Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
anta
Postów 271
Data rejestracji 03.03.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
co oni wyrabiają !!!!!!!!!!
tusiek
Postów 697
Data rejestracji 23.03.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja ostatnio czekałam miesiąc
Dziewczyna twierdziła,że chora była,że była w szpitalu itd.
Wreszcie jak zagroziłam ze wysatwi ejej nagatyw przelała pieniądze
Gość: slonko365
Też mnie wkurzają. Sprzedałam gościowi przedmiot wraz z gwarancją, w warunkach której czarno na białym jest napisane, że podstawą gwarancji jest jedynie podbita karta gwarancyjna. Gość do mnie zadzwonił z pretensją, że gdzie paragon, chociaż nic o żadnym paragonie na aukcji nie wpominałam. Nie raczył sobie przy tym ani przeczytać karty gwarancyjnej i jej warunków, ani nawet nie zadzwonił sobie do serwisu, żeby się upewnić, czy rzeczywiście mu ten paragon do czegoś potrzebny.
Podczas rozmowy mu wyjaśniłam, że paragonu nie mam, bo przedmiot wygrałam w konkursie a nie kupiłam, gwarancja mu przysługuje w autoryzowanym serwisie na podstawie karty gwarancyjnej, którą dostał, w warunkach gwarancji ma wyraźnie napisane, że żaden dowód zakupu nie jest wymagany.
Do tego go zapewniłam, że jakby się pojawił jakikolwiek problem z ewentualnym wykorzystaniem gwarancji, to zwrócę się do agencji o kopię dowodu zakupu. I jeszcze na rzęsach stawałam, żeby gościowi szybko wysłać paczke przd świętami.
No i wszystko pięknie, gość wystawił mi pozytywną opinię, że ok, że poleca, tylko nie wiedzieć po co musiał dodać, że pojawiła się wątpliwość, którą udało się ze sprzedającym wyjaśnić tylko jakoś nie wspomniał, że to jemu się pojawiła wątpliwość, bo mu się czytać nie chciało, a nie z powodu jakiegoś mojego zaniedbania czy błędnej informacji.
A dla kogoś, kto teraz bedzie chciał u mnie coś kupić, to jest infomacja, że były jakieś wątpliwości, czyli że ze mną jest coś nie tak. A że mam mało komentarzy i mało sprzedaży, to będzie to raczej zwracało uwagę
zaczytana-pola
Postów 11607
Data rejestracji 24.03.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
U mnie podobnie było z większym sprzętem, ale na szczęście udało się to jakoś załatwić.
Poza tym wszystkie paczki wysyłam następnego dnia, niektóre tego samego, jak trafia mi się kurier akurat, wszystko jasno opisuję, a ludzie i tak zaniżają ocenę sprzedaży
Gość: nocti
Jak się nie wygrało to jest nadzieja żeby cokolwiek na paragonie zarobić, ale jak widzę, że za nagrodę wartości 1000 zł ktoś sprzedał paragon za 30 zł to...
No i tyle...
Gość: ewikewik
Na pewno masz rację, lepiej mieć cokolwiek niż nic. Ale kiedy są listy rezerwowych to odbierasz sobie szansę na wygraną sprzedając paragon w pierwszej turze. Czasem świadomość, że cwaniak nie zarobił jest cenniejsza niż 30 zł
Gość: nocti
Ja w tej sytuacji akurat nie wzięłam udziału w konkursie, a ktoś kto sprzedał za 30 zł? Przekona się albo i nie. Tak czy inaczej moim zdaniem zdecydowanie za tanio schodzą te paragony. W niektórych przypadkach poniżej ceny zakupu produktów
Gość: lukaszroony1989
Ostatnio coś kiepsko z nowymi konkursami, wszystko tylko facebook a tam nie mam konta
aurorcia
Postów 4461
Data rejestracji 10.04.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie klikam i nie biorę udziału w klikanych!!!!
sambolera
Postów 3758
Data rejestracji 07.05.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
czesto tak jest w roznych sklepach
Gość: molly
Ja złożyłam tam konto ze względu na konki w gruncie rzeczy, ale konki na fejsie są najczęściej na lajki więc lipa i tak ....
Gość: czarnygreg
Pamiętacie jak z biedronka było?tylko duze proszki,cwaniaki
ludzka_istota
Postów 4197
Data rejestracji 08.01.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane 40
1. Papierologia na koniec semestru (chyba nie wyjdę z papierów nigdy
2. Fakt, że zlikwidowali jedyny punkt lotto w moim mieście
3. Brak kasy i ciągle nowe wydatki
4. Zero zrozumienia u mojego faceta
So I\'m never gonna dance again
The way I danced with you
Gość: pola731
no i sobie wykrakałam ...
slonecznik1309
Postów 3975
Data rejestracji 14.07.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
punkt nr 1 jest mi doskonale znany, a dodatkowo u nas za 2 tygodnie kontrola z kuratorium
Gość: iwonciaaa
frodo
Postów 3319
Data rejestracji 28.12.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Bo tak im wtgodniej
Gość: postscript
tereniagno
Postów 5304
Data rejestracji 19.03.2009
Punkty karne 0