Wkurza mnie...

agusia147

#5016242 Napisano: 13.02.2012 10:25:24
katrin22 napisał(a):

zeida napisał(a):

A mnie wkurza Marta z M jak Miernota - ta baba to tylko leży a jej dzieckiem opiekują się inni ! I cały czas pokazywane są jej grube łapska - rany, czy tam nikt nie widzi, jakie ona ma grubaśne ramiona??? Wszystkie kobiety w serialu eksponują swoje ładne talie, nogi, buzie, a toto nosi w kółko bezrękawniki! O rany, jak mnie ta baba wkurza !

O i masz!!! wqrzyłam się, że przegapiłam M jak miernota emotka

Nic nie straciłaś emotka Sałatkę przesolili...
0 0

ziolko

#5016246 Napisano: 13.02.2012 10:27:54
też Martusia mnie wkurza, dlatego już nie oglądam M emotka emotka
0 0

agusia147

#5016264 Napisano: 13.02.2012 10:34:30
ziolko napisał(a):

No co ty taki kultowy serial emotka Moja teściowa oglądała, więc mi się kątem oka też dostało emotka M jak Mimoza emotka
0 0

ziolko

#5016274 Napisano: 13.02.2012 10:39:17
agusia147 napisał(a):

ziolko napisał(a):

No co ty taki kultowy serial emotka Moja teściowa oglądała, więc mi się kątem oka też dostało emotka M jak Mimoza emotka

jak masakra... nudny się zrobił emotka
0 0

agusia147

#5016525 Napisano: 14.02.2012 09:17:25
No jak to tasiemiec, powoli moda na sukces się robi, każdy z każdym sypia, każdy z każdym ma dziecko emotka

Złość na złodzieja jeszcze nie przeszła...
0 0

ktosiu

#5016555 Napisano: 14.02.2012 09:27:34
79magda napisał(a):

joan napisał(a):

Wyślij na mena, nie sygnuj własnym nazwiskiem emotka

Nie wiem, czy jakikolwiek mężczyzna przyzna się do wymyślenia takiego czegoś:

Prawdziwy mężczyzna dba o włosy, ponieważ...

zna tajemnicę przekazywaną skrycie, że nie są mu dane na całe życie, więc zanim się staną tylko wspomnieniem, docenia je niczym od szefa premię
emotka emotka emotka

No nie! A myślałam, że będę oryginalna! Nawet nie wiesz jakie podobne wysłałam emotka To znaczy trochę inne, ale z motywem, że je ceni zanim straci... emotka czy kiedyś stworzę coś, na co inni nie wpadli przede mną??
0 0

malutka456

#5016577 Napisano: 14.02.2012 09:37:18
ktosiu napisał(a):

79magda napisał(a):

joan napisał(a):

Wyślij na mena, nie sygnuj własnym nazwiskiem emotka

Nie wiem, czy jakikolwiek mężczyzna przyzna się do wymyślenia takiego czegoś:

Prawdziwy mężczyzna dba o włosy, ponieważ...

zna tajemnicę przekazywaną skrycie, że nie są mu dane na całe życie, więc zanim się staną tylko wspomnieniem, docenia je niczym od szefa premię
emotka emotka emotka

No nie! A myślałam, że będę oryginalna! Nawet nie wiesz jakie podobne wysłałam emotka To znaczy trochę inne, ale z motywem, że je ceni zanim straci... emotka czy kiedyś stworzę coś, na co inni nie wpadli przede mną??

myslalam nad czyms podobnym, ale w ostatecznosci nie wyslalam
emotka
0 0

Gość: pola731

#5016586 Napisano: 14.02.2012 09:40:39
wkurzyła mnie córka - siedzi od tygodnia w domu chora, nudzi się jak mops - więc siadłam z nią porysować , kolorować - bardzo to lubi - poszłam na 2 minuty do łazienki a ta artystka całe nowe rajstopki zarysowała czarnym permanentnym markerem we wzorki ...bo jej gładkie do bluzki z kwiatkiem nie pasowały
0 0

Gość: tato999

#5016591 Napisano: 14.02.2012 09:42:08
agusia147 napisał(a):

katrin22 napisał(a):

zeida napisał(a):

A mnie wkurza Marta z M jak Miernota - ta baba to tylko leży a jej dzieckiem opiekują się inni ! I cały czas pokazywane są jej grube łapska - rany, czy tam nikt nie widzi, jakie ona ma grubaśne ramiona??? Wszystkie kobiety w serialu eksponują swoje ładne talie, nogi, buzie, a toto nosi w kółko bezrękawniki! O rany, jak mnie ta baba wkurza !

O i masz!!! wqrzyłam się, że przegapiłam M jak miernota emotka

Nic nie straciłaś emotka Sałatkę przesolili...

a co tu się wkurzać że pokazują kogoś brzydkie ramiona?

a co to w serialach mają być tylko piękności? młode, piękne, jędrne i w ogóle?
0 0

#5016773 Napisano: 14.02.2012 11:13:51
chyba jednak wolę jak wyniki konkursu ogłaszają juz po zakończeniu - dołuje mnie aktualne Dove i w Tesco i C4 , każdego dnia pozbawiają mnie złudzeń i podkopują wiarę w moją kreatywność

po zakończeniu konkursu nawet jak wynik mam ten sam (czyt. zero wygranych ) mniej mnie to wkurza
0 0

radosna

#5016788 Napisano: 14.02.2012 11:18:47
pola731 napisał(a):

chyba jednak wolę jak wyniki konkursu ogłaszają juz po zakończeniu - dołuje mnie aktualne Dove i w Tesco i C4 , każdego dnia pozbawiają mnie złudzeń i podkopują wiarę w moją kreatywność

po zakończeniu konkursu nawet jak wynik mam ten sam (czyt. zero wygranych ) mniej mnie to wkurza

Czyżby wynaleziono maszynę do czytania w myślach?
0 0

aurorcia

#5016789 Napisano: 14.02.2012 11:18:47
pola731 napisał(a):

to samo teraz chciałam napisać!Wkurza mnie Dove Tesco i C4 emotka emotka już dałam sobie spokój,bo wymyślałam cuda na kiju i nic!Już nie mam pojęcia jak do nich trafić,ech...
0 0

agamaty

#5016827 Napisano: 14.02.2012 11:31:36
pola731 napisał(a):

wkurzyła mnie córka - siedzi od tygodnia w domu chora, nudzi się jak mops - więc siadłam z nią porysować , kolorować - bardzo to lubi - poszłam na 2 minuty do łazienki a ta artystka całe nowe rajstopki zarysowała czarnym permanentnym markerem we wzorki ...bo jej gładkie do bluzki z kwiatkiem nie pasowały

ty się ciesz, jeszcze trochę to zacznie ci konkursy twórczością wizualną wygrywać emotka emotka
0 0

#5016842 Napisano: 14.02.2012 11:36:28
agamaty napisał(a):

pola731 napisał(a):

ty się ciesz, jeszcze trochę to zacznie ci konkursy twórczością wizualną wygrywać emotka emotka

narazie kreatywnie wymalowała wczoraj wszystkie mebelki dla Barbie kredkami świecowymi , w sobotę pomagała mi w pieczeniu - smarowała blachę masłem - efekt - blacha prawie sucha za to ściana w kuchni na wysokości metra cudownie i równiutko wysmarowana masłem...
psa karmiła czekoladą - a że mam psa mądrego i nie chciał ruszyć to mu wtarła w brodę emotka (mam sznaucera więc z taką efektowną bródką psiak)
w trakcie wizyty w toalecie przerobiła całą rolkę papieru toaletowego na kuleczki do grania (bo tymi Wojtka mi się nie pozwalasz bawić)

czego jak czego ale kreatywności jej nie brakuje
0 0

Gość: iskierka

#5016844 Napisano: 14.02.2012 11:37:15
mnie wkurza testowanie na kociarze.pl zaczeli 3 etap badania a u mnie jeszcze nie ma tych próbek a niby przesyłkę w tamtym tygodniu wysłali emotka
0 0

tusiek

#5016845 Napisano: 14.02.2012 11:37:17
ziolko napisał(a):

agusia147 napisał(a):

ziolko napisał(a):

jak masakra... nudny się zrobił emotka

Sędzina co obiadu ogotowac nie może.Wogóle nawet sama jej gra mnie wkurza.Marta-mimoza-masakra
0 0

Gość: nocti

#5016854 Napisano: 14.02.2012 11:42:19
iskierka napisał(a):

mnie wkurza testowanie na kociarze.pl zaczeli 3 etap badania a u mnie jeszcze nie ma tych próbek a niby przesyłkę w tamtym tygodniu wysłali emotka

Nie było mowy o wysyłce nagród tylko o znalezieniu się w grupie badawczej. Kociarze tak błyskawicznie jeszcze niczego nigdy nie wysłali. Poza tym na potwierdzenie danych do wysyłki czekają chyba do 18 lutego więc dopiero po tym terminie spodziewałabym się nadawania przesyłek.

W badaniu sama wyznaczasz czas rozpoczęcia zabawy więc jeśli rozpoczęłaś 1 etap to niestety tego się nie da zatrzymać i co 3 dni kolejne dane trzeba wprowadzić.
0 0

Gość: kasiawr

#5017378 Napisano: 14.02.2012 03:24:21

http://portal.tak...5:inne&Itemid=18

Konkurs Taka Kuchnia emotka

Nie widzę w bazie i wkurza mnie to
emotka
0 0

Gość: swibek

#5017531 Napisano: 14.02.2012 04:18:39
pola731 napisał(a):

agamaty napisał(a):

pola731 napisał(a):

narazie kreatywnie wymalowała wczoraj wszystkie mebelki dla Barbie kredkami świecowymi , w sobotę pomagała mi w pieczeniu - smarowała blachę masłem - efekt - blacha prawie sucha za to ściana w kuchni na wysokości metra cudownie i równiutko wysmarowana masłem...
psa karmiła czekoladą - a że mam psa mądrego i nie chciał ruszyć to mu wtarła w brodę emotka (mam sznaucera więc z taką efektowną bródką psiak)
w trakcie wizyty w toalecie przerobiła całą rolkę papieru toaletowego na kuleczki do grania (bo tymi Wojtka mi się nie pozwalasz bawić)

czego jak czego ale kreatywności jej nie brakuje

emotka o co się wkurzać.. to tylko dziecko!! emotka uczy się życia a Ty się złościsz.. emotka a ile ona ma lat?? bo to chyba taki rozkoszny wiek.. emotka
0 0

#5017538 Napisano: 14.02.2012 04:20:26
swibek napisał(a):

emotka o co się wkurzać.. to tylko dziecko!! emotka uczy się życia a Ty się złościsz.. emotka a ile ona ma lat?? bo to chyba taki rozkoszny wiek.. emotka

rozkoszna czterolatka emotka
a złoszczę się ,bo im bardziej pilnuję tym bardziej broi - chciałam jej coś urozmaicić żeby sie nie pętała to mam
0 0