Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
delfinka101
Postów 5761
Data rejestracji 08.06.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dziękuję:)..dzisiaj nic mi sie nie udaje..zbyt wolno wszystko kojarzę...glowa mi peka i chyba kawę wypiję..3
Gość: aneczka155
jokan
Postów 8822
Data rejestracji 13.07.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jak to pękła
ja natomiast miałam kiedyś hudrualika, który wywiercil dziurę w wannie
a wkurzam się, bo dzisiaj żle się czuję
Zrobię zakupy: ITM, Dino, Żabka,Biedronka, Polomarket, Stokrotka, Delikatesy Centrum, Lotos, Orlen, Rossmann...inne - zapraszam:)
https://www.tipli.pl/p/3798747
Zyskaj zwrot za zakupy online - ja już zyskałam ponad 920 zł
dzasmina
Postów 2372
Data rejestracji 10.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jupi, wrócił
ale to powyższe pisanie z telefonu coś nie bardzo mi wyszło
Zdradliwa wena, raz jest raz jej nie ma...
No po prostu jest taka długa na 20 cm jakby rysa, przydusiłam trochę bardziej i zrobiła się 5 cm dłuższa.
Ja już się śmiałam z siostry, że widocznie wanna jest nie na jej wagę robiona
Ja już nie wnikam co ona tam robiła
No nic jutro pojedziemy do sklepu reklamować.
A ten Twój hydraulik to niezły haha
Gość: rodos
Gość: smerfetka007
z frosty będą jeszcze mejlować przez kilka dni, więc pewnie coś wpadnie
Gość: katrin22
ja prądu nie miałam od wczoraj
Normalnie NUDA!!!!!!
Dobrze, że oddali teraz
dzasmina
Postów 2372
Punkty karne 0
Konkursy dodane
od braku internetu gorszy jest tylko brak prądu, współczuję
na szczęście te trudne chwile są już za nami
wkurza mnie, że tata nie pokłada wiary w moje zdolności kulinarne i nie chce, żebym robiła pączki (no, jeszcze się nie zdarzyło, żeby mi się udały, ale kto wie, może tym razem byłoby inaczej), oponek też nie chce, a pamiętam, że ostatnio jak je robiłam (kilka lat temu) to były całkiem całkiem. a w sumie to dobrze, po co mi kolejny bałagan.
Gość: gosia16
ale tam podaje się numer paragonu
karolkas
Postów 1248
Data rejestracji 24.07.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
-------------------
-------------------
Gość: czarna2318
Ja też jeszcze nie jadłam ale planuje zrobić,czekam tylko aż najdzie mnie wena na robienie,może do północy zdążę
A w temacie to wkurza mnie,że jestem taka roztargniona i nie mogę nad tym zapanować.Dzisiaj rano odwaliłam takie coś.Zawiozłam dziecko do szkoły,wracam do domu,szukam telefonu i nie mogę znaleźć,byłam pewna,że wypadł mi gdzieś przy szkole.Więc z powrotem pojechałam pod szkołę,szukam i nic.Dzwoniłam drugim telefonem,żeby dzwonek usłyszeć i po dzwonku wytropić ale jak na złość wyłączyłam rano dźwięk.Wracam zrezygnowana do domu,a telefon jak gdyby nigdy nic,leży na szafce,bo go tam położyłam jak dziecko ubierałam.A byłam pewna,że jednak go wzięłam ze sobą
Gość: quaqua
Zrób mini pączki serowe, nie ma szansy, żeby się nie udały. Pycha.
przepis np. tu: http://www.mojego...czki_z_sera_wg_aleex
dzasmina
Postów 2372
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dziękuję Ci za przepis, kiedyś się skuszę, ale nie dziś, bo już mam dość (czyt. i nie chce mi się).
angi
Postów 92
Data rejestracji 17.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Pyszne są te pączki <mniam>
Ja skorzystam z przepisu kiedyś. Dzięki
Gość: emka86
79magda
Postów 5007
Data rejestracji 05.02.2009