Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: stonka
To i tak macie dobrze .Moja pije Bebilon 800g-ok 40zł...Bebiko?.. beee
joan
Postów 18757
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 9
melissa
Postów 1055
Data rejestracji 22.07.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Chyba najwyższa pora - mój młody jest w tym samym wieku i już od dłuższego czasu nie pije modyfikowanego (przestało mu smakować, woli zwykłe jak starszy), a i przygodę z pampersami zakończyliśmy definitywnie ponad rok temu:)
melissa
Postów 1055
Data rejestracji 22.07.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
No faktycznie
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
suuuper to wymyślili, normalnie jeździł ktoś z nas do lekarza pierwszego kontaktu, który wypisywał babci wszystkie leki, a teraz wyjdzie, że sama będzie musiała jeździć do każdego z osobna ?
zdolnabestia
Postów 5309
Data rejestracji 12.12.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane 2
Ja sobie oglądam wczoraj amerykański film, którego akcja toczy się w Szwecji, bohaterowie to Szwedzi, a gadają po angielsku, tylko z dziwnym akcentem
Gość: nocti
Doskonale... osoby chore na serce do kardiologa, a na NFZ terminy... Oczywiście zostaje lekarz prywatny bo każdy ma 100 zł miesięcznie na ten cel i ot tak może płacić.
Gdyby nie składki na ub. zdrowotne, które MUSZÊ mieć odprowadzane to już dawno bym te pieniądze przeznaczyła na fajną polisę zdrowotną, która jak za granicą pozwalałaby na bezpłatne korzystanie z usług prywatnych przychodni. Tylko niestety nie mogę zrezygnować z ubezpieczenia NFZ więc byłoby to podwójne płacenie składek
Gość: nocti
Tak jest! Bo każdy mówi po angielsku. Ile razy kogoś rozbroiło to jak czeski terrorysta mówił do swoich ludzi po angielsku? Nawet w kosmosie znają angielski i to jak
efelinkaaa
Postów 3061
Data rejestracji 27.10.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
juz od pampersów praktycznie odzwyczajony, bo przedszkolak
delfinka - a widzisz, a ja myślałam, że to wymysł apteki. Mi zawsze wypisywał lekarz rodzinny recepty na mleczko, dlatego mnie to zdziwiło.. no to świetnie, ciekawe czy będą mogli wypisać mi receptę na tabletki anty, tak jak robili do tej pory?
joan
Postów 18757
Punkty karne 0
Konkursy dodane 9
Cha cha, no fakt, wszystkie okna wychodzą na Wieżę
delfinka101
Postów 5761
Data rejestracji 08.06.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Możliwe,że to zmienią lub nie dotyczy wszystkich leków.Nam jednak już kazali pozapisywac sie na wizyty u lekarzy,mimo,ze mógłby nam nasz lekarz wypisywać.
Gość: postscript
i dopoki sie nie zorientowalas, to rozumialas? musisz opatentowac te rewolucyjna metode nauczania
Gość: postscript
co tam Jezus... Winnetou szprechający to było coś!
joan
Postów 18757
Punkty karne 0
Konkursy dodane 9
Cha cha cha, to był film Femme Fatale, na początku prawie nie ma dialogów, akcja niczym w MI plus dwie kobiety bara bara (również bez towarzystwa słów), tom się nie od razu zorientowała, że coś jest nie tak
Za rewelacyjną metodę dla siebie uważam:
1) dialogi EN + napisy PL. Aczkolwiek nie posiadam takich filmów, bo jak część miniprocenta naszego społeczeństwa, nigdy nie ściągnęłam z neta muzy ani filmu. Nie wybielam się, tak jakoś wyszło
2) dubbing DE (nawet, jeśli w czasie reklam np. sprzątam, zapamiętuję słowa). Obejrzenie filmu w polskiej tv to marnowanie czasu przed telewizorem, obejrzenie tego samego filmu na tv sat to NAUKA, tak sobie mówię
Gość: slonko365
A ja mam taką możliwość żeby były napisy zamiast lektora na niektórych kanałach. Nie wiem, czy to przy okazji tej telewizji cyfrowej, czy to jakoś od telewizora zależy - niezorientowana jestem, bo takiej regularnej telewizji prawie nie oglądam, ale mój mąż sobie tak czasami ogląda filmy.
A swoją drogą to poreklamuję Samsunga, którego kiedyś wygrałam - jest w tym tv takie coś jak Smart Tv - podłącza się telewizor do internetu i jest dostęp do różnych wybranych stron, np. Youtube, ipla, iplex, tvn player, tvp.vod.pl, wszystko za darmo i można sobie różne seriale i programy oglądać legalnie i w dobrej jakości.
Właśnie kończę oglądać cały serial Wojna i miłość i jeszcze wszystkie sezony Wiem co jem i programy Cejrowskiego - i te z z tvp i z tvn.
Jest tez sporo fajnych filmów z iplex, i rozrywkowych i np. dokumentów.
Jkby ktoś chciał, to nawet Klan sobie można ogladać
No to koniec reklamy
Gość: vilemo
Gość: czarna2318
sambolera
Postów 3758
Data rejestracji 07.05.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
tak bylo jest i bedZie
walentynki-wieczor walentynkowy, milosne wyznanie
nowy rok_ noworoczne postanowienia
wielkanoc-najpiekniejsza pisanka
itp itd
mozna sobie szablony stworzyc
aneta411
Postów 886
Data rejestracji 15.06.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Poważnie tak zdrożały paski? Ja mam mały zapas z zeszłego roku, kupowałam po 1 gr op. w promocji... 61,50 toż to rozbój, a opakowanie starczy na kilka dni. Nie wiesz czy do wszystkich glukometrów tak zdrożały? Pod koniec 2011 r. słyszałam, że będziemy mieli możliwość wymiany starych glukometrów na nowsze, do których paski będą kosztowały kilka zł (ryczałt). A teraz cisza na ten temat
ziolko
Postów 10417
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane