Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
mia
Postów 17591
Data rejestracji 04.05.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane 34
Tak, tak, wiem, tłusty czwartek i tak dalej, ale dla mnie każda okazja jest dobra, żeby dopaść słodkiego... a sadła mam już jak borsuk na zimę
Opowiedz Panu Bogu o swoich planach na przyszłość, a rozbawisz Go do rozpuku...
merynosek
Postów 1784
Data rejestracji 13.09.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
U mnie jeszcze gorzej... Żeby nie było, że mam multum kont - grałam również dla forumowych koleżanek...
Wkurza mnie wszystko...
Gość: katrin22
Oj nawet mi nie mów, dobrze, że miałam zapas świeczek;
cudaczek121
Postów 6833
Data rejestracji 28.02.2006
Punkty karne 1
Konkursy dodane
a mnie wkurza,że choćbym zjadła z 10 pączków, to nie jestem w stanie porządnie przytyć
https://poznaj.to/rejestracja?r=qYGwG
http://greenpanth...pl/?rf=fe7923290ef74
http://rejestracj...apros.htm?u=76199977
https://panel.dem...2421eee602a151c9a17/
Gość: goralecka
a dziś było w telewizji śniadaniowej o tym jak zdrowo przytyć i co jesc
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja ( w pięknych, zamierzchłych czasach
cudaczek moim zdaniem nic nie zrobisz, zostaje Ci pogodzić się i mieć nadzieję, że kiedyś nie będziesz miala całkiem przeciwych problemów
Gość: mariolakal
radosna
Postów 2444
Data rejestracji 20.02.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
http://wiadomosci...html?lokale=warszawa
Jestem radosna jak wiosna!
karolkas
Postów 1248
Data rejestracji 24.07.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
za późno , ale dzięki za propozycję. Teraz się wkurzam, bo po całodniowym poście pożarłam 3 pączki na raz i teraz mam wyrzuty i ledwo się ruszam. Kobieta to jednak dziwne ustrojstwo i tak źle i tak niedobrze.
-------------------
-------------------
isiulka
Postów 3498
Data rejestracji 28.05.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 2
Gość: magma6
mnie tez wkur..a kazde oszustwo
Gość: rodos
Musisz jak najszybciej odpowiedzieć na zadane pytanie
ashley878
Postów 2205
Data rejestracji 09.10.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: gosia16
tak ale też podać w sms nr paragonu
joan
Postów 18756
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 9
Facet nr 1 - nastolatek, wąsa nie ma nawet, gdy kakao pije, posiadacz gitary elektrycznej, syn sąsiada z mojego piętra. Wczoraj chyba miał wolną chatę, bo muzyka metalowa przy akompaniamencie gitary elektrycznej wwiercała mi się w mózg do 3 w nocy. Walenie pięścią w ścianę zmieniło natężenie dźwięków o jedną setną decybela. A może debila.
Facet nr 2 - mężczyzna o wieku biologicznym 18, wąsa nie ma, bo nie chce mieszkać w kartonie pod mostem, niepracujący. Na moje hasło Dzwonię po Straż Miejską! zasugerował, żeby tego nie robić, bo g*rz jest krewnym sąsiadów z parteru. A w ogóle najlepiej to byłoby ubrać się, wyjść na mróz, przejść do sąsiedniej klatki i przez domofon poprosić o zachowanie ciszy nocnej. Powiedział-co-wiedział, otulił się kołdrą i obrócił na drugi bok. Nie była to zapowiedź rycerskiej postawy; raczej zachęta, bym się przespacerowała, co oczywiście nie nastąpiło.
EPILOG:
Kilka dni temu umówiłam się ze znajomymi na obiadokolację w pizzerii. Nie muszę więc dziś gotować dla Faceta nr 2. Zresztą i tak nie byłoby obiadu, jestem na to zbyt śpiąca
Po godzinie 16 zadzwonię do sąsiadów z parteru i zapytam, czy Facet nr 1 (bratanek) jest uczulony na słuchawki. I czy dostał od rodziców szlaban na brzękolenie na gitarze w ciągu dnia, co odreagowuje w nocy. I czy podejrzewają, że ma problem ze zdefiniowaniem słowa cisza
Gość: iwonciaaa
Dzień przed egzaminem okazuje się, że nie możemy go mieć, bo coś tam coś tam. I że zdajemy go z grupą, która miała całkowicie inne zagadnienia i zajęcia z kimś innym;/ szlag mnie chwyta, bo nic nie rozumiem.
efelinkaaa
Postów 3061
Data rejestracji 27.10.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
leelee
Postów 903
Data rejestracji 26.03.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: aneczka155
echh a chciałam raz zrobić coś innego a nie tylko ciastka