Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
abodak
Postów 2220
Data rejestracji 29.12.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 12
ja mojemu wlasnie zrobilam urozmaicenie-dalam mu szminki,cienie,puder i do dyspozycji swoja twarz-wygladam hmmm karnawałowo
klik dla dzieci,to tylko chwilka http://www.dobryklik.pl/
Gość: swibek
to mnie pocieszacie..
wkurza mnie, że już tyle godzin a ja się nie mogę zabrać za konkretną robotę..
magdus8
Postów 457
Data rejestracji 04.12.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
to masz złote dziecko, mój ostatnio podarł tapetę, bo był zdenerwowany
anialistopad
Postów 14237
Data rejestracji 06.07.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
skąd ja to znam , mój to samo w tamtym roku remont a jego pokoik wygląda jakbym 10 lat go nie robiła , tapeta oderwana pomalowana , ściany poobijane pomazane kredką masakra normalnie
www.zabawkikrasnala.pl
Gość: pola731
a swoją młodą porównuję raczej do rtęci - rozbiega się we wszystkie strony zanim się zorientuję gdzie poszła
masza
Postów 7698
Data rejestracji 11.11.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
u mnie tez masakra psotny 4 latek i rozkoszna 2-latka potrafią całe mieszkanie przestawić
Obcując z kotem, człowiek ryzykuje jedynie to, że stanie się wewnętrznie bogatszy.
Colette
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jak weszłam do pokoju zobaczyłam 100 zł niczym witraż - oczywiście żabkowy
Jak mąż poszedł do banku wymienić je, to pani w kasie tak się śmiała,że aż nieszczęsne żabki oddała nam na pamiątke
Gość: katrin22
Gość: goralecka
Kurcze czy to jest mecz jakis czy co?Albo pogrzeb jakiejś super gwiazdy?
Nie wystarczy już jeden artykuł i 2 min relacji...ehh...
mia
Postów 17591
Data rejestracji 04.05.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane 34
No wiesz co... to jakaś totalna makabra
Obedrą tę rodzinę z reszty intymności!
Przecież chyba na litość można nie wyrazić zgody na coś takiego?
Czy też to już nie jest prywatny pogrzeb, a publiczny?
Opowiedz Panu Bogu o swoich planach na przyszłość, a rozbawisz Go do rozpuku...
Gość: nocti
Sami niestety zrobili ze swojej rodziny jakieś reality show. Do momentu poszukiwań dziecka rozumiałam bo szum medialny mógł w tej sytuacji pomóc. Od momentu gdy jednak okazało się, że Madzia nie żyje nie rozumiem po jakiego ***** wywiady i konferencje prasowe, publiczne omawianie życia rodziny, problemów i WSZYSTKIEGO. Ten temat już od pewnego czasu omijam szerokim łukiem.
Gość: pola731
dalej - wkurza mnie to , ale taki lajf
Gość: kotek11
efelinkaaa
Postów 3061
Data rejestracji 27.10.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
olunka
Postów 8535
Data rejestracji 03.06.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
dokładnie tak samo, z tym, że ja sie nie zastanawiałam bo nie przeczytałam reg
napisałam juz maila do niech zobaczymy co odpiszą
\"...To piosenka, która mówi
Jak się nie ma, co się lubi
To nie lubi się i tego, co się ma.\"
silvia8
Postów 1205
Data rejestracji 16.04.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zgadzam się, w informacji zwrotnej nic nie było o oświadczeniu. Zła jestem na siebie, ale cóż, wychodzi nie czytanie regulaminu...
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
silvia8
Postów 1205
Data rejestracji 16.04.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja napisałam i otrzymałam odpowiedź- Zgodnie z regulaminem, oświadczenia należało przesyłać do dnia 10.02.2012.
Wszystkie zasady udziału w akcji zostały opisane w regulaminie.
Postępowanie przyznawania nagród w akcji zostało zakończone z dniem dzisiejszym wraz z ogłoszeniem listy zwycięzców.
luk1990
Postów 2353
Data rejestracji 13.10.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
ale to chodzi o oswiadczenie jak sie juz wygralo, tak ?:)
alaalex40 i luk1990
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nie, to chodzii o oświadczenie, że jest się autorem tekstu i to był warunek, żeby brali zgłoszenie pod uwagę - z tego wychodzi...