Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
agusia147
Postów 4520
Data rejestracji 01.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nic nie straciłaś
Zrobię zakupy w: Top Market, Rossman, Tesco, Real, Auchan, Carrefour, Lidl, Biedronka, Żabka
ziolko
Postów 10417
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
No co ty taki kultowy serial
ziolko
Postów 10417
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jak masakra... nudny się zrobił
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Złość na złodzieja jeszcze nie przeszła...
ktosiu
Postów 1210
Data rejestracji 08.09.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
No nie! A myślałam, że będę oryginalna! Nawet nie wiesz jakie podobne wysłałam
C'est le moment ou jamais...
malutka456
Postów 2712
Data rejestracji 03.08.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: pola731
Gość: tato999
a co tu się wkurzać że pokazują kogoś brzydkie ramiona?
a co to w serialach mają być tylko piękności? młode, piękne, jędrne i w ogóle?
po zakończeniu konkursu nawet jak wynik mam ten sam (czyt. zero wygranych ) mniej mnie to wkurza
radosna
Postów 2444
Data rejestracji 20.02.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Czyżby wynaleziono maszynę do czytania w myślach?
Jestem radosna jak wiosna!
aurorcia
Postów 4461
Data rejestracji 10.04.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
to samo teraz chciałam napisać!Wkurza mnie Dove Tesco i C4
Nie klikam i nie biorę udziału w klikanych!!!!
agamaty
Postów 2876
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ty się ciesz, jeszcze trochę to zacznie ci konkursy twórczością wizualną wygrywać
narazie kreatywnie wymalowała wczoraj wszystkie mebelki dla Barbie kredkami świecowymi , w sobotę pomagała mi w pieczeniu - smarowała blachę masłem - efekt - blacha prawie sucha za to ściana w kuchni na wysokości metra cudownie i równiutko wysmarowana masłem...
psa karmiła czekoladą - a że mam psa mądrego i nie chciał ruszyć to mu wtarła w brodę
w trakcie wizyty w toalecie przerobiła całą rolkę papieru toaletowego na kuleczki do grania (bo tymi Wojtka mi się nie pozwalasz bawić)
czego jak czego ale kreatywności jej nie brakuje
Gość: iskierka
tusiek
Postów 697
Data rejestracji 23.03.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Sędzina co obiadu ogotowac nie może.Wogóle nawet sama jej gra mnie wkurza.Marta-mimoza-masakra
Gość: nocti
Nie było mowy o wysyłce nagród tylko o znalezieniu się w grupie badawczej. Kociarze tak błyskawicznie jeszcze niczego nigdy nie wysłali. Poza tym na potwierdzenie danych do wysyłki czekają chyba do 18 lutego więc dopiero po tym terminie spodziewałabym się nadawania przesyłek.
W badaniu sama wyznaczasz czas rozpoczęcia zabawy więc jeśli rozpoczęłaś 1 etap to niestety tego się nie da zatrzymać i co 3 dni kolejne dane trzeba wprowadzić.
Gość: kasiawr
Nie widzę w bazie i wkurza mnie to
Gość: swibek
rozkoszna czterolatka
a złoszczę się ,bo im bardziej pilnuję tym bardziej broi - chciałam jej coś urozmaicić żeby sie nie pętała to mam