Wkurza mnie...

mia

#5022016 Napisano: 16.02.2012 04:09:17
A mnie wkurza, że rano ledwo tyłek wcisnęłam w dżinsy, a po tym jak to skonstatowałam, to wrąbałam dwa pączki w pracy, a na tym się na pewno nie skończy, bo w kuchni leży ich jeszcze sześć, z których lwią część na pewno ja pożrę... emotka

Tak, tak, wiem, tłusty czwartek i tak dalej, ale dla mnie każda okazja jest dobra, żeby dopaść słodkiego... a sadła mam już jak borsuk na zimę emotka
0 0

merynosek

#5022034 Napisano: 16.02.2012 04:15:18
xoo_xoo_xoo napisał(a):

czuczu 0/3 emotka emotka emotka a tak liczyłam na chociaż jedną książeczkę.

U mnie jeszcze gorzej... Żeby nie było, że mam multum kont - grałam również dla forumowych koleżanek...
Wkurza mnie wszystko...
0 0

Gość: katrin22

#5022106 Napisano: 16.02.2012 04:58:26
dzasmina napisał(a):

katrin22 napisał(a):

ja prądu nie miałam od wczoraj emotka
Normalnie NUDA!!!!!!
Dobrze, że oddali teraz emotka

od braku internetu gorszy jest tylko brak prądu, współczuję emotka
na szczęście te trudne chwile są już za nami emotka

wkurza mnie, że tata nie pokłada wiary w moje zdolności kulinarne i nie chce, żebym robiła pączki (no, jeszcze się nie zdarzyło, żeby mi się udały, ale kto wie, może tym razem byłoby inaczej), oponek też nie chce, a pamiętam, że ostatnio jak je robiłam (kilka lat temu) to były całkiem całkiem. a w sumie to dobrze, po co mi kolejny bałagan. emotka

Oj nawet mi nie mów, dobrze, że miałam zapas świeczek;
emotka
0 0

cudaczek121

#5022112 Napisano: 16.02.2012 05:06:33
mia napisał(a):

A mnie wkurza, że rano ledwo tyłek wcisnęłam w dżinsy, a po tym jak to skonstatowałam, to wrąbałam dwa pączki w pracy, a na tym się na pewno nie skończy, bo w kuchni leży ich jeszcze sześć, z których lwią część na pewno ja pożrę... emotka

Tak, tak, wiem, tłusty czwartek i tak dalej, ale dla mnie każda okazja jest dobra, żeby dopaść słodkiego... a sadła mam już jak borsuk na zimę emotka

a mnie wkurza,że choćbym zjadła z 10 pączków, to nie jestem w stanie porządnie przytyć
emotka Bo to nie jest normalne,żeby w wieku 28 lat ważyć 41 kg i to w ubraniu emotka Póki co zjadłam w pracy 2 pączki i nie zamierzam na tym poprzestać emotka
0 0

Gość: goralecka

#5022116 Napisano: 16.02.2012 05:08:43
cudaczek121 napisał(a):

mia napisał(a):

a mnie wkurza,że choćbym zjadła z 10 pączków, to nie jestem w stanie porządnie przytyć
emotka Bo to nie jest normalne,żeby w wieku 28 lat ważyć 41 kg i to w ubraniu emotka Póki co zjadłam w pracy 2 pączki i nie zamierzam na tym poprzestać emotka

a dziś było w telewizji śniadaniowej o tym jak zdrowo przytyć i co jesc emotka http://dziendobry...09,newest,35739.html tu mozna obejrzec rozmowę z dietetykiem:)
0 0

kalisto1986

#5022128 Napisano: 16.02.2012 05:15:11
goralecka napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

mia napisał(a):

a dziś było w telewizji śniadaniowej o tym jak zdrowo przytyć i co jesc emotka http://dziendobry...09,newest,35739.html tu mozna obejrzec rozmowę z dietetykiem:)

ja ( w pięknych, zamierzchłych czasach emotka ) , jak mialam ten problem chodziłam do kilku dietetyków, stosowałam mase diet łącznie z odżywkami dla sportowców i nic mi nie pomagało, ciągle wyglądałam jak chodzący przykład anoreksji, nawet po ciąży mnie wysyszyło, dopiero jak przestałam karmić, tak organizm oszalał, że aż tęskno mi za tymi problemami emotka

cudaczek moim zdaniem nic nie zrobisz, zostaje Ci pogodzić się i mieć nadzieję, że kiedyś nie będziesz miala całkiem przeciwych problemów emotka
0 0

Gość: mariolakal

#5022175 Napisano: 16.02.2012 05:38:40
cudaczek, wiem, wiem, jak wyglądasz... Mogłabyś przytyć, ale widocznie taka natura... Moja synowa waży tyle co Ty i to mnie wkurza... Tylko, że Ona strasznie się stresuje, a Ty raczej nie masz powodów... I jeszcze mnie to wkurza, ze zapieprzyli Jej całą wypłatę, a policja umyła rączki... emotka
0 0

radosna

#5022253 Napisano: 16.02.2012 06:21:37
Wkur..a mnie złodziejstwo:
http://wiadomosci...html?lokale=warszawa
0 0

karolkas

#5022261 Napisano: 16.02.2012 06:25:17
kalisto1986 napisał(a):

karolkas napisał(a):

wkurzam sie ze jest godzina 15-ta a ja ani jednego pączka nie zjadłam jeszcze, nie miałam gdzie kupić i muszę czekać aż mąż o 17-tej przywiezie. A wszędzie kuszą tymi pączkami

dawaj do mnie, zrobiłam oponek jak dla pułku emotka tym sposobem, mąż będzie musiał jechać do teściowej i moich rodziców pozbyć się połowy emotka

za późno , ale dzięki za propozycję. Teraz się wkurzam, bo po całodniowym poście pożarłam 3 pączki na raz i teraz mam wyrzuty i ledwo się ruszam. Kobieta to jednak dziwne ustrojstwo i tak źle i tak niedobrze.
0 0

isiulka

#5022274 Napisano: 16.02.2012 06:32:12
To ja się wkurzam, bo mam ochote na takiego pączusia z lukrem a nie mogę emotka
0 0

Gość: magma6

#5022276 Napisano: 16.02.2012 06:34:00
radosna napisał(a):

Wkur..a mnie złodziejstwo:
http://wiadomosci...html?lokale=warszawa

mnie tez wkur..a kazde oszustwo emotka konkursowi oszuści tez emotka
0 0

Gość: rodos

#5022279 Napisano: 16.02.2012 06:36:23
gosia16 napisał(a):

rodos napisał(a):

Wkurza mnie, że ten konkurs Coca Coli w Biedronce jest dla kasjerów, czasówką i że znowu na forum będzie kwitnął handel paragonami emotka

ale tam podaje się numer paragonu

Musisz jak najszybciej odpowiedzieć na zadane pytanie
0 0

ashley878

#5023004 Napisano: 17.02.2012 09:30:19
Mnie wkurza remont na który tak długo czekałam... emotka Po mimo konstruktywnych wyliczeń cała kwota na niego przeznaczona została już pochłonięta a on sam jest dopiero w połowie emotka
0 0

Gość: gosia16

#5023015 Napisano: 17.02.2012 09:36:19
rodos napisał(a):

gosia16 napisał(a):

rodos napisał(a):

Wkurza mnie, że ten konkurs Coca Coli w Biedronce jest dla kasjerów, czasówką i że znowu na forum będzie kwitnął handel paragonami emotka

ale tam podaje się numer paragonu

Musisz jak najszybciej odpowiedzieć na zadane pytanie

tak ale też podać w sms nr paragonu emotka
0 0

joan

#5023066 Napisano: 17.02.2012 10:07:31
Telepie mną dzisiaj. Spałam 3 godziny. Faceci mnie wykończyli. Oto moja historia.

Facet nr 1 - nastolatek, wąsa nie ma nawet, gdy kakao pije, posiadacz gitary elektrycznej, syn sąsiada z mojego piętra. Wczoraj chyba miał wolną chatę, bo muzyka metalowa przy akompaniamencie gitary elektrycznej wwiercała mi się w mózg do 3 w nocy. Walenie pięścią w ścianę zmieniło natężenie dźwięków o jedną setną decybela. A może debila.

Facet nr 2 - mężczyzna o wieku biologicznym 18, wąsa nie ma, bo nie chce mieszkać w kartonie pod mostem, niepracujący. Na moje hasło Dzwonię po Straż Miejską! zasugerował, żeby tego nie robić, bo g*rz jest krewnym sąsiadów z parteru. A w ogóle najlepiej to byłoby ubrać się, wyjść na mróz, przejść do sąsiedniej klatki i przez domofon poprosić o zachowanie ciszy nocnej. Powiedział-co-wiedział, otulił się kołdrą i obrócił na drugi bok. Nie była to zapowiedź rycerskiej postawy; raczej zachęta, bym się przespacerowała, co oczywiście nie nastąpiło.

EPILOG:
Kilka dni temu umówiłam się ze znajomymi na obiadokolację w pizzerii. Nie muszę więc dziś gotować dla Faceta nr 2. Zresztą i tak nie byłoby obiadu, jestem na to zbyt śpiąca emotka Niech sobie Don Kichot zje suchą bułkę albo dzisiejszą gazetę.
Po godzinie 16 zadzwonię do sąsiadów z parteru i zapytam, czy Facet nr 1 (bratanek) jest uczulony na słuchawki. I czy dostał od rodziców szlaban na brzękolenie na gitarze w ciągu dnia, co odreagowuje w nocy. I czy podejrzewają, że ma problem ze zdefiniowaniem słowa cisza emotka I czy życzy sobie mieć jeszcze więcej problemów, co mogę mu zagwarantować...
0 0

Gość: iwonciaaa

#5023079 Napisano: 17.02.2012 10:11:55
burdel na studiach ;/ mieliśmy mieć egzamin, nauczyłam się ładnie.
Dzień przed egzaminem okazuje się, że nie możemy go mieć, bo coś tam coś tam. I że zdajemy go z grupą, która miała całkowicie inne zagadnienia i zajęcia z kimś innym;/ szlag mnie chwyta, bo nic nie rozumiem.
0 0

efelinkaaa

#5023123 Napisano: 17.02.2012 10:36:17
nie dziala mi alt... 2 minuty zabawy synka (czyli walenie w klawiature wlasnie) i nie mam polskich znakow... wrrrrr (help!)
0 0

leelee

#5023582 Napisano: 17.02.2012 02:36:09
probuje oddzwonic do albedo ,bo jak rozmawialem to mi bateria padla, ale od ponad godziny nikt tam nie odbiera emotka emotka
0 0

Gość: aneczka155

#5023672 Napisano: 17.02.2012 03:42:40
wrr zrobiłam pączki serowe z przepisu, który wczoraj ktoś dał linka do niego tutaj. Zawsze wiedziałam, że nie mam co się zabierać za potrawy, które trzeba smażyć no ale mnie podkusiło....I mam zadymioną kuchnie i sfajczone pączusie! emotka A te, które jakimś cudem wyglądają ładnie, z wierzchu zarumienione a w środku surowe ciasto.
echh a chciałam raz zrobić coś innego a nie tylko ciastka emotka
0 0

ziolko

#5023723 Napisano: 17.02.2012 04:21:15
Aneczka, po prostu olej był za gorący, mogłaś zmniejszyć ogień i byłoby lepiej

albo wrzucić ziemniaki do oleju
0 0