Wkurza mnie...

luckymen

#4935018 Napisano: 03.01.2012 08:20:50
mia napisał(a):

Wkurza mnie Visa w ogólności, a w szczególności wkurza mnie, że zostawiłam do zarejestrowania plik odcinków z Sylwestra (z niczym się tego dnia nie wyrabiałam) w świętym przekonaniu, że można je zarejestrować do 07.01... emotka
Nie wiem, co mi się popitoliło, w każdym razie oczywiście nie można. emotka

wg. regulaminu trzeba było to zrobić jeszcze tego samego dnia emotka
0 0

Gość: pola731

#4935029 Napisano: 03.01.2012 08:24:02
estrella napisał(a):

pola731 napisał(a):

alaalex40 napisał(a):

a mnie wkurza moje roztargnienie- złożyłam w sklepie reklamację w sprawie spodni i ....zgubiłam protokół reklamacji emotka nie wiem teraz czy jak tam pójdę to coś wskóram- niby na pewno mają to u siebie bo się dane zostawia ... a spodnie pawie 300zl emotka

idź z dowodem osobistym i powinni Ci wydać - pewnie każą podpisać oświadczenie, że odebrałaś i nikt już nie będzie domagał się wydania rzeczy w przypadku odnalezienia kwitu

ja jak pracowałam w sklepie odzieżowym to wydawało się rzeczy czy ktoś przyniósł czy nie ten kwitek. emotka

a co zrobilibyście w przypadku , gdybyście ciucha wydali bez kwitka a potem przyszłaby inna osoba z kwitkiem i żądałaby wydania jej rzeczy ?
miałam sklep - dlatego podpowiadam jak to załatwialiśmy , by osoba nie była poszkodowana i tak by chronić własne interesy - a zdarzyło mi się ,że mąż się godzinę awanturował bo to nie jest podpis jego żony ...i on chce NATYCHMIAST SWÓJ SPRZÊT
0 0

mia

#4935273 Napisano: 03.01.2012 09:48:23
wojtekgra napisał(a):

mia napisał(a):

Wkurza mnie Visa w ogólności, a w szczególności wkurza mnie, że zostawiłam do zarejestrowania plik odcinków z Sylwestra (z niczym się tego dnia nie wyrabiałam) w świętym przekonaniu, że można je zarejestrować do 07.01... emotka
Nie wiem, co mi się popitoliło, w każdym razie oczywiście nie można. emotka

wg. regulaminu trzeba było to zrobić jeszcze tego samego dnia emotka

Akurat nie... regulamin był niejednoznaczny.
Odpowiedź Visy brzmiała - może być z jakiegokolwiek wcześniejszego dnia trwania konkursu... emotka
0 0

luk1990

#4935287 Napisano: 03.01.2012 09:52:27
estrella napisał(a):

pola731 napisał(a):

alaalex40 napisał(a):

a mnie wkurza moje roztargnienie- złożyłam w sklepie reklamację w sprawie spodni i ....zgubiłam protokół reklamacji emotka nie wiem teraz czy jak tam pójdę to coś wskóram- niby na pewno mają to u siebie bo się dane zostawia ... a spodnie pawie 300zl emotka

idź z dowodem osobistym i powinni Ci wydać - pewnie każą podpisać oświadczenie, że odebrałaś i nikt już nie będzie domagał się wydania rzeczy w przypadku odnalezienia kwitu

ja jak pracowałam w sklepie odzieżowym to wydawało się rzeczy czy ktoś przyniósł czy nie ten kwitek. emotka

dzieki za slowa otuchy emotka
mam nadzieje ze tak wlasnie bedzie;] nie mam pojecia gdzie go wsadzilam emotka )
0 0

luk1990

#4935290 Napisano: 03.01.2012 09:53:52
pola731 napisał(a):

estrella napisał(a):

pola731 napisał(a):

alaalex40 napisał(a):

a co zrobilibyście w przypadku , gdybyście ciucha wydali bez kwitka a potem przyszłaby inna osoba z kwitkiem i żądałaby wydania jej rzeczy ?
miałam sklep - dlatego podpowiadam jak to załatwialiśmy , by osoba nie była poszkodowana i tak by chronić własne interesy - a zdarzyło mi się ,że mąż się godzinę awanturował bo to nie jest podpis jego żony ...i on chce NATYCHMIAST SWÓJ SPRZÊT

ale tutaj kwestia jest taka że spisali moje dane , byla brana faktua wiec na faktuze tez sa dane ;] mam nadzieje ze sie wszystko dobrze skonczy emotka
0 0

Gość: estrella

#4935295 Napisano: 03.01.2012 09:56:55
no ale jak ktoś nie ma kwitka wystarczy że pokaże dowód przecież protokół reklamacji jest też w sklepie..
0 0

Gość: piotroncia

#4935298 Napisano: 03.01.2012 09:57:54
dobija mnie moje dziecko..najpierw 10 dni leki na kaszel mało płuc se nie wypluł a dziś emotka obustronne wysiękowe zapalenie uszu i na dodatek nie toleruje antybiotyku wiec jutro kolejna jazda do poradni po kolejny iscie cudownie tani lek
wrr nie ma jak piękny początek roku
0 0

merynosek

#4935335 Napisano: 03.01.2012 10:12:22
Wkurza mnie, że rok rozpoczął się od chorób...
0 0

edith

#4935345 Napisano: 03.01.2012 10:16:24
merynosek napisał(a):

Wkurza mnie, że rok rozpoczął się od chorób...

Nie przejmuj nie jesteś sama,siedzę w domu od dzisiaj na L4 powiklania po jelitówce
emotka
0 0

cudaczek121

#4935354 Napisano: 03.01.2012 10:19:45
Wkurzam się,bo zamiast się cieszyć,że jest Nowy Rok,zaczynam popadać w depresję i tak mi smutno jakoś emotka
0 0

tereniagno

#4935376 Napisano: 03.01.2012 10:30:12
Wkurza mnie,że codziennie czekam na doręczyciela z PP z przyprawami Kucharka,a jak go nie widać,tak go nie widać emotka Przecież nie ma jeszcze śniegu,więc jak długo można wozić paczkę od 20.12-3.01 i nadal cisza.Jutro będzie już 15 dzień ,to wielkie przegięcie!!!!I jak tu się nie wkurzać? emotka
0 0

ziolko

#4935378 Napisano: 03.01.2012 10:31:24
tereniago idź na pocztę lub zadzwoń dowiedzieć się, czy jest przesyłka dla Ciebie, bo może awizo gdzieś wywiało a paczka leży i czeka
0 0

notta

#4935397 Napisano: 03.01.2012 10:39:21
cudaczek121 napisał(a):

Wkurzam się,bo zamiast się cieszyć,że jest Nowy Rok,zaczynam popadać w depresję i tak mi smutno jakoś emotka

Mam chyba to samoo.. a jeszcze mam wrażenie ze wszystkie złe moce sprzysiężono przeciwko mnie.. tu mi coś spanie, tu się coś zepsuje, tu mi zacznie padać jak akurat parasola nie mam, tu coś przepadnie.. itd.

złooooooo

0 0

Gość: ivisia

#4935410 Napisano: 03.01.2012 10:49:30
a mnie po raz kolejny wkurza moje auto!!! ten stary dziad już drugi raz zepsuł się w ciągu miesiąca a naprawę wstępnie wycenili na 1000zł, do tego ubezpieczenie muszę w styczniu zapłacić emotka ehhh mojej wypłaty na to braknie a przecież na ślub muszę $$ zbierać emotka
0 0

tereniagno

#4935427 Napisano: 03.01.2012 11:03:17
ziolko napisał(a):

tereniago idź na pocztę lub zadzwoń dowiedzieć się, czy jest przesyłka dla Ciebie, bo może awizo gdzieś wywiało a paczka leży i czeka

Nie było żadnego awiza,ani doręczyciela,bo zawsze jest ktoś w domu,a ja już zaczynam tracić do tego cierpliwość,bo ile można czekać emotka Jutro zadzwonię do pani,czy mają już potwierdzenie odbioru przesyłek z 20.12 emotka
0 0

tereniagno

#4935431 Napisano: 03.01.2012 11:05:30
tereniagno napisał(a):

ziolko napisał(a):

Nie było żadnego awiza,ani doręczyciela,bo zawsze jest ktoś w domu,a ja już zaczynam tracić do tego cierpliwość,bo ile można czekać emotka Jutro zadzwonię do pani,czy mają już potwierdzenie odbioru przesyłek z 20.12 emotka

A propo,to więcej osób też czeka,właśnie z początku listopada,bo późniejsze były już dostarczone emotka
0 0

ziolko

#4935444 Napisano: 03.01.2012 11:16:20
Terenia, nie zawsze awizo jest, chyba, że wtórne emotka kilka razy tak miałam, a z reguły jestem w domu

więc jutro zadzwoń na pocztę i dowiedz się, czy coś jest dla Ciebie
0 0

tereniagno

#4935473 Napisano: 04.01.2012 12:15:38
ziolko napisał(a):

Terenia, nie zawsze awizo jest, chyba, że wtórne emotka kilka razy tak miałam, a z reguły jestem w domu

więc jutro zadzwoń na pocztę i dowiedz się, czy coś jest dla Ciebie

Dzięki,mam blisko na pocztę,więc jutro pójdę zobaczyć emotka
0 0

zarania

#4935874 Napisano: 04.01.2012 10:06:05
Mam tak podły humorek, że aż śmiać mi się chce:
- bawi mnie, że wszyscy szukają skorpik26 - po co z nim handlowaliście, skoro już od dawna ma dość zszarganą opinię? Przecież dobra cena to nie wszystko (osobiście nie miałam z nim praktycznie żadnych problemów przy kilku transakcjach, lecz to ja byłam sprzedawcą);
- przygniata mnie to, że za chwilę muszę się zabrać za trudne zadanie, które zajmie mi resztę dnia jak nie więcej;
- zła jestem sama na siebie, że nie zapisywałam z jakiego konta jakie dane wysłałam na konkurs z Czuczu, bo nie dotarły wszystkie nagrody i nawet nie mam teraz jak napisać reklamacji.
Tak poza tym nie mam jednak powodów do narzekań i zmartwień, tym bardziej, że mąż wczoraj uraczył mnie wspaniałym obiadem, a miły kolega z forum pomógł zdobyć wspaniałe nagrody.
0 0

anialistopad

#4935914 Napisano: 04.01.2012 10:23:50
zarania napisał(a):

Mam tak podły humorek, że aż śmiać mi się chce:
- bawi mnie, że wszyscy szukają skorpik26 - po co z nim handlowaliście, skoro już od dawna ma dość zszarganą opinię? Przecież dobra cena to nie wszystko (osobiście nie miałam z nim praktycznie żadnych problemów przy kilku transakcjach, lecz to ja byłam sprzedawcą);
- przygniata mnie to, że za chwilę muszę się zabrać za trudne zadanie, które zajmie mi resztę dnia jak nie więcej;
- zła jestem sama na siebie, że nie zapisywałam z jakiego konta jakie dane wysłałam na konkurs z Czuczu, bo nie dotarły wszystkie nagrody i nawet nie mam teraz jak napisać reklamacji.
Tak poza tym nie mam jednak powodów do narzekań i zmartwień, tym bardziej, że mąż wczoraj uraczył mnie wspaniałym obiadem, a miły kolega z forum pomógł zdobyć wspaniałe nagrody.

co do skorpika 26 handlowaliśmy z nim zanim popsuła mu się opinia wczesniej był wzorowy wkurza mnie ząb wczoraj dentystka leczyła go kanałowo i wypełniła trutką ubytek a mi teraz jakoś tak dziwnie nie mogę się przyzwyczaić , ze mam całego zęba a nie połowe i czuję te wypełnienie ale nie boli tylko tak mnie drazni jakoś
emotka
0 0