Wkurza mnie...

abodak

#5017545 Napisano: 14.02.2012 04:23:20
pola731 napisał(a):

a złoszczę się ,bo im bardziej pilnuję tym bardziej broi - chciałam jej coś urozmaicić żeby sie nie pętała to mam

ja mojemu wlasnie zrobilam urozmaicenie-dalam mu szminki,cienie,puder i do dyspozycji swoja twarz-wygladam hmmm karnawałowo emotka
0 0

Gość: swibek

#5017574 Napisano: 14.02.2012 04:37:32
abodak napisał(a):

pola731 napisał(a):

a złoszczę się ,bo im bardziej pilnuję tym bardziej broi - chciałam jej coś urozmaicić żeby sie nie pętała to mam

ja mojemu wlasnie zrobilam urozmaicenie-dalam mu szminki,cienie,puder i do dyspozycji swoja twarz-wygladam hmmm karnawałowo emotka

to mnie pocieszacie.. emotka mój 2,5 latek narazie potrafi się bawić tak, że szkód nie wyrzadza.. najbardziej lubi kolorowanki, ciastoline i wycina nożyczkami papier kolorowy, tasiemki, sznurki i oczywiście klej!! emotka ale ma swój kącik i jeszcze się na ściany nie przeniósł.. emotka ale wszystko przed nami!! emotka

wkurza mnie, że już tyle godzin a ja się nie mogę zabrać za konkretną robotę.. emotka niechcica mnie ogarnęła.. emotka
0 0

magdus8

#5017582 Napisano: 14.02.2012 04:45:07
swibek napisał(a):

to mnie pocieszacie.. emotka mój 2,5 latek narazie potrafi się bawić tak, że szkód nie wyrzadza.. najbardziej lubi kolorowanki, ciastoline i wycina nożyczkami papier kolorowy, tasiemki, sznurki i oczywiście klej!! emotka ale ma swój kącik i jeszcze się na ściany nie przeniósł.. emotka ale wszystko przed nami!! emotka

wkurza mnie, że już tyle godzin a ja się nie mogę zabrać za konkretną robotę.. emotka niechcica mnie ogarnęła.. emotka

to masz złote dziecko, mój ostatnio podarł tapetę, bo był zdenerwowany emotka a taki miał kiedyś ładny pokoik, teraz tapeta podarta, ściany w plastelinie ...
0 0

anialistopad

#5017627 Napisano: 14.02.2012 05:03:20
magdus8 napisał(a):

swibek napisał(a):

to masz złote dziecko, mój ostatnio podarł tapetę, bo był zdenerwowany emotka a taki miał kiedyś ładny pokoik, teraz tapeta podarta, ściany w plastelinie ...

skąd ja to znam , mój to samo w tamtym roku remont a jego pokoik wygląda jakbym 10 lat go nie robiła , tapeta oderwana pomalowana , ściany poobijane pomazane kredką masakra normalnie
emotka
0 0

Gość: pola731

#5017636 Napisano: 14.02.2012 05:07:03
sćiany poza kuchnią u mnie są czyste , ale za to odkryłam dziś stół od spodu cały wymalowany - jak młoda pójdzie spać to będę szorować

a swoją młodą porównuję raczej do rtęci - rozbiega się we wszystkie strony zanim się zorientuję gdzie poszła
0 0

masza

#5017655 Napisano: 14.02.2012 05:15:33
kaki76 napisał(a):

magdus8 napisał(a):

swibek napisał(a):

skąd ja to znam , mój to samo w tamtym roku remont a jego pokoik wygląda jakbym 10 lat go nie robiła , tapeta oderwana pomalowana , ściany poobijane pomazane kredką masakra normalnie
emotka

u mnie tez masakra psotny 4 latek i rozkoszna 2-latka potrafią całe mieszkanie przestawić
0 0

kalisto1986

#5017722 Napisano: 14.02.2012 05:35:05
Ja pamiętam jak mój syn jak miał coś koło 3 lat, dostał od nas dziurkacz, który wycinał kształty żabek. Jednego razu zostawiłam kasę na wierzchu, coś robiłam w kuchni a mały się bawił.
Jak weszłam do pokoju zobaczyłam 100 zł niczym witraż - oczywiście żabkowy
Jak mąż poszedł do banku wymienić je, to pani w kasie tak się śmiała,że aż nieszczęsne żabki oddała nam na pamiątke emotka
0 0

Gość: katrin22

#5018153 Napisano: 14.02.2012 08:39:24
Wkurzają mnie już te różowe serduszka wszędzie emotka
0 0

Gość: goralecka

#5018336 Napisano: 14.02.2012 09:55:37
wkurza mnie super express - transmisja pogrzebu Madzi na żywo tylko u nas!

Kurcze czy to jest mecz jakis czy co?Albo pogrzeb jakiejś super gwiazdy? emotka emotka

Nie wystarczy już jeden artykuł i 2 min relacji...ehh...
0 0

mia

#5018393 Napisano: 14.02.2012 10:40:24
goralecka napisał(a):

Kurcze czy to jest mecz jakis czy co?Albo pogrzeb jakiejś super gwiazdy? emotka emotka

No wiesz co... to jakaś totalna makabra emotka
Obedrą tę rodzinę z reszty intymności!
Przecież chyba na litość można nie wyrazić zgody na coś takiego?
Czy też to już nie jest prywatny pogrzeb, a publiczny? emotka
0 0

Gość: nocti

#5018640 Napisano: 15.02.2012 09:42:12
mia napisał(a):

goralecka napisał(a):

No wiesz co... to jakaś totalna makabra emotka
Obedrą tę rodzinę z reszty intymności!
Przecież chyba na litość można nie wyrazić zgody na coś takiego?
Czy też to już nie jest prywatny pogrzeb, a publiczny? emotka

Sami niestety zrobili ze swojej rodziny jakieś reality show. Do momentu poszukiwań dziecka rozumiałam bo szum medialny mógł w tej sytuacji pomóc. Od momentu gdy jednak okazało się, że Madzia nie żyje nie rozumiem po jakiego ***** wywiady i konferencje prasowe, publiczne omawianie życia rodziny, problemów i WSZYSTKIEGO. Ten temat już od pewnego czasu omijam szerokim łukiem.
0 0

Gość: pola731

#5018665 Napisano: 15.02.2012 09:53:47
biorę urlop od konkursów , przymusowy - bo wyniki mam takie ,że lepiej teraz nie wtapiać
dalej - wkurza mnie to , ale taki lajf
0 0

Gość: kotek11

#5018734 Napisano: 15.02.2012 10:16:37
a mnie wkurza brak weny.. choc nie.. moze bardziej me lenistwo.. nawet konkursow mi sie nie chce szukac... a potem jestem zla, ze nie wygrywam... nawet nie chce mi sie kodow z lowicza wklepac.... kto mi da porzadnego kopa...
0 0

efelinkaaa

#5018779 Napisano: 15.02.2012 10:31:03
wkurzyło mnie palette.. właśnie zastanawiałam się czy odsyłać oświadczenie pocztą, ale zmyliła mnie zwrotka od nich na maila (dziękujemy za zgłoszenie, poinformujemy cię o wynikach bla bla).. ale chyba sporo osób nie wysłało oświadczenia, prawda?
0 0

olunka

#5018783 Napisano: 15.02.2012 10:32:04
efelinkaaa napisał(a):

wkurzyło mnie palette.. właśnie zastanawiałam się czy odsyłać oświadczenie pocztą, ale zmyliła mnie zwrotka od nich na maila (dziękujemy za zgłoszenie, poinformujemy cię o wynikach bla bla).. ale chyba sporo osób nie wysłało oświadczenia, prawda?

dokładnie tak samo, z tym, że ja sie nie zastanawiałam bo nie przeczytałam reg emotka
napisałam juz maila do niech zobaczymy co odpiszą
0 0

silvia8

#5018791 Napisano: 15.02.2012 10:34:04
efelinkaaa napisał(a):

Zgadzam się, w informacji zwrotnej nic nie było o oświadczeniu. Zła jestem na siebie, ale cóż, wychodzi nie czytanie regulaminu...
0 0

efelinkaaa

#5018792 Napisano: 15.02.2012 10:34:10
olunka - ja nawet zadałam pytanie w szukam czy wysyłacie oświadczenie, ale nikt nie odpisał emotka
0 0

silvia8

#5018795 Napisano: 15.02.2012 10:35:08
olunka napisał(a):

efelinkaaa napisał(a):

dokładnie tak samo, z tym, że ja sie nie zastanawiałam bo nie przeczytałam reg emotka
napisałam juz maila do niech zobaczymy co odpiszą

Ja napisałam i otrzymałam odpowiedź- Zgodnie z regulaminem, oświadczenia należało przesyłać do dnia 10.02.2012.
Wszystkie zasady udziału w akcji zostały opisane w regulaminie.
Postępowanie przyznawania nagród w akcji zostało zakończone z dniem dzisiejszym wraz z ogłoszeniem listy zwycięzców.

0 0

luk1990

#5018804 Napisano: 15.02.2012 10:37:33
efelinkaaa napisał(a):

olunka - ja nawet zadałam pytanie w szukam czy wysyłacie oświadczenie, ale nikt nie odpisał emotka

ale to chodzi o oswiadczenie jak sie juz wygralo, tak ?:)
0 0

efelinkaaa

#5018807 Napisano: 15.02.2012 10:39:08
alaalex40 napisał(a):

efelinkaaa napisał(a):

ale to chodzi o oswiadczenie jak sie juz wygralo, tak ?:)

nie, to chodzii o oświadczenie, że jest się autorem tekstu i to był warunek, żeby brali zgłoszenie pod uwagę - z tego wychodzi...
0 0