach - pomaga.
emotka
0 0

#4928471 Napisano: 31.12.2011 11:04:24
postscript napisał(a):

chochliczka napisał(a):

byla taka piosenka T. Love Olej. warto sobie zanucic w takich chwilach - pomaga.
emotka

tak? nie znam emotka musze poszukac ..
to bedzie moj najgorszy sylwester w zyciu ;( eh niech juz ten cholerny dzien minie!
0 0

ludzka_istota

#4928472 Napisano: 31.12.2011 11:05:56
chochliczka napisał(a):

Współczuję, bo to boli jak diabli. emotka Musisz się pozbierać- nie wszyscy są tacy. Są na tym swiecie jeszcze okazy, którym warto ufać
0 0

#4928507 Napisano: 31.12.2011 11:25:37
ludzka_istota napisał(a):

chochliczka napisał(a):

Współczuję, bo to boli jak diabli. emotka Musisz się pozbierać- nie wszyscy są tacy. Są na tym swiecie jeszcze okazy, którym warto ufać

Ech ja juz nie ufam nikomu ;( jak mozna cos takiego zrobic komus przed samym sylwestrem i urodzinami? Nie wiem, nie rozumiem tego swiata i ludzi emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka
0 0

#4928519 Napisano: 31.12.2011 11:31:07
chochliczka napisał(a):

postscript napisał(a):

chochliczka napisał(a):

emotka

tak? nie znam emotka musze poszukac ..
to bedzie moj najgorszy sylwester w zyciu ;( eh niech juz ten cholerny dzien minie!

alez prosze bardzo:
http://www.youtub.../watch?v=rWmBkFUd3d8
(w ogole co to za pomysl na teledysk).
nic durniejszego chyba nigdy nie nagrali. mi pomaga to spiewanie olej olej olej to.

sylwestrem sie nie przejmuj. dzien jak kazdy. KAZDY. a na pocieszenie mozesz sobie mowic, ze to sie stalo w starym roku. w nowym MUSI byc juz tylko lepiej
0 0